Astraalimatkailu

Astraaliset ja paranormaalit kokemukset, unet, näyt.
Kenazis
Posts: 811
Joined: Sun Sep 12, 2010 7:57 pm
Location: Satakunta - Limbo

Astraalimatkailu

Post by Kenazis »

"astraalimatkailu", ruumiista irtautumiskokemukset ja NDE (near death experience) voisi olla hyvä oma aihealueensa. Nämä kolmehan ovat ehkä ne tunnetuimmat yli-luonnollista kokemusta jotka ns. profaanit ihmiset yhdistävät mystiikkaan, okkultismiin jne. Itsellä ei ole taipumusta mihinkään, eikä kokemusta juurikaan (ei sen puoleen tietoakaan aiheista liiemmin). Lähipiirissäni on kaksi henkilöä joilla on todella vahvoja taipumuksia näihin ilmiöihin, ja he myös pyrkivät niitä lisäämään.

Mielelläni siis kuulisin:
a) kokemuksia ja mahdollisia syitä mitä nämä ilmiöt todellisuudessa ovat?
b) mitä ovat näihin kokemuksiin pyrkimisen vaarat?
c) mistä johtuu taipumus näihin?

Muistan kyllä lukeneeni jostain Nefastoksen tekstistä liittyen ainakin c-kysymykseen, mutta en nyt muista mistä, ja tänne saisi hyvin yhteen ketjuun koottua laajasti aiheista.
"We live for the woods and the moon and the night"
obnoxion
Posts: 1806
Joined: Tue May 25, 2010 7:59 pm

Re: Astraalimatkailu

Post by obnoxion »

Dhaca wrote:b) mitä ovat näihin kokemuksiin pyrkimisen vaarat?
Dhaca wrote:Muistan kyllä lukeneeni jostain Nefastoksen tekstistä liittyen ainakin c-kysymykseen, mutta en nyt muista mistä
Tästä aiheesta suosittelen lukemaan alustukseksi sivustoartikkelimme "Psyykkisen kehityksen vaarat" (fra Nefastos):

http://www.azazel.fi/teksti_psyykkisen_ ... arat.shtml

Lisäksi suosittelen foorumimme ketjua "Demonisuus satanismissa" (Psyykkiset ilmiöt):

http://www.azazel.fi/forum/viewtopic.php?f=8&t=43

Jos tahdomme koota aiheesta kattavan ketjun tämän yhden otsikon alle, olisi hyvä että keskustelijat virkistäisivät muistiaan näiden linkkien äärellä, tai että nämä linkit ainakin löytyisivät heti keskustelun alusta. Näin voimme estää sen ettemme ala käydä samaa kesustelua yhä uudestaan, vaan voimme oikeasti edetä asian käsittelyssä. Lisäksi, vasta kun olemme todella sisäistäneet vaarat, vain sen jälkeen tuntuisi mielekkäältä puhua mahdollisuuksista.
One day of Brahma has 14 Indras; his life has 54 000 Indras. One day of Vishnu is the lifetime of Brahma. The lifetime of Vishnu is one day of Shiva.
User avatar
Nefastos
Posts: 3029
Joined: Mon May 24, 2010 10:05 am
Location: Helsinki

Re: Astraalimatkailu

Post by Nefastos »

Ei ole haittaa mainita tässä yhteydessä samasta asiasta, jota olen nostanut esiin veljeskunnan sisäisessä ryhmässä.

Asia on seuraava: Astraalista työtä tulisi tuoda joko alas- tai ylöspäin; kohti ulkokohtaista todistettavuutta ja objektiivisuutta, tai vastaavasti ylöspäin kohti yhtä kirkkaampia ja yhä subjektiivisempia, runollisempia seutuja. Näistä jommalla kummalla tavalla tai molemmilla (eri aikoina) siihen tulisi tuoda prosessoitavuus, suunta ja merkitys oikeiden intentioiden alaisuudessa.

