Julkaisut

Tilattavissa alla listattuja jäsenten tai seuran omia julkaisuja. Tilaukset toimittaa Viides Askel.

Teokset on kirjoittanut Johannes Nefastos, ellei toisin mainita.

 

Apocrypha Lucifera (55 €)

Apocrypha Lucifera kokoaa yhteen julkaisemattomia ja loppuunmyytyjä satanistiseen filosofiaan, seksuaalisuuteen ja magian käytäntöihin liittyviä tekstejä kahden vuosikymmenen ajalta. Kirja pitää sisällään seuraavat teokset: Vasemman käden tie, Magna Mater, Kybelen vaunut, Saturnuksen evankeliumi, Libellus Libitinae eli Nekromantian taidoista, Negatiivisten tunteiden merkitys henkisessä kehityksessä, Luciferin katekismus, Kristuksen ja Luciferin käskyt, Luciferin evankeliumin fragmentit. 222 kappaleen numeroitu painos.

456 sivua. Sidottu.

Tilaukseen

 

Argarizim: Luciferin lankeemus (30 €)

9789526844602ARGARIZIM tutkii myyttiä Luciferin lankeemuksesta okkulttisesta näkökulmasta. Mikä oli tämä lankeemus, ja kuinka se liittyy pahuuden ja kärsimyksen ongelmiin maailmassa? Miksi sukupuolisuus tuomittiin voimakkaasti niin uskontojen kuin okkultisminkin piirissä vielä lyhyt aika sitten? Mikä on magian suhde moraaliin, ja missä kulkee tuomittavan ja pyhitetyn magian raja?

Näitä perusteemoja käsitellessään Argarizim esittää näkemyksensä mm. ihmisen kuolemanjälkeiseen elämään, kehon energiakeskusten käyttöön, sekä erilaisten henkisten aatteiden yhdistämistyöhön käytännön elämässä. Matkatessaan temaattisesti Dante Alighierin helvettitilojen läpi kirja punoo yhteen kolme käsittelytapaa: juutalais-kristillisen symboliikan, teosofisen opin sekä Azazelin Tähden satanistisen filosofian.

Kuvituksen kirjaan on tehnyt taiteilija Veera Pitkänen. Kirja on kokonaan uudistettu laitos Ixaxaarin vuonna 2007 julkaisemasta ensipainoksesta.

184 sivua, toinen korjattu ja täydennetty painos. Värikuvitus. Sidottu.

Tilaukseen

Kirjasta saatavilla myös englanninkielinen käännös Argarizim: The Fall of Lucifer

 

Azazelin Avain (30 €)

Azazelin Avain on kokoelma tekstejä Azazelin Tähden veljeskunnan rituaalisesta käytännöstä. Teos sisältää muun muassa rukouksia, maagisia kaavoja, mietiskelyohjeita ja rituaaleja käyttöesityksineen. Azazelin Avain on itsenäisesti käyttökelpoinen grimore, käsittäen eheän rakenteen satanistiseen henkiseen harjoitukseen.

178 sivua. Sidottu.

Tilaukseen

 

   

 

Kirjoituksia magiasta (30 €)

Kirjoituksia magiasta  on kokoelmateos okkultismin metafysiikasta ja rakenteista käytännöllisen magian taustalla. Se käsittelee esoteerista kosmogoniaa ja tuon kosmogonian soveltamista inhimilliseen käytäntöön okkulttisten vihkimysten jyrkällä, mutta aina avoimella tiellä. Olkoon lukija itse operatiivinen maagikko, magian filosofian tutkija tai vain maagisesta maailmakuvasta kiinnostunut, hän tulee löytämään näistä kirjoituksista tutkimustaan hyödyttäviä esityksiä aiheista, joihin tavan takaa on viitattu julkaistussa okkultismikirjallisuudessa, mutta joiden eksakti käsittely lähes aina on peitetty runouteen ja allegoriaan.

170 sivua, toinen painos. Sidottu.

Tilaukseen

 

Kristus vai kristinusko (vapaasti ladattavissa)

Lentolehtinen (8 sivua).

Tämä lentolehtinen on vapaasti tulostettavissa, kopioitavissa ja jaettavissa. (1) Tulosta alla olevan linkin kaksisivuinen asiakirja tavallisen tulostuspaperiarkin molemmille puolille. (2) Taita arkki keskeltä & leikkaa taittoviivaa pitkin kahdeksi puoliarkiksi. (3) Taita pienemmät arkit sisäkkäin sivunumeroiden osoittamalla tavalla.

PDF-muotoisen tekstin voi ladata maksuttomasti tästä: Kristus vai kristinusko?

