Pentagrammaton-looshi

Pentagrammaton-looshi on virallinen Azazelin Tähden veljeskunnan looshi. Looshi keskittyy esoteeriseen ihmistutkimukseen, painotuksena erityisesti Musta ja Punainen aspekti. Musta aspekti ilmenee konkreettisesti pyrkimyksenä syvempään ja laajempaan ymmärrykseen, kun taas Punainen ilmenee looshin työssä henkilökohtaisena pyrkimyksenä kehittää omaa persoonallisuuttaan ja yhdistää esoteerinen ymmärrys käytännön toimintaan.

Pentagrammaton-looshin tavoitteet ja painopisteet:
– Tutkia Demonien Kuution nimellä tunnettua mallia maailmasta.
– Yhdistää okkultismin teoria käytäntöön omassa elämässä.
– Tutkia Saatanan seitsemää aspektia.
– Tutkia ihmistä esoteerisen maailmankuvan kautta.

Hakijoiden tulee olla täysi-ikäisiä ja sisäisesti motivoituneita työskentelemään looshin teemojen parissa. Samoin hakijan tulee allekirjoittaa Azazelin Tähden seitsenkohtainen perusta ja kolme teosofista ohjelmanjulistusta.

Jäsenhakemukset lähetetään kirjeitse Azazelin Tähden postilokeroon. Kerro kirjeessä elämästäsi yleisesti; kuka olet, minkä ikäinen olet ja mistä olet kotoisin sekä muuta mahdollisesti tarpeellista tietoa. Kerro historiastasi ja mahdollisesta aiemmasta työstäsi okkultismin parissa ja miksi tahdot liittyä Pentagrammaton-looshin jäseneksi. Allekirjoita hakemuksesi ja liitä mukaan myös sähköposti- ja kotiosoitteesi.