Uutiset

Looshit-sivun päivitys

Looshit-sivu on päivitetty Azazelin Tähden 18. vuosikokouksessa tehtyjen päätösten mukaisesti. Tästä lähtien looshit kertovat toiminnastaan ulospäin itse valitsemillaan alustoilla. Nykyinen looshilista pitää sisällään menneet ja nykyiset Azazelin Tähden alaisuudessa listatut looshit.

Kirjoituksia magiasta II julkaistu

Johannes Nefastoksen Kirjoituksia magiasta II on julkaistu Viidennen Askeleen kautta. Teos jatkaa ensimmäisen osan tutkimuksia okkultismin käytännöstä ja metafysiikasta. Samaan aikaan julkaistiin myös uusintapainos aiemmin loppuunmyydystä Kirjoituksia magiasta 1. osasta. Lisatietoja Julkaisut-osiossa.

 

Uusi julkaisu: Saatana – Maailman pelastaja

Uusi Johannes Nefastoksen teos Saatana – maailman pelastaja on julkaistu. Kyseessä on 150 kysymyksen ja vastauksen dialogimuotoon kirjoitettu katekismus okkulttisesta satanismista ja saatananpalvonnasta.

Liitteinä artikkelit: Paradoksin herra, Loistava Saatana, Miksi Saatana, Rakkaudesta, Satanismin apologia, kysymysten hakemisto sekä Magister Noster -rukous.

Tilattavissa mm. AIONI kirjakaupan kautta

 

Foorumien arkistointi

Uudet aikakaudet ja työmuodot vaativat omanlaistaan fokusta ja nyt on tullut aika jättää yksi näkyvimmistä keskustelualustoistamme taakse. Kolmetoista vuotta palvelleet foorumit ovat nyt suljettu ja arkistoitu. Keskusteluissa jaettu tietomäärä ja arvokkuus ovat jotain mitä haluamme kuitenkin säilyttää kaikkien saataville vastedeskin, joten arkistot jäävät avoimeksi vanhaan osoitteeseensa. Kiitämme kaikkia keskusteluun osallistuneita.

Sivuston päivitys

Tulevina kuukausina sivuston sisältöä ja artikkelipohjaa editoidaan Azazelin Tähden nykykäytänteitä vastaaviksi. Seuran looshivetoisen rakennemuutoksen jäljiltä sivuille on jäänyt vanhentunutta tietoa Azazelin Tähden toiminnasta. Sisältöjä päivitetään ja muokataan, lisätään ja tarpeen tullen myös poistetaan.

The Serpent & The Star -podcast

Ensimmäinen The Serpent & The Star -podcastin jakso on julkaistu. Tiiviisti Salome-looshin yhteydessä toimiva Azazelin Tähden podcast käsittelee jaksossaan teistisen satanismin ja okkultismin lähtökohtia, sekä Azazelin Tähden taustaa ja toimintaa. Podcast on toteutettu englannin kielellä. Jakso on kuunneltavissa mm. Youtubessa, Spotifyssa, Apple podcastissa ja Google podcastissa.

Musta evankeliumi julkaistu

Frater Kenaziksen teos Musta evankeliumi on julkaistu. Musta evankeliumi seuraa frater Kenaziksen esikoisteoksen Tyhjyys sydämessäni temaattisissa jäljissä satanistisen filosofian käsittelyyn. Kirja on tilattavissa suoraan julkaisijalta Viidennen Askeleen nettikaupasta.

Kaupunki vuorella – vuorisaarnan uusi tulkinta (kirja + äänikirja)

Johannes Nefastoksen vuorisaarna-kommentaari Kaupunki vuorella on julkaistu. Kirjassa esitetyn näkökulman mukaan vuorisaarnassa on kyse käytännöllisen etiikan ohjeista, joihin jokaisen henkisyyttä pohtivan ihmisen – ei suinkaan yksinomaan kristityn – tulee luoda elävä, kyseenalaistamista pelkäämätön suhde. Kristinuskon useinkin elottomien ja rujojen opinkappaleiden takaa alkaa näin häämöttää niille vastakkainen elämän kokemisen tapa, joka velvoittaa kohtaamaan ihmisyyden itsessään ja muissa, myötätuntoisen rakkauden ja rehellisyyden perustalta.

Kirja on tilattavissa suoraan kustantajan Viidennen Askeleen nettikaupasta.

Kaupunki vuorella on julkaistu samaan aikaan myös kirjailijan lukemana äänikirjana.

Looshien aktiivisuusluokittelu

Sivuston Looshit-osioon on tehty aktiivisuusluokittelua. Luokittelun tarkoituksena on havainnollistaa seuran jäsenyydestä kiinnostuneille looshien aktiivisuustasoa, jonka voi ottaa huomioon mikäli oma kiinnostus aktiiviseen osaaottamiseen on suurempi kuin mihin mahdollista kiinnostusta herättävän looshin vakiintunut toiminta on asettunut. Mikäli lähimmän looshin aktiivisuus ei vastaa omia odotuksia, voi olla syytä harkita jotain toista looshia tai useampaa, joiden toimintaan ottaa osaa.