Page 1 of 2

Kirjallisuuslinkit

Posted: Sat Jun 12, 2010 5:15 am
by Lux
Tähän aiheeseen voi listata mielestään hyödyllisiä kirjallisuuteen liittyviä linkkejä. Linkit voivat olla joko kirjallisuutta kauppaaviin tahoihin, tai suoria linkkejä Magna Mater Mayan astraalisen peiliheijastuksen www:n saloilta ja vainioilta löytyviin pyhää kirjallisuutta säilyttäviin luoliin.

Itse aloitan hyvin "traditionaalisissa" merkeissä:

http://www.sophiaperennis.com

Ikuisen Viisauden lähteiltä ammentava laadukas kirjakauppa ja julkaisija. Vinkki: Mikäli et halua tilata suoraan toiselta mantereelta, niin esim. AdLibriksen kautta löytyy lähes kaikki heidän julkaisunsa.

Re: Kirjallisuuslinkit

Posted: Sun Jul 04, 2010 8:51 pm
by Elemental
Isketään heti vyön alle suosittelemalla pienlevittäjää Amazon.co.uk. Jos joku on vierastanut, niin mainittakoon, että amazon kerää sateenvarjonsa alle divareita ja kirjakauppoja ympäri maailmaa. Kaikkien valikoimat löytyvät perushaulla, kirjojen kunto on kuvailtu yleensä vähintään välttävästi ja postikulut ovat varsin siedettävät (vakiomaksu vajaa 3 puntaa / artikkeli, tilauksen määrästä ja artikkelien tyypistä huolimatta). Erityisesti paikka on itselleni osoittautunut hyödylliseksi helposti pokkareina muualta löytyvien, tunnettujen julkaisuiden kovakantisten versioiden metsästyksessä, sekä luonnollisesti loppuunmyytyjen painosten etsinnässä. Toisaalta taas hinnoittelunsa vuoksi tulee tehtyä sokko-ostoksia ja kokeilujakin aika lailla.

Re: Kirjallisuuslinkit

Posted: Mon Jul 05, 2010 11:29 am
by Sûrya-Ishtara
http://www.magusbooks.com

Yhden tilauksen tehneenä voin todeta olevan erittäin nopea, esoteriikkaan - ensivaikutelma on ehkä turhankin New Age -henkinen - perehtynyt pulju rapakon takaa.

Re: Kirjallisuuslinkit

Posted: Mon Jul 05, 2010 12:23 pm
by obnoxion

Re: Kirjallisuuslinkit

Posted: Mon Jul 26, 2010 2:39 pm
by Krieger
Suht laaja valikoima kirjoja, halvemmat hinnat kuin Amazonilla (ainakin noissa mitä itse olen tilannut) ja ilmainen(!) toimitus ympäri maailmaa:

http://www.bookdepository.co.uk/

Re: Kirjallisuuslinkit

Posted: Fri Jul 11, 2014 12:37 pm
by Spirare
Pistetään tarjolle myös epäkaupallinen vaihtoehto. Internet Sacred Text Archive sisältää melko monipuolisen valikoiman tekijänoikeuksista vapaita tekstejä sähköisessä muodossa:

http://www.sacred-texts.com/

Re: Kirjallisuuslinkit

Posted: Sat Jul 12, 2014 4:49 am
by v-a
www.play.com tätä tulee selailtua välillä käytettyjen kirjojen takia.

Re: Kirjallisuuslinkit

Posted: Sun Mar 01, 2015 12:26 pm
by Vanadís
Käytettyjen kirjojen nettikauppa, josta olen tehnyt monia hyviä löytöjä halvalla:

http://www.alibris.com/

Re: Kirjallisuuslinkit

Posted: Thu Apr 09, 2015 9:49 pm
by v-a
amazon.co.uk
UK amazonista löytyy käytettyjä kirjoja halvalla silloin tällöin, vasta tilasin kaksi Gershom Scholemin kabbala kirjaa ja molemmat maksoi posteineen alle kympin.

edit. Amazon näyttikin olevan jo heti toisessa viestissä mutta kompataan nyt että hyvä nettikauppa on.

Re: Kirjallisuuslinkit

Posted: Mon Aug 01, 2016 5:00 pm
by Tähti
Jenkeissä toimiva kirjakauppa, mikä myy ilman postikuluja myös Suomeen yms. Myöskin käytettyjä kirjoja. Esim tilasin kaksi suht harvinaistakin käytettyä kirjaa, niin postikuluineen yhteensä 12 euroa. Ei paljon halvemmalla voi edes saada.

Esim jos vertaa mitä yleensä on postikulut amazon.comissa, $16,95, ja abebooksissa saattaa olla monesti suht sama, joskus siellä kyllä jopa $30 yhden kirjankin postikulut.

Ei tästä nyt ihan kaikkea löydä, ja joskus ollut suurin piirtein sama hinta kuin muuallakin, mutta aika hyviä löytöjä tehnyt välillä.

Ilmeisesti harrastavat hyväntekeväisyyttä kanssa, voishan sitä kirjakaupallakin olla sama periaate kuin OP-pankilla, että voitot käytetään alennuksiin asiakkaille.

http://www.betterworldbooks.com