Uutiset

Jäsenhakemusten käsittelyaika

Pyydämme jokaista seuraan hakemuksensa lähettänyttä huomioimaan että me vastaamme jokaiselle hakijalle. Jos siis et kuule meistä kolmen viikon sisään pyydämme että otat yhteyttä sähköpostitse mail(a)azazel.fi ja kysyt jäsenhakemuksesi perään. Valitettavasti posti ei aina ole täysin luotettava toimija.

Muistathan myös allekirjoittaa ja päivätä hakemuksesi, sekä sisällyttää hakemukseen muut tarvittavat kohdat.

Linkki jäsenhakemukseemme löytyy täältä:
http://www.azazel.fi/azazelin-tahti/jasenyys/

Tutustuthan ohjeistukseen huolella, tämä nopeuttaa hakemuksesi käsittelyä.

Unseen Fire II julkaistu

Azazelin Tähden englanninkielisen lehtijulkaisun, Unseen Firen, toinen numero ”Flora, Fauna & Terra” on julkaistu. Lisätietoja löydät Julkaisut -sivulta.

Oikaisu teokseen ”Monien uskontojen ja katsomusten Suomi”

Kirkon tutkimuskeskuksen vastikään julkaisemassa teoksessa ”Monien uskontojen ja katsomusten Suomi” (toim. Illman, Ketola, Latvio & Sohlberg) on Azazelin Tähden jäsenmäärää koskeva virhe. Kyseisen teoksen sivulla 133 esitetään:

”Suomessa syntyi 1990-luvulla kolme ryhmää, joissa ei ole kristillistä viitekehystä samaan tapaan kuin monilla muilla ryhmillä. Ensimmäinen on Setin temppeli (Temple of Set) [—] Toinen on Ordo Templi Orientis (O.T.O.) [—] Kolmas on suomalaista perua oleva Azazelin Tähti -niminen ryhmä, joka edustaa teististä satanismia ja perustaa oppinsa muun muassa gnostilaisiin ja teosofisiin oppeihin. Ryhmä perustettiin vuonna 2006. Näiden yhteisöjen jäsenmäärä on yhteensä alle 50.”

Kuitenkin jo yksin Azazelin Tähden jäsenmäärä on noin kaksi kertaa esitetyn verran, muita mainittuja ryhmiä huomioimatta.

 

Säännöt nyt www-sivumuodossa ja päivityksiä

Azazelin Tähden säännöt ovat nyt nettisivumuodossa: http://www.azazel.fi/saannot/
Sivuston osa korvaa aiemman Porttien kirja -julkaisun ja pdf:n. Säännöt löytyvät sivuston ylävalikosta ja niihin on tullut päivityksiä.

Samoin ”Jäsenyys”-sivu on nyt etusivun keskiosan lisäksi ylävalikossa omana kohtanaan. ”Sanasto”-sivu poistui ylävalikosta ja on löydettävissä Tekstit-sivun oikeasta laidasta.

Uudistusten myötä pari url-osoitetta on muuttunut, uudet:

http://www.azazel.fi/saannot
http://www.azazel.fi/article/sanasto
http://www.azazel.fi/jasenyys

Seuraavaksi samat uudistukset toteutetaan englanninkielisen käyttöliittymän puolelle.
Lukuiloa sääntöjen parissa, ne kertovat paljon Azazelin Tähden toiminnasta ja käytännöistä!

Kirjepostin osoite on muuttunut

Kirjepostin osoitteemme on muuttunut joulukuun 2016 alussa Lahdesta Tampereelle.

Uusi osoite on:

AZAZELIN TÄHTI
PL 209
33101 TAMPERE

Haastattelussa Azazelin Tähden jäseniä

Blogissa haastatellaan loka-marraskuun vaihteessa Azazelin Tähden jäseniä. Erimittaisen ajan jäseninä olleet kertovat syynsä veljeskuntaan liittymiselle ja pohtivat lyhyesti seuratyötä ja sen tulevaisuutta. Veljeskunnan jäsenenä toimiminen on monelle sosiaalinen asia; toiset ovat tuki ja turva, mutta myös omia ajatusmalleja haastava peili.

Jäsenten haastattelu blogissa