Lucifer-looshin keskustelupiiri

Alamme looshin voimin järjestää kuukausittaista keskustelupiiriä okkultismista kiinnostuneille, täysi-ikäisille henkilöille. Keskustelupiirin ensimmäinen kokous järjestetään 17.10.2012 kello 19.00. Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen absconditus(at)azazel.fi 30.9. mennessä. Voit halutessasi mainita millaisista asioista tahtoisit piirissä keskusteltavan. Kokoontuminen järjestetään Helsingissä, mutta varsinainen kokoontumispaikka päätetään osallistujamäärän varmistuttua, ja siitä tiedotetaan ilmoittautuneille erikseen.

Keskustelupiiriin ovat tervetulleita kaikki okkultismista kiinnostuneet henkilöt. Vaikka Lucifer-looshi toimiikin järjestäjän roolissa, ei piirissä ole tarkoitus keskustella varsinaisesti Azazelin Tähden filosofiasta tai edes satanismista, vaikka se ei kiellettyä olekaan. Sen ei ole tarkoituksena käännyttää ketään mihinkään uskontoon tai okkulttiseen suuntaukseen, vaan lusikallisella suolaa käsitellä kaikkea okkultismiin liittyvää. On tärkeää löytää rehellinen kanava käsitellä syvempiä tuntoja maailmankaikkeuden luonteesta, ja tähän tarpeeseen piirimme yrittää vastata.

Keskustelupiirin tarkoituksena on tuoda yhteen ihmisiä, joilla on tiedonjano maailmankaikkeuden kuoren tuolta puolen löytyvään todellisuuteen, mutta jotka eivät ole löytäneet itselleen paikkaa, jossa asioista keskustella. Voi olla, että nuo kysymykset maailmankaikkeudesta eivät ole edes löytäneet vielä sopivaa muotoa, sopivia sanoja. Keskustelupiirissä on tarkoitus raottaa verhoa okkulttisen maailmankuvan edestä ja porautua kokonaisvaltaisen keskustelun avulla sekä sen ytimeen että tuon ytimen ympärille avautuviin asioihin.

Pääsääntöisesti ihmisten kiinnostuksen aiheet määräävät keskustelun suunnan.

Lyhyesti: olitpa sitten okkultismista vasta kiinnostunut tai pitkään polkuja kulkenut, sinulle löytyy keskustelupiiristä paikka. Ilmoittaudu ihmeessä mukaan!