Alder-looshi

Painotus: Valkea
Perustettu: 6.8.2017
Yhteyshenkilö: Rostiofi
Sijainti: Kuopio, Suomi

Looshin idea on käsitellä erilaisia parantamiseen liittyviä teemoja ja käytäntöjä. Alderin aspektipainotus on Valkoinen, sisältäen myös Punaisen ja Mustan sävyjä. Looshi kokoontuu noin kerran kuussa Kuopion alueella.  Looshi toimii suomen kielellä, tarvittaessa myös englannin kieli onnistuu. Looshi toimii ilman ohjaajaa ja jäsenet päättävät yhdessä asioista. yhteyshenkilönä toimii fra Rostiofi.

Looshiin voi hakea Azazelin Tähden yhteisen postilokeron kautta kirjeitse.  Hakemuksiin toivomme jonkinlaista selvitystä minkä vuoksi hakija on kiinnostunut okkultismista ja looshin ideasta sekä esittelyä hakijasta itsestään, jonka laajuudesta ja syvällisyydestä hakija itse päättää. Hakijalta edellytämme myös täysi-ikäisyyttä.

Jäseneksi haluavalta edellytetään seuran periaatteiden allekirjoittamista; kolmen teosofisen ohjelmakohdan sekä seitsemän Azazelin Tähden perusperiaatteen. Kokouksiin tulee myös osallistua mahdollisimman usein sekä pyrkiä noudattamaan yhteisesti sovittuja aikatauluja esimerkiksi harjoitteiden tai lukupiirien muodoissa. Osallistumisissa otamme huomioon ihmisten muut velvollisuudet ja aikataulut.

Yhteys:
Alder-looshi /
Azazelin Tähti
PL 209
33101 Tampere
rostiofi@azazel.fi