Ensimmäinen astraalityön muoto on sellaista, jossa puhtaasti tieteellisen tarkastelun kautta tuodaan astraaliset selvänäköisyysilmiöt objektiiviselle, aivojärjen sellaisenaan ymmärtämälle tasolle. Tätä kautta synnytetään oikealla tavoin alemmanlaatuinen, tieteellisesti tarkkailtavissa oleva selvänäköisyyskyky, joka koskee muotosidonnaista maailmaa & on aivan tekninen ominaisuus.

Jälkimmäinen muoto on sellainen, jossa mieli vetäytyy itseensä & seuraa omia sisäisiä rakenteitaan antamatta näille lainkaan mitään ulkoisia konteksteja, vetäytyen aina kohti kirkkaampaa & arkkityyppisempää todellisuutta. Nämä koetaan erilaisina "taivaallisina" tiloina (joiden ilmaisu voi toki olla hyvinkin mustaa, mutta ei epämiellyttävällä, vaan oivalletulla tavalla).

Molemmat työtavat ovat sellaisia, jotka voivat johtaa yksilöä & yhteisöä eteenpäin. Syistä miksi astraalinen trippailu toden ja kuvitellun rajamailla on hyvin vaarallista on puhuttu paljon. Empiirinen todistus siitä että astraalisesti saatu vaikutelma on objektiivisesti paikkansapitävä ei merkitse mitään eikä ole puoltolause; kyse on nimittäin siitä, että tuollaisen emootiomielen kautta havaitun vaikutelman sisäiset konnotaatiot ovat aina muuntuneet, vaikka siirtynyt data ulkoisesti vaikuttaisi todistetusti paikkansapitävältä. Tämä voi vaikuttaa hiusten halkomiselta, mutta tosiasiassa juuri tämänkaltaisilla asioilla päätetään sielujen kohtaloista.
Faust: "Lo contempla. / Ei muove in tortuosa spire / e s'avvicina lento alla nostra volta. / Oh! se non erro, / orme di foco imprime al suol!"
User avatar
Nefastos
Posts: 3029
Joined: Mon May 24, 2010 10:05 am
Location: Helsinki

Re: Astraalimatkailu

Post by Nefastos »

Huomaan, että kovassa kiireessä foorumille kirjoittaminen ei välttämättä ole aina erityisen viisasta. Enin osa eilisistä viesteistäni näyttää olevan sellaisia, että alkuperäisen ajatuksen kokoaminen vaatii jo asioiden entuudestaan tuntemista, tai vähintäänkin vahvaa intuitiota. Pahoittelut.

Mainitsin astraalisen työn tuomisesta selvänäköisyyden tasolle & toisaalta siitä, kuinka astraali-ilmiön antama selvänäköisyysdata ei ole sellaista, johon meidän tulisi kiinnittää huomiota.

Tämän näennäisen ristiriidan ymmärtämiseksi voi olla hyväksi tutkia millainen astraalitason olemus on, eli miksi sivuttaissuuntainen liike siinä ei ole toivottavaa, mutta pyrkimys korostettuun objektiiviseen tieteellisyyteen sen havainnoinnissa liikuttaa fokusta hyödylliseen suuntaan. Esitän nyt joitakin väittämiä, & ottakoon jokainen nämä sellaiset suolakiteen tai -kimpaleen kanssa kuin itse haluaa (suora lainaus hiljattaisesta kirjeenvaihdosta):

Kaikki astraalitilat ovat subjektiivisia. Mutta fyysinen, objektiivinen maailma on moniportainen, ja sekä laskee tästä meidän tasostamme alas superraskaaseen avitchi-tilaan (muistetaan mustan maagikon verranto mustaan aukkoon, jossa tähti luhistuu omaan kiinteyteensä) että nousee ylös erilaisten eetteritilojen läpi.

