Graal-looshi

Painotus: Malja
Perustettu: 14.5.2018
Yhteyshenkilö: Fatuus
Sijainti: Helsinki, Suomi

Graal-looshi on perustettu Maljan aspektin alaisuudessa, ja erityisesti sen sisäisen, esoteerisen puolen käyttöön. Looshi painottaa esoteerista Kristusta: myötätunnon polkua, buddhia ja buddhi-prâna-yhteyttä. Toisin kuin Maljan eksoteerinen toinen puoli, se on kuitenkin jakavuudessaankin ydintä suojaava, ja toimintaan kuuluu suljettu puolensa.

Kuten myyttinen Graal sai alkunsa Luciferin otsan jalokivestä, niin myös Graal perustettiin Helsingissä Lucifer-looshin Valkean työn pohjalle. Sekin on siten osa “sateenkaarisiltaa”, ja painottaa Azazelin Tähden perustuskirjan viimeistä lausetta ja erityisesti sen viimeisiä sanoja: “pyrimme aikaansaamaan yksilöiden ja yhteisöjen henkistä laajentumista ymmärryksen ja rakkauden alaisuudessa.” Graalin tarkoituksena on esittää haaste bodhisattvisesta/kristuksellista suhtautumistavasta, joka on hyväksyttävä ikiaikaiseen “esoteeriseen esoteriaan” ylöspäisellä tiellä tultaessa.

Looshi kokoontuu noin joka toinen kuukausi, pääasiassa Helsingissä. Tapaamiset ovat avoimia vain looshin jäsenille.

Graal-looshiin haetaan kirjeitse veljeskunnan yleiseen postilokeroon. Jäsenyys edellyttää aiempaa vähintään kuuden kuukauden aktiivista jäsenyyttä jossain toisessa Azazelin Tähden looshissa. Tulevilta jäseniltä edellytetään kahden Graal-looshin jäsenen henkilökohtainen suositus jäsenyydelle. Alkavalle jäsenyydelle pidetään myös koeaikaa.

Graal-looshi
Azazelin Tähti
PL 209
33101 Tampere
fatuus (at) azazel.fi