Page 1 of 2

Foorumiuudistuksia

Posted: Thu Jan 12, 2012 10:14 am
by Nefastos
Kuvan liittäminen profiiliin mahdollistettu. Pyydän välttämään humoristisia kuvia, ei sen vuoksi että huumori olisi täällä synti, vaan koska jatkuvasti esillä oleva vitsi käy nopeasti itseään toistavaksi.

Toisena asiana, englanninkielinen rinnakkaisfoorumi on avattu. Suomenkieliselle puolelle jo rekisteröidyiltä keskustelijoilta ei edellytetä uutta esittäytymistä toiselle puolelle rekisteröitymisen yhteydessä; riittää kun nimimerkki & sähköpostiosoite ovat samat, niin näemme että kyseessä on sama henkilö.

EDIT: Tautologia

Re: Foorumiuudistuksia

Posted: Thu Jan 12, 2012 7:17 pm
by obnoxion
Tulen nyt omasta puolestani keskittämään kaiken julkisiin keskusteluihin varatun aikani uudelle englanninkieliselle foorumillemme. Toivottavasti tapaamme sielä!

Re: Foorumiuudistuksia

Posted: Wed Mar 20, 2013 6:14 am
by Tulihenki
Kommentoin tähän, että sivun ulkonäölliset uudistukset ovat erittäin miellyttävät!

Re: Foorumiuudistuksia

Posted: Wed Mar 20, 2013 9:54 am
by Nefastos
Sivusto on tosiaan nyt kokonaisuudessaan uudistettu, mistä kiitos erityisesti fra Absconditukselle. Paitsi kauniimpaa ulkoasua, saimme uudistettua myös sisältöä selkeämmäksi. Pientä hiottavaa löytyy varmasti matkan varrelta, & esim. nykyinen blogikäytäntö tullee lähiaikoina muuttumaan Lucifer-looshin sisäisestä seuran yhteiseksi.

Re: Foorumiuudistuksia

Posted: Sun Jul 14, 2013 8:31 pm
by Nefastos
Foorumille rekisteröityminen on nyt vähemmän tenttauksen takana.

Re: Foorumiuudistuksia

Posted: Tue Feb 18, 2020 1:24 am
by Fatuus
Foorumille on luotu uusi alue "Seura ja looshit" Azazelin Tähden käytäntöjä varten. Tarkoitus on antaa tilaa keskustelulle looshien toiminnasta, jäsenyydestä, seurarakenteesta ja muista käytännöistä. Muutama vanha keskusteluketju siirretty uuden alueen pohjaksi.

Re: Foorumiuudistuksia

Posted: Sun Mar 01, 2020 6:25 am
by Ratnaraj
Kirjautuessani kännykällä pääsen sisään foorumille, mutta sitä Jäsenten osio -kohtaa ei näy. Siis sitä, missä oli looshien omat ketjut jne. Onko muilla sama ongelma?

Re: Foorumiuudistuksia

Posted: Sun Mar 01, 2020 7:54 am
by Fatuus
Ratnaraj wrote: Sun Mar 01, 2020 6:25 am Kirjautuessani kännykällä pääsen sisään foorumille, mutta sitä Jäsenten osio -kohtaa ei näy. Siis sitä, missä oli looshien omat ketjut jne. Onko muilla sama ongelma?
Yleinen jäsenosio on poistettu käytöstä. Jatkossa viesti kulkee looshiohjaajien kautta ja looshien omissa kommunikaatiokanavissa. Lisätietoa kannattaa kysellä looshiohjaajilta, kuinka hommat hoituu jatkossa.

Re: Foorumiuudistuksia

Posted: Tue Mar 17, 2020 7:27 pm
by Angolmois
Minun ainakin pitää kirjautua aina kahdesti sisään foorumille, ja sitten vielä kertaalleen uudestaan, jos haluan vastata johonkin viestiin. Onneksi CTRL + C + V on keksitty, muuten saattaisi käydä ottamaan mieleen.

Re: Foorumiuudistuksia

Posted: Tue Mar 17, 2020 8:33 pm
by Smaragd
Boreas wrote: Tue Mar 17, 2020 7:27 pm Minun ainakin pitää kirjautua aina kahdesti sisään foorumille, ja sitten vielä kertaalleen uudestaan, jos haluan vastata johonkin viestiin. Onneksi CTRL + C + V on keksitty, muuten saattaisi käydä ottamaan mieleen.
Kiitos palautteesta. Koitetaan löytää tähän ratkaisu mahdollisimman pian!