Nämä eetteritilat ovat edelleen objektiivisia, ulkoisia, konkreettisia, mutta koska omat aistimme eivät ole tottuneet havaitsemaan niitä, niiden havaitseminen sekoittuu meillä astraaliseen eli meille tunnetumpaan subjektiiviseen unitilaan. Ei siis ole niin että olisi olemassa "luotettava astraalimaailma", vaan on niin että tila eetterin ja astraalin rajalla on itse asiassa fyysistä todellisuutta, mutta mielemme tottumattomuuttaan sekoittaa sen kokemuksia astraalisiin kokemuksiimme. Siten kyse [jossa esim. unihalvauksen aikana koemme ulkoisen todellisuuden] on nimenomaan "näyistä", kuten sanoit. Nämä kokemukset ovat sellaisia, että näemme ympärillämme yhä saman fyysisen maailmamme välittömät piirteet, mutta muuntuneina.

Näin:
Alifyysinen tila: Avitchi - poistovyöhyke, "Kahdeksas piiri"
Fyysinen tila 1: Alempi kiinteä, aistein havaittava aine (~ kiinteä aine ~ maaelementti)
Fyysinen tila 2: Ylempi kiinteä, aistein havaittava aine (~ nestemäinen aine ~ vesielementti)
Fyysinen tila 3: Alempi ei-kiinteä, aistein havaittava aine (~ kaasumainen aine ~ ilmaelementti)
Fyysinen tila 4: Ylempi ei-kiinteä, aistein havaittava aine (~ valon havainto ~ tulielementti)
Fyysiset tilat 5-7: Eteerisiä, ei normaalein aistein havaittavissa (selvänäkemisen tilassa havaitaan enemmän tai vähemmän astraalin värittämänä)
Astraalinen tila 1: Alin, muodottunein astraali: silti subjektiivinen
Astraaliset tilat 2-7: Muodollisuuden asteikossa yhä valaistuvia astraalitiloja: alimmat tuonelatiloja, korkeimmat paratiisimaisia, kaikki epätodellisia

Eteeris-astraalisella on vastaavuussuhde avitchiin, ja näkyjen ovi voi lopulta johtaa sinne jos teemme kaikkemme (tietäen tai tietämättämme) ollaksemme "pahoja".


Itsestäänselvyys: Kunkin tason aistimilla voidaan havaita vain tuon kyseisen tason objekteja.
Seuraus: Kaikki astraalitilassa eli tunneselvänäköisyyden kautta poimimamme havainnot ovat heijastuneita havaintoja, jotka poimimme muiden tunne-elämyksistä. Tunteiden ollessa subjektiivisesti värittyneitä ovat kaikki havaintomme astraalitasolta automaattisesti harhaisia, & "lähettäjän" lisäksi kokemustamme sävyttää yhä edelleen oma emotionaalinen rakenteemme. (Jos tunne ei olisi missään määrin harhaisesti sävyttynyt, se ilmenisi buddhisella eikä astraalisella tasolla eli ei painaisi mitään muodollista jälkeä astraalivaloon...)

Tällaisen skematiikan pohjalta voimme ymmärtää, minkä vuoksi astraaliset havainnot olisi suotavaa tuoda joko alas tai ylös, (1) kâma manaksen eli materialistisen, empiirisen järjen kautta alas eetteriselvänäköisyydeksi, jonka ilmiöt ovat täysin toistettavia, tai (2) buddhin eli vakaumuksellisen, mitään tahoa poissulkemattoman rakkauden kultivoimisen nostavan vaikutuksen mahdollistamana ylös manakseen. Näitä kahta voidaan nimittää alemmaksi & korkeammaksi selvänäköisyydeksi, ja ne edustavat joogista suorahavaintoa fyysisessä & arkkityyppisessä tiedostustilassa.

