Marraskuun keskustelupiiri

Lucifer-looshin ensimmäinen keskustelupiiri järjestettiin 17.10. Aiheita olivat muun muassa okkultistin määritelmä, tietoisuus, okkultismista kiinnostumiseen johtaneet asiat ja taistelulajien potentiaali henkisenä harjoituksena. Keskustelupiiristä jäi osanottajille positiiviset tunnelmat, joiden pohjalta on hyvä lähteä järjestämään uusia tilaisuuksia.

Seuraava keskustelupiiri järjestetään 14.11. klo 19.00. Ilmoittautumiset osoitteeseen absconditus at azazel.fi viimeistään päivää ennen keskustelupiirin aiottua ajankohtaa. Ilmoittautumisen yhteydessä voi kertoa nimensä ja aihepiirin, joka itseään erityisesti kiinnostaa. Keskustelupiiri järjestetään Helsingissä ja tarkempi sijainti kerrotaan ilmoittautuneille sähköpostitse. Ilmoittautuneilta ei muuta vaadita, kuin kiinnostuneisuutta okkultismiin ja vähintään 18-vuoden ikää. Erityistä okkulttista tietämystä ei vaadita.