Suufimestari ja mystikko Sheikh Burhanuddin Herrmann saapuu Suomeen 17. elokuuta!

Tapahtumat, kohtaamiset, tapaamiset, uutisoinnit.
Post Reply
hannahsufi
Posts: 1
Joined: Fri Aug 03, 2018 12:01 pm

Suufimestari ja mystikko Sheikh Burhanuddin Herrmann saapuu Suomeen 17. elokuuta!

Post by hannahsufi »

Hei,

Tässä henkisestä kasvusta kiinnostuneille harvinainen mahdollisuus päästä osallistumaan aidon suufimestarin tapahtumaan Helsingissä 17.-19. elokuuta 2018. Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1547846 ... _tab=about


--
Suufilaisuus saattaa meidät lähemmäs korkeampaa energiaa ja kutsuu esiin sisällämme olevan muutoksen voiman.

Perinteisten suufilaisten harjoitusten, kuten laulamisen ja Pyhien Nimien toiston avulla osallistujat ohjataan jakamaan autenttinen kokemus, joka avaa heidän sydämensä elämän mystiikkaan ja kauneuteen; siis heidän omaan itseensä.

Jos tunnet itsesi, tunnet Jumalan. Tämä on elämäksi kutsutun pelin tarkoitus. Uwaysi-systeemin kulmakivi on erittäin yksinkertainen sääntö: jumalallisessa pelissä, jota kutsumme elämäksi, on vain yksi pelaaja, sinä.

Ainoa, jonka Jumala haluaa sinun näkevän, olet sinä itse syvyydessäsi, koska juuri siellä Hän piileksii.

Shaykh Burhanuddin on läpikotaisin moderni ikivanhan perinteen mystikko, joka sai kutsun Suufilaisuuden tielle nuorella iällä.

Hän on vastaanottanut henkisen tiedon ja voiman Naqshbandi-suufiveljeskunnalta, joka on yksi ikiaikaisimmista ja autoritatiivisimmista neljästäkymmenestä olemassaolevasta suufilaisveljeskunnasta ja tunnettu halki aikojen erilaisilla nimillä kuten ”Viisauden Mestarien koulu” ja ”Rakkauden Tie”. Shaykh Burhanuddin tapasi tulevan opettajansa, Shaykh Nazim al Haqqanin, olkoon hänen salaisuutensa pyhitetty, ensimmäistä kertaa kutsuessaan tämän saksalaiseen kotikaupunkiinsa. Niin vaikuttunut oli tämä 19-vuotias nuorukainen mestarin, veljeskunnan maailmanjohtajan voimakkaasta olemuksesta, että hän pyörtyi keskelle tietä. Tämän jälkeen Burhanuddin oli jatkuvasti rakastetun Mestarinsa vierellä, seuraten tätä ympäri maailmaa levittämässä erityistä suufilaista armon ja rakkauden kosketusta.

Vaeltavana dervissinä ja opettajan tehtävään nimitettynä shaykhina (henkisenä opettajana), Shaykh Burhanuddin matkustaa ympäri maailmaa kutsuen ihmisiä heräämään elämänsä merkitykseen ja tarkoitukseen, muistamaan ylemmän alkuperänsä sekä päämäärän, joka heitä odottaa, ja auttaakseen heitä elämään sydämen rauhallista, onnellista ja kiitollista elämää.


Lisää Shaykh Burhanuddinista ja suufilaisuudesta: www.sufiway.eu
Lisää Uwaysi-systeemistä: http://sufiway.eu/uwaysi-system/
Shaykh Burhanuddinin Youtube-kanava: https://www.youtube.com/channel/UC_XcrX ... Aol9_zHfEQ

Kurssin kieli on englanti (suomeksi tulkattuna).
Kurssimaksu 175€ kesäkuun loppuun saakka ja sen jälkeen 200€. Hintaan sisältyy lounas la-su. Perjantai-ilta on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille osallistujille!

Huom! Lounasjärjestelyjen vuoksi pyydämme ilmoittautumaan kurssille 9. elokuuta mennessä.

Aikataulu:
Pe 20-23
La 10-20
Su 10-17

Varaukset (huom. myös vain pe-iltana osallistuvat!) ja lisätietoja:
Hannah Savolainen
hannasav4@gmail.com
Post Reply