Alempaan tunneprinsiippiin eli attraktioon & repulsioon kohdistettu mielenkiinto on se, joka ohjaa meitä astraalitilassa, & tuon prinsiipin perässä kulkevina avaamme itsemme erittäin haavoittuviksi kaikille entiteeteille, jotka omista syistään pyrkivät vaikuttamaan meihin emotionaalisella suggestiolla. Mutta tästä on jo puhuttu pitkään & hartaasti esim. fra obnoxionin linkittämässä artikkelissa.

Ja jos tämä tuntuu jotenkin kaukaiselta aiheelta, niin muistakaamme että joka yö nukahdettuamme olemme hyvin konkreettisesti tämän problematiikan äärellä. Huumausaineiden tai transsitekniikoiden avulla tehdyt astraalimatkat ovat vain tapoja "uneksia valveilla".
Faust: "Lo contempla. / Ei muove in tortuosa spire / e s'avvicina lento alla nostra volta. / Oh! se non erro, / orme di foco imprime al suol!"
V.V.V.V.V
Posts: 22
Joined: Sun Oct 16, 2011 5:06 pm

Re: Astraalimatkailu

Post by V.V.V.V.V »

Image

Mikä elementti on tuo joka sitoo nuo loput kiinni toisiinsa ja joka itsessään pitää sisällään niiden kaikkien substanssin?

"Hopeinen lanka" on varmasti tuttu käsite edes vähän tuohon astraaliprojektioon tutustuneille henkilöille ja se on se tuntematon tekijä, joka yhdistää tuon ylemmän prinsiipin kehoon.
Mutta pysyäkseni aiheessa, jossa kysyttiin lähinnä omakohtaisia kokemuksia tästä projektiosta ja prosesseista jota siihen kuuluu.

"Remember him—before the silver cord is severed, or the golden bowl is broken; before the pitcher is shattered at the spring, or the wheel broken at the well, and the dust returns to the ground it came from, and the spirit returns to God who gave it."

Omakohtainen kokemus ja näkemys tästä 'langasta' on itselleni avautunut tiettyjen substanssien kautta kaikista selviten ja ennen kuin edes olin tästä aiheesta lukenut, minä tosiaan olen tuntenut ja nähnyt tämän harmaan langan joka sitoo ruumiin ja tietoisuuden toisiinsa kiinni.

Tämä kokemus sattui noin puoli vuotta takaperin, tarkkaa ajankohtaa en muista, mutta olin ottanut tavakseni hieman tantrisen ja jopa "aghorimaisen" lähestysmistavan kehooni ja sen prosesseihin päihteiden alaisina
( Seuraavat metodit ovat hyvin 'väkivaltaisia' ja jopa vaarallisia. En suosittele niitä kenellekkään, sillä näissä harjoitustavoissa on vaarana hengityslama ja kokemattoman ja herpaantuvan mielen ne voivat jopa tappaa )
Seuraava kokemukseni voidaan sivuuttaa deliriumin, hallusinaatioiden tai muiden 'lieveilmiöiden' piikkiin, minulle tämä on täysin samantekevää.

Tässä lähestymistavassa tietoisuus pyritään säilyttämään hinnalla millä hyvänsä, vaikka kuinka väkevät substanssit vaikuttaisivat kehoon. Apuinani ja instrumentteina toimivat seuraavat ainekset: Pullo viskiä, 40mg Diazepameja ( Oikeastaan mikä tahansa hypnoottinen-sedatiivi joka voimistaa alkoholin sedatiivista vaikutusta riittänee ja Cannabis Indicaa [joka myös pitää sisällään hyvin sedatiivisia piirteitä] )

Nautein nämä nopeasti, saavutin havittelemani "eläimellisen" tilan ( Maagilliselta kannalta tarkasteltunta, tarkoituksena on sitoa 'itse' niin lähelle maa-elementtiä, kuin vain mahdollista )
Motoriikkaa ja tietoisuutta oli hyvin vaikeaa säilyttää, mutta se onnistui. Menin ulos kävelylle ( Joka oli varsinaista zombie-kävelyä ), koska kun olemus liikkuu, tämän langan vaikutukset näkyvät ja tuntuvat kaikista selviten.
( On vaikea selittää, kuinka eläimellinen tämä tila on, mutta keho tuntuu siinä olevan niin sidottu kiinni tähän kaikista 'raskaimpaan' ainekseen, mutta tämä on yksi keino herättää visio tuosta muuten niin näkymättömästä langasta )

Se on kuin projektio, se projektoi tietoisuuden kehoon ja edistynyt adepti joka kykenee tuon Harmaan langan voiman valjastamaan käyttöönsä tekee sen yhtä helposti Maassa kuin Vedessä.

