Page 1 of 2

Clavicula Nox

Posted: Fri Jun 30, 2017 11:19 am
by Kenazis
Olisiko kellään myytävänä Clavicula Nox numerot II & IV?

Re: Clavicula Nox

Posted: Fri Jun 30, 2017 1:37 pm
by Heith
Kenazis wrote:Olisiko kellään myytävänä Clavicula Nox numerot II & IV?
Minulla on tuo neljäs osa, saat lainata sitä jos haluat sen lukea & lupaat pitää sievästi tai voin etsiä sieltä jos etsit jotain tiettyä kohtaa. En kuitenkaan tahdo sitä myydä.

Re: Clavicula Nox

Posted: Fri Jun 30, 2017 2:08 pm
by obnoxion
Minä aion myydä CN -lehdet 1,2,3, ja 4. Minulla on väliaikainen mutta akuutti rahapula. Ennen myymistä käyn vain tulostamassa itselleni Johanneksen artikkelit niistä. Mitä näistä lehdistä on pyydetty?

Re: Clavicula Nox

Posted: Fri Jun 30, 2017 2:59 pm
by Heith
obnoxion wrote: Mitä näistä lehdistä on pyydetty?
Kuuta ja tähtiä taivaalta. Aika kova hinta on joskus näkynyt.

Re: Clavicula Nox

Posted: Fri Jun 30, 2017 3:01 pm
by Kenazis
obnoxion wrote:Minä aion myydä CN -lehdet 1,2,3, ja 4. Minulla on väliaikainen mutta akuutti rahapula. Ennen myymistä käyn vain tulostamassa itselleni Johanneksen artikkelit niistä. Mitä näistä lehdistä on pyydetty?
Voin ostaa tosiaan nuo 2, Pistä joku siedettävä summa. Itsellä ei tosiaan hajuakaan mitä maksaa. En katsonut vielä mistään.

Re: Clavicula Nox

Posted: Fri Jun 30, 2017 3:28 pm
by obnoxion
Täytyy sanoa että olen kuluttanut niin paljon perheemme yhteisiä varoja kirjoihin, ja lahjoittanut niin paljon kalliita kirjoja pois, että olen velkaa perheelleni sen että yritän saada näistä lehdistä niin paljon kun saan. Kävin katsomassa käytettyjen hintoja, niin jos puoletkin noista saisi niin sehän tarkoittaisi paria lyhennysvapaata kuukautta. En osannut edes arvata että näitä näin paljon arvostetaan.

Pahoittelen, Kenazis. Voin lähettää sinulle kopiot sisällöistä korvaukseksi, mutta lehdet annan vaimolle myytäväksi.

Re: Clavicula Nox

Posted: Fri Jun 30, 2017 5:13 pm
by Kenazis
obnoxion wrote:Pahoittelen, Kenazis. Voin lähettää sinulle kopiot sisällöistä korvaukseksi, mutta lehdet annan vaimolle myytäväksi.
Hyvin ymmärrettävää. Hieno homma, jos pystyt kopiota pistämään.

Re: Clavicula Nox

Posted: Sun Jul 02, 2017 7:56 pm
by Benemal
Viitsitkö skannailla kaikki neljä? Voin laittaa pientä korvausta, jos pdf:t (tai mitä nyt onkin) meilaat minulle.

Re: Clavicula Nox

Posted: Sun Jul 02, 2017 9:53 pm
by obnoxion
Benemal wrote:Viitsitkö skannailla kaikki neljä? Voin laittaa pientä korvausta, jos pdf:t (tai mitä nyt onkin) meilaat minulle.
On itse asiassa sovittu että seuran sivujen kautta ei saa toteuttaa mitään bootleg-jakelua, tai luoda linkkejä sivustoille jossa jaellaan tekijänoikeuksilla suojattua materiaalia. Tämä johtuu keskustelusta, jossa puitiin kuinka vakavasti seura ottaa periaatteensa pysyä erossa rikollisesta ja rasistisesta toiminnasta. Minä tein vähän tyhmästi kun menin lupaamaan kaverille kopiot foorumin kautta.

Lehtien myyntiin laittamista on lykätty, joten tämäkin asia on nyt siirtynyt syystalvella hoidettavaksi. Minulla ei siis ole mitään skannereita kotona, eli sitä varten on tehtävä erikseen reissu johonkin laitokseen jossa tällainen melko aikaavievä operaatio onnistuu. Olen sitten teihin yhteydessä. Enempää toiveita lehtien kopioista en ota vastaan sähköisesti.

Re: Clavicula Nox

Posted: Sun Jul 02, 2017 11:22 pm
by Vanadís
Muistutan, että AT:n kirjastosta löytyvät:

CLAVICULA NOX Issue #1: Abraxas; J.S. Lahger / Loge Af Pan, Karl N Eng, Orm, Ryan Anschauung, Johannes Nefastos, Karl Maria Wiligut (48 pages. Ixaxaar. English.)
CLAVICULA NOX Issue #2: Lucifer; Frater Seti, Sinister Alliance of the Swords of Satan, Archaelus Baron, Johannes Nefastos, Von Sanngetall, Jeremy Christner, Vexior 218.(32 p. Ixaxaar. English.)
CLAVICULA NOX Issue #3: Azathoth; Glen Westall, Johannes Nefastos, Asenath Mason, Von Sanngetall, Stephen Sennit, J. Stark (44 pages. English. Ixaxaar.)
CLAVICULA NOX Issue #4: G-, G. McCaughry, Asenath Mason, Johannes Nefastos, TOTBL - 218, Stephen Sennitt,Vexior, Mark Smith. (52 pages. Ixaxaar. English.)
CLAVICULA NOX Issue #5: Magic & Mayhem: (59 pages. English)

Ovat vapaasti yhteisesti nautittavissa :)