 

 

 

 

Saatanan seitsemät kasvot (30 €)

Kuoleman ja luomisvoiman, valaistumisen ja maagisen kyvyn ydin, joka kristillisessä opissa kirotaan Saatanana, on esoteerissa perinteissä nähty Absoluutin ilmennykseksi; Mestarina, joka korkeammassa olemuksessaan pitää sisällään koko olemassaolon. Teoksessa Saatanan seitsemät kasvot havainnollistetaan Saatanan sisäistä ja verhottua merkitystä kulttuurin ja taiteiden, henkisten perinteiden ja inhimillisen kokemisen kautta. Tutkielmien näkökohtina ovat muun muassa roolit vihkijänä ja joogina, veijarina ja Jumalan ilmentymänä. Kirjassa esitetyt aspektit tuovat oivaltavasti esiin sen syvällisen viisauden, jonka pyhä Vastustaja meille heijastaa tiellämme kohti ihmisyyden ydintä.

136 sivua. Sidottu.

Tilaukseen

 

Tyhjyys sydämessäni – Mustan polun kulkija (25 €)
kirjoittanut Kenazis

Olemmeko todella vapaita toimimaan niin kuin tahdomme? Miten Saatanan arkkityyppiä voidaan lähestyä? Miksi tyhjyys ja kuolema ovat niin kammottavia aiheita, että niiden luonne pyritään verhoamaan?

Musta polku on henkisen työn lähestymistapa, joka painottaa yksilöllisyyttä ja henkilökohtaista kokemusta, pyrkimystä totuudellisuuteen ja rohkeutta rajojen ylittämiseen. Siitä käytetään usein myös nimitystä vasemman käden tie.

Tyhjyys sydämessäni käsittelee eksistentiaalisia kysymyksiä, joita totuudenetsijä kohtaa mustalla polulla. Sen aiheita ovat muun muassa vapauden ja vastuun liitto, Saatanan mysteerit, tyhjyys ja kuolema. Teos niveltyy Azazelin Tähden veljeskunnan okkulttiseen filosofiaan ja kirjalliseen perintöön.

88 sivua, ensimmäinen painos. Sidottu.

Tilaukseen

 

UNSEEN FIRE II: Flora, Fauna & Terra (25 €)

UNSEEN FIRE is an annual publication of the Star of Azazel. This book-like publication contains a collection of articles by members of the brotherhood with effective illustration. Writings on the second Unseen Fire intertwine under the theme of elemental world; in particular on plants, animals and the element earth.

Articles included:
Fra Jiva: Askr and Embla as Öndvegissúlur: Forging the New Human / Fra Obnoxion: Leviticus and Beyond: Philosophising by Sacrificing / Sor Heith: On the Red Aspect & Gardening / Sor Vanadís: Feminine Creation Myths in Finnish Mythology / Fra Obnoxion: Hounds of Melancholy / Fra Kenazis: Sacred Plants: Amanita Muscaria / Fra Sebomai: The Prophet and the Ass: The Story of Balaam’s Talking Donkey and its Mystical Significance / Sor Heith: The Magical Qualities, Religious Use and Role of the Alder Tree Among the Finno-Ugric Peoples / Fra Nefastos: Our Relation to the Animal Kingdom and Vegetarianism.

Limited edition of 250 copies.
157 pages, thick black covers with a silver foil sigil on the front. Fully illustrated.

Tilaukseen

 

Loppuunmyydyt julkaisut

 

Azazelin Tähti – Aatteesta ja veljeskunnasta (julkaissut Viides Askel 2012)
Argarizim I: Vuorisaarna (sis. kirjoituksen “Kristuksen ja Luciferin käskyt”)
Argarizim II: Luciferin lankeemus (julkaissut Ixaxaar)
Fohat, kirjoittanut Henry Nox (julkaissut Viides Askel 2012)
Fosforos (viitenä vihkona julkaissut Ixaxaar)
Fosforos & muita kirjoituksia (julkaissut Ixaxaar)
Fosforos I: Polyharmonia
Fosforos II: Discordamelior
Fosforos III: Necrosophia (sis. kirjoituksen “Kuoleman jälkeen”)
Fosforos IV: Pentagrammaton
Fosforos V: Cista Mystica
Fosforos VI: Legifer & Clavis Magicae
Fosforos: tutkielma Saatanan olemuksesta ja okkultismin filosofiasta kuudessa osassa (julkaissut Viides Askel)
Hiljaisuuden Ääni -kommentaari (sis. kirjoituksen “Negatiivisten tunteiden merkitys henkisessä kehityksessä”)
Hiljaisuden Ääni -kommentaari (julkaissut Viides Askel 2013)
Hylätty Kivi #1 (2006)
Hylätty Kivi #2 (2007)
Hylätty Kivi #3 (2008)
Hylätty Kivi #4 (2009)
Hylätty Kivi #5 (2010)
Hylätty Kivi #6 (2011)
Hylätty Kivi #7 (2012, julkaissut Viides Askel)
Hänen työnsä tekemisestä maailmassa
Ihmisen ikäkaudet (julkaissut Viides Askel 2012)
Kirjoituksia magiasta (julkaissut Viides Askel 2014)
Luciferin katekismus (julkaissut Ixaxaar)
Magna Mater (sis. kirjoituksen “Kybelen vaunut”)
Polkujen kirja (julkaissut Viides Askel 2012)
Saturnuksen Evankeliumi (sis. kirjoituksen “Demonien kuutio”)
Tieteen uskonto
Vasemman Käden Tie
Unseen Fire I