Mutta mistä tämä "harmaus" tai "hopeisuus" johtuu? Kabbalan symboliikkaan tutustunut voi helposti tutkia Chokmahin sefiraa ja ehkä myös ymmärtää, miksi se harmaaksi mielletään. Harmaa on väri missä musta ja valkoinen sekoittuvat.
( Zohar: koach mah, "the power of selflessness",)
[ http://en.wikipedia.org/wiki/Silver_cord ]
Lux

Re: Astraalimatkailu

Post by Lux »

Vaarallisia metodeja V.V.V.V.V., joita ei voi oikein suositella kenellekään henkiseen kehitykseen pyrkivälle. Psyykkiseen kehitykseen ne voivat sopiakin, mutta tämä tapahtuu hyvin helposti pitkän kantaman henkisen kehityksen hinnalla, koska kuten sanoit, ne sitovat tietoisuuden lähemmäs maata ja aineellisuutta myös kokemuksen jälkeen, ja voivat siinä sivussa avata myös portteja joiden olisi parempi pysyä kiinni tai jotka ainakin kannattaisi sulkea niin pian kuin mahdollista.

En sano tätä moralisoiden, koska itsekin olen aikaisemmin elämässä kyllä puuhaillut samanlaisia touhuja vähän liiankin kanssa (teollisia lääkkeitä en ole koskaan nappaillut päihtymistarkoituksessa tai viinan kanssa sekaisin), joskaan en tietoisesti okkulttisen kehityksen pyrintönä ja silloin, kun olin vielä melko tutkalla ja eksyksissä elämäni suhteen (hyödyllinen vaihe tietysti tämäkin).
V.V.V.V.V wrote:"Hopeinen lanka" on varmasti tuttu käsite edes vähän tuohon astraaliprojektioon tutustuneille henkilöille ja se on se tuntematon tekijä, joka yhdistää tuon ylemmän prinsiipin kehoon. ..mutta mistä tämä "harmaus" tai "hopeisuus" johtuu?
Itse sanoisin yksinkertaistaen asian siten, että tämä harmaus tai hopeisuus johtuu nimenomaan siitä, että se on Kuun tavoin Auringon projektio ja se on Auringolta lainattua valoa: siinä ei ole todellista itseriittoisuutta ja se on siis tavallaan epätodellinen "silta".

Kokemuksesi kertoo mielestäni eniten juuri siitä, että tämä projisaatio on aistittu psyykkisenä ja muodollisena ilmiönä, ei henkisin aistein, jolloin se ilmenee täysin muotositoutumattomasti ja jolloin sitä pitkin voidaan matkata ylös. Sanoisin, että ellei tästä haluta saada jonkinlaista omakohtaista todistetta kuin muistakin entheogeenien tai päihteiden avulla saavutettavasta havainnosta, joista on ollut paljon puhetta, niin on huomattavasti terveempää ja parempi, että tämä silta tai hopealanka pysyykin näkymättömänä ja (aineellisten aistien) "aistimattomana" normaaleissa olosuhteissa.

