Ilmoituksista

Ostetaan, myydään, vaihdetaan tai lahjoitetaan okkulttista kirjallisuutta tai esineistöä.
Locked
User avatar
Nefastos
Posts: 3029
Joined: Mon May 24, 2010 10:05 am
Location: Helsinki

Ilmoituksista

Post by Nefastos »

Tällä alueella voi myydä tai etsiä itselleen okkultismi/uskonto/filosofia-aiheisia kirjoja tai muuta esineistöä. Näihin aiheisiin mitenkään liittymättömät ilmoitukset voidaan poistaa tai niistä voidaan huomauttaa ylläpidon harkinnan mukaan.

Ottakaa huomioon, että koska keskustelualueelle kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen, ilmoituksiin kannattaa antaa myös oma sähköpostiosoite tai muu yhteystieto siltä varalta, että vastaus tulee muualta kuin foorumin rekisteröityneiltä käyttäjiltä.
Faust: "Lo contempla. / Ei muove in tortuosa spire / e s'avvicina lento alla nostra volta. / Oh! se non erro, / orme di foco imprime al suol!"
obnoxion
Posts: 1806
Joined: Tue May 25, 2010 7:59 pm

Re: Ilmoituksista

Post by obnoxion »

Tulemme tästä eteenpäin käyttämään myynti-ilmoitusten suhteen johdonmukaisesti tapauskohtaista harkintaa. Tämä tarkoittaa että arvioimme jokaisen yksittäisen myynti-ilmoituksen kokonaisuutena, ja päätämme niiden asianmukaisuudesta oman yhteisen harkintamme mukaan.

Mikäli haluat tarkistuttaa ilmoituksesi ennen julkaisua, voit lähettää sen osoitteeseen:

mail@graal.fi

Tarkistuttaminen etukäteen ei ole välttämätöntä.

EDIT: Sähköpostiosoite päivitetty. -Smaragd
One day of Brahma has 14 Indras; his life has 54 000 Indras. One day of Vishnu is the lifetime of Brahma. The lifetime of Vishnu is one day of Shiva.
Locked