Kirjallisuuslinkit

Keskustelu muusta kuin Azazelin Tähden omasta kirjallisuudesta.
Lux

Kirjallisuuslinkit

Post by Lux »

Tähän aiheeseen voi listata mielestään hyödyllisiä kirjallisuuteen liittyviä linkkejä. Linkit voivat olla joko kirjallisuutta kauppaaviin tahoihin, tai suoria linkkejä Magna Mater Mayan astraalisen peiliheijastuksen www:n saloilta ja vainioilta löytyviin pyhää kirjallisuutta säilyttäviin luoliin.

Itse aloitan hyvin "traditionaalisissa" merkeissä:

http://www.sophiaperennis.com

Ikuisen Viisauden lähteiltä ammentava laadukas kirjakauppa ja julkaisija. Vinkki: Mikäli et halua tilata suoraan toiselta mantereelta, niin esim. AdLibriksen kautta löytyy lähes kaikki heidän julkaisunsa.
Elemental
Posts: 3
Joined: Sat Jun 12, 2010 8:50 pm

Re: Kirjallisuuslinkit

Post by Elemental »

Isketään heti vyön alle suosittelemalla pienlevittäjää Amazon.co.uk. Jos joku on vierastanut, niin mainittakoon, että amazon kerää sateenvarjonsa alle divareita ja kirjakauppoja ympäri maailmaa. Kaikkien valikoimat löytyvät perushaulla, kirjojen kunto on kuvailtu yleensä vähintään välttävästi ja postikulut ovat varsin siedettävät (vakiomaksu vajaa 3 puntaa / artikkeli, tilauksen määrästä ja artikkelien tyypistä huolimatta). Erityisesti paikka on itselleni osoittautunut hyödylliseksi helposti pokkareina muualta löytyvien, tunnettujen julkaisuiden kovakantisten versioiden metsästyksessä, sekä luonnollisesti loppuunmyytyjen painosten etsinnässä. Toisaalta taas hinnoittelunsa vuoksi tulee tehtyä sokko-ostoksia ja kokeilujakin aika lailla.
Sûrya-Ishtara
Posts: 42
Joined: Wed Jun 02, 2010 10:30 am
Contact:

Re: Kirjallisuuslinkit

Post by Sûrya-Ishtara »

http://www.magusbooks.com

Yhden tilauksen tehneenä voin todeta olevan erittäin nopea, esoteriikkaan - ensivaikutelma on ehkä turhankin New Age -henkinen - perehtynyt pulju rapakon takaa.
obnoxion
Sodalis
Posts: 2099
Joined: Tue May 25, 2010 7:59 pm

Re: Kirjallisuuslinkit

Post by obnoxion »

One day of Brahma has 14 Indras; his life has 54 000 Indras. One day of Vishnu is the lifetime of Brahma. The lifetime of Vishnu is one day of Shiva.
Krieger
Frater
Posts: 60
Joined: Tue May 25, 2010 11:58 pm
Location: Jyväskylä

Re: Kirjallisuuslinkit

Post by Krieger »

Suht laaja valikoima kirjoja, halvemmat hinnat kuin Amazonilla (ainakin noissa mitä itse olen tilannut) ja ilmainen(!) toimitus ympäri maailmaa:

http://www.bookdepository.co.uk/
Spirare
Posts: 31
Joined: Wed Aug 14, 2013 1:34 am

Re: Kirjallisuuslinkit

Post by Spirare »

Pistetään tarjolle myös epäkaupallinen vaihtoehto. Internet Sacred Text Archive sisältää melko monipuolisen valikoiman tekijänoikeuksista vapaita tekstejä sähköisessä muodossa:

http://www.sacred-texts.com/
v-a
Posts: 55
Joined: Tue May 25, 2010 8:11 pm
Contact:

Re: Kirjallisuuslinkit

Post by v-a »

www.play.com tätä tulee selailtua välillä käytettyjen kirjojen takia.
Vanadís

Re: Kirjallisuuslinkit

Post by Vanadís »

Käytettyjen kirjojen nettikauppa, josta olen tehnyt monia hyviä löytöjä halvalla:

http://www.alibris.com/
v-a
Posts: 55
Joined: Tue May 25, 2010 8:11 pm
Contact:

Re: Kirjallisuuslinkit

Post by v-a »

amazon.co.uk
UK amazonista löytyy käytettyjä kirjoja halvalla silloin tällöin, vasta tilasin kaksi Gershom Scholemin kabbala kirjaa ja molemmat maksoi posteineen alle kympin.

edit. Amazon näyttikin olevan jo heti toisessa viestissä mutta kompataan nyt että hyvä nettikauppa on.
Tähti
Posts: 180
Joined: Wed Oct 15, 2014 11:00 am

Re: Kirjallisuuslinkit

Post by Tähti »

Jenkeissä toimiva kirjakauppa, mikä myy ilman postikuluja myös Suomeen yms. Myöskin käytettyjä kirjoja. Esim tilasin kaksi suht harvinaistakin käytettyä kirjaa, niin postikuluineen yhteensä 12 euroa. Ei paljon halvemmalla voi edes saada.

Esim jos vertaa mitä yleensä on postikulut amazon.comissa, $16,95, ja abebooksissa saattaa olla monesti suht sama, joskus siellä kyllä jopa $30 yhden kirjankin postikulut.

Ei tästä nyt ihan kaikkea löydä, ja joskus ollut suurin piirtein sama hinta kuin muuallakin, mutta aika hyviä löytöjä tehnyt välillä.

Ilmeisesti harrastavat hyväntekeväisyyttä kanssa, voishan sitä kirjakaupallakin olla sama periaate kuin OP-pankilla, että voitot käytetään alennuksiin asiakkaille.

http://www.betterworldbooks.com
Post Reply