***

Omat puhuttelevimmat astraaliset / psyykkiset kokemukset liittyvät hienovaraisen kehon tietoiseen irtautumiseen ja "tähtiportin läpi lentämiseen", sekä tämän seurauksena syntyneeseen unessa hereilläoloon ja ruumiiseen hurjaa vauhtia itsensä ympäri pyörivänä tietoisuuden valopallona palaamiseen. Nämä kokemukset saavutin tiettyjä melko yksinkertaisia, mutta keskittymistä vaativia hengitysharjoituksia ('pranic breathing') ja visualisointeja nukkumaan mennessä tehdessä: tyhjentyvä ilmapallo / täyttyvä ilmapallo, tyhjentyvä universmi / täyttyvä universumi, tyhjentyvät keuhkot / täyttyvät keuhkot jne. Humpsis ja viuh!

Kokemukset olivat mielenkiintoisia, ja ovat joskus myöhemmin ilmenneet spontaanisti, mutta mitään erityistä henkistä - toisin sanoen eettistä - hyötyä "siistin kokemuksen" ja "tajunnan avartumisen" lisäksi niillä ei ole ollut, enkä ole niitä pyrkinyt myöhemmin mitenkään erityisesti harjoittamaan tai kehittämään.
V.V.V.V.V
Posts: 22
Joined: Sun Oct 16, 2011 5:06 pm

Re: Astraalimatkailu

Post by V.V.V.V.V »

Kokemuksesi kertoo mielestäni eniten juuri siitä, että tämä projisaatio on aistittu psyykkisenä ja muodollisena ilmiönä, ei henkisin aistein, jolloin se ilmenee täysin muotositoutumattomasti ja jolloin sitä pitkin voidaan matkata ylös. Sanoisin, että ellei tästä haluta saada jonkinlaista omakohtaista todistetta kuin muistakin entheogeenien tai päihteiden avulla saavutettavasta havainnosta, joista on ollut paljon puhetta, niin on huomattavasti terveempää ja parempi, että tämä silta tai hopealanka pysyykin näkymättömänä ja (aineellisten aistien) "aistimattomana" normaaleissa olosuhteissa.
Tämä kokemus oli itselleni ja uskoisin, että monelle muulle tantrikolle enemmänkin tuo animoiva voima sen puhtaimassa mahdollisessa ja havaittavissa olevassa muodossaan. Se on tuo 'prinsiippi' sen kaikista vähiten vääristyneessä aspektissa. Sen kautta, itseasiassa ainoastaan sen kautta, elävä ihminen inkarnaatiossaan kykenee käyttämään kehoaan ja kaikkea hienovaraista mitä se pitää sisällään noissa muissa olemisen tasoissa. Jos tuo yhteys katkeaa, ihminen menettää literaalisesti henkensä, hän ei voi jatkaa työtään, hän menettää Jumalaisen yhteytensä. Se on todella väkevä, ehtymätön voimavara, kaaos, joka elävöittää kehon, jonka kautta tämä keho voi edes olla olemassa ja samalla se myös ravitsee sitä ja sen kautta ainoastaan nuo loput elementit voivat saada ravintonsa ja elävöityä. Universumin ja koko olemassaolon kannalta, Malkuth on Ketherin olemassaololle yhtä tärkeä kuin Kether on Malkuthille.

Ten Sefirot of Nothingness
Their end is embedded in their beginning
And their beginning in their end
Lux

Re: Astraalimatkailu

Post by Lux »

V.V.V.V.V wrote:Tämä kokemus oli itselleni ja uskoisin, että monelle muulle tantrikolle enemmänkin tuo animoiva voima sen puhtaimassa mahdollisessa ja havaittavissa olevassa muodossaan. Se on tuo 'prinsiippi' sen kaikista vähiten vääristyneessä aspektissa. Sen kautta, itseasiassa ainoastaan sen kautta, elävä ihminen inkarnaatiossaan kykenee käyttämään kehoaan ja kaikkea hienovaraista mitä se pitää sisällään noissa muissa olemisen tasoissa. Jos tuo yhteys katkeaa, ihminen menettää literaalisesti henkensä, hän ei voi jatkaa työtään, hän menettää Jumalaisen yhteytensä. Se on todella väkevä, ehtymätön voimavara, kaaos, joka elävöittää kehon, jonka kautta tämä keho voi edes olla olemassa ja samalla se myös ravitsee sitä ja sen kautta ainoastaan nuo loput elementit voivat saada ravintonsa ja elävöityä. Universumin ja koko olemassaolon kannalta, Malkuth on Ketherin olemassaololle yhtä tärkeä kuin Kether on Malkuthille.
Ok, en lähde miekkamittelöön asiasta kanssasi, koska tiedän (tai olen kuullut) sankarillisten vira- ja kaula-tantrikoiden saavuttavan tietonsa ja voimansa niillä metodeilla, jotka "vievät tavallisen ihmisen helvetteihin".

Pientä kilpalaulantaa voisin kuitenkin harjoittaa ja näin tilaisuuden tullen muistuttaa yleisesti Kalevalan Pohjan Neidon (so. Luciferin, korkeamman minän jne.) viisaista sanoista kaikille niille, jotka haluavat kultakankaan keritsijän ja hopealangan haltijan kauneuden, viisauden ja voiman itselleen pysyvästi. Tulkitkoon jokainen runon kykyjensä mukaan.

"Sitten sun mieheksi sanoisin,
urohoksi arvelisin,
jospa jouhen halkaiseisit
veitsellä kärettömällä,
munan solmuhun vetäisit
solmun tuntumattomaksi."

"Ehkäpä tulen sinulle,
kun kiskot kivestä tuohta,
säret jäästä aiaksia,
ilman palan pakkumatta,
pilkkehen pirahtamatta."

"Sillenpä minä menisin,
kenp' on veistäisi venosen,
kehrävarteni muruista,
kalpimeni kappaleista,
työnteäisi venon vesille,
uuen laivan lainehille,
ilman polven koskematta,
ilman kouran koskematta,
käsivarren kääntämättä,
olkapään ojentamatta."


- Kalevala, 8. runo
Lux

Re: Astraalimatkailu

Post by Lux »

V.V.V.V.V.: Palaan vielä leikkauspöydälle edellisen viestisi suhteen, koska se tarjoaa hyvän tilaisuuden parin mielestäni hyvin tärkeän seikan ilmaisemiseen.
V.V.V.V.V wrote:Tämä kokemus oli itselleni ja uskoisin, että monelle muulle tantrikolle enemmänkin tuo animoiva voima sen puhtaimassa mahdollisessa ja havaittavissa olevassa muodossaan.
Näin voi olla, mutta kuten edellisissä viesteissänikin viittasin, vaarat, haitat ja hyvin todennäköiset sielulliset esteet myöhemmissä kehitysvaiheissa ovat tällaisten metodien käytön suhteen useimmiten mahdollisuuksia huomattavasti suuremmat.

Tunnet ehkä termin 'Kuun alasvetäminen' ('Drawing Down the Moon')? Kokemuksesi kuvaus kuulostaa minusta tältä: tällaisessa prosessissa Kuun potentiaalisesti pyhä valo varastetaan itselle lyhytaikaisia kokemuksia, hyötyjä ja voittoja ajatellen, mutta myöhemmin ilmenevää takaisinvaikutusefektiä ei ole uskoakseni mahdollista välttää.

Selvennän asiaa lisää oheisella videopätkällä: Olen aiemminkin ylistänyt Myyrää ym. muita lastensatuja symbolisen ja myyttisen eksaktiutensa puolesta, ja jatkan sitä tässä yhteydessä. Minusta oheinen on hyvin eksakti kuvaus siitä, kuinka tähän "kuun alasvetämis" -asiaan ei tule suhtautua ja kuinka siihen tulee suhtautua.

http://www.youtube.com/watch?v=ktpLs8uO ... er&list=UL

Kysymyksiä, joihin ei tarvitse vastata, mutta joita on hyvä pohtia:

- mitä harakka yrittää tehdä tähdelle?
- minkälaista ihmistyyppiä (elämän)puussa pesäänsä pitävä, uneksiva harakka symboloi?
- mitä / ketä taivaasta langennut vihreä tähti symboloi?
- Miten myyrä saa houkuteltua Kuun luokseen?
- mihin myyrä asettaa Kuun?
- Mitä Kuu muistuttaa vaaka-asennossa ollessaan? (vinkki: lue oheinen Kalevalan runopätkä uudestaan.)
- miksi myyrä onnistuu tehtävässään?
V.V.V.V.V wrote:Universumin ja koko olemassaolon kannalta, Malkuth on Ketherin olemassaololle yhtä tärkeä kuin Kether on Malkuthille.
Amen. I am many and we are One.

Huom. Jos sinulle V.V.V.V.V. heräsi tämän tai edellisen viestini myötä kysymys "vittuiltiinko minulle juuri?", niin vastaus on ei.
V.V.V.V.V
Posts: 22
Joined: Sun Oct 16, 2011 5:06 pm

Re: Astraalimatkailu

Post by V.V.V.V.V »

Nagahel wrote:
Näin voi olla, mutta kuten edellisissä viesteissänikin viittasin, vaarat, haitat ja hyvin todennäköiset sielulliset esteet myöhemmissä kehitysvaiheissa ovat tällaisten metodien käytön suhteen useimmiten mahdollisuuksia huomattavasti suuremmat.

Tunnet ehkä termin 'Kuun alasvetäminen' ('Drawing Down the Moon')? Kokemuksesi kuvaus kuulostaa minusta tältä: tällaisessa prosessissa Kuun potentiaalisesti pyhä valo varastetaan itselle lyhytaikaisia kokemuksia, hyötyjä ja voittoja ajatellen, mutta myöhemmin ilmenevää takaisinvaikutusefektiä ei ole uskoakseni mahdollista välttää.

Selvennän asiaa lisää oheisella videopätkällä: Olen aiemminkin ylistänyt Myyrää ym. muita lastensatuja symbolisen ja myyttisen eksaktiutensa puolesta, ja jatkan sitä tässä yhteydessä. Minusta oheinen on hyvin eksakti kuvaus siitä, kuinka tähän "kuun alasvetämis" -asiaan ei tule suhtautua ja kuinka siihen tulee suhtautua.
Haluaisin tässä nyt selventää, että en todellakaan käytä päihteitä kaiken aikaa ja pidä niitä jonain tarvittavana voimavarana kenenkään työskentelylle. Astraalimatkailussa jopa fiktion lukeminen tai mikä tahansa mielikuvitusta herättävän materiaalin lukeminen on paljon mieltä 'ravitsevampaa' ja näkyjä elävöittämämpää kuin mikään psykedeelinen päihde.
"Teidän on tultava lapsen kaltaisiksi."

Luonteenpiirteisiini vain kuuluu tämä omakohtaisen kokemuksen kautta tiettyjen prinsiippien todistaminen itselleni, jopa vaarallisin metodein ( Merkurius Skorpiossa influenssi, ehkäpä?), mutta ei minulla enää ole mitään syytä tuota kokemusta toistaa tai edes havitella sitä.
Se oli minulle kaikki riittävä todiste ihmisen 'okkultisesta anatomiasta' ja antoi minulle lähinnä todella vahvan varmuuden jonka pohjalta voin alkaa työstämään tiettyjä asioita.
Nagahel wrote:Huom. Jos sinulle V.V.V.V.V. heräsi tämän tai edellisen viestini myötä kysymys "vittuiltiinko minulle juuri?", niin vastaus on ei.
Ei herännyt. Itseasiassa viestisi sai minut kaivamaan muutaman klassisen lasten satukirjan hyllyköstä, hah.

Suosittelen myös luettavaksi Crowleyn kabalistista ja lapsen näkökulmasta kirjoitettua satua "The Wake World" http://hermetic.com/crowley/libers/lib95.html
Locked