Mitä Te haluatte saavuttaa "henkisen polun" tiellä

Veljille esitetyt kysymykset.
Locked
User avatar
Medeia
Posts: 47
Joined: Tue Aug 03, 2021 1:00 am

Re: Mitä Te haluatte saavuttaa "henkisen polun" tiellä

Post by Medeia »

Ei ole parempaakaan tekemistä.
Gangleri

Re: Mitä Te haluatte saavuttaa "henkisen polun" tiellä

Post by Gangleri »

Medeia wrote: Tue Aug 03, 2021 5:28 pm Ei ole parempaakaan tekemistä.
Henkinen polku onkin mitä tärkein tekemisistä! Kuten Koot Hoomi sanoi, vaikein tehtävä minkä ihminen voi itselleen ottaa. Joten, yrittäkäämme! (Vain yrityksen puute voi olla lankeemuksen syy, muuta lankeemusta ei ole.)

;-)
User avatar
Medeia
Posts: 47
Joined: Tue Aug 03, 2021 1:00 am

Re: Mitä Te haluatte saavuttaa "henkisen polun" tiellä

Post by Medeia »

Gangleri wrote: Tue Aug 03, 2021 5:44 pm(Vain yrityksen puute voi olla lankeemuksen syy, muuta lankeemusta ei ole.)
Nimenomaan. Eräs muistaakseni Englannin kanaalin yli uinut herrasmies neuvoi välttämästä katselemista liikaa rantaan, koska ranta mitä kohti uidaan on aina kauempana miltä näyttää ja tämän huomaaminen väärällä hetkellä voi aiheuttaa paniikin ja hukkumisen. "Ei ole parempaakaan tekemistä" saattaa kuulostaa vitsiltä koska onkin sitä mutta vitsi on vakava. Tän ihmisen korkeimman ja jaloimman päämäärän ja Tehtävän kääntäminen muodollisesti banaaliksi latteudeksi pitää minut toimintakykyisenä. Jos alan kovin paljon miettimään arjessa tähtitarhoja ja jumaloitumista se enemmän lamauttaa kuin pitää liikkeessä, joko epätoivon kautta suunnattomuudessaan tai ilon kautta kosmisessa vääjäämättömyydessään. Askel kerrallaan, sama kait se meneekö tuhat vai kymmenen vuotta kun mitä tässä muutakaan tekis.
gunslinger
Posts: 30
Joined: Sun Nov 28, 2021 10:02 pm

Re: Mitä Te haluatte saavuttaa "henkisen polun" tiellä

Post by gunslinger »

"Myöhäinen herääminen" ja henkisellä polulla tietoinen asteleminen alkoi vasta viimeisimpien vuosien aikana. Polku on kuitenkin minulle sellainen joka kuljettaa kohti nirvanaa. Oli se sitten mahdollista seuraavassa elämässä tai sadan kierron jälkeen. Päätavoite siis on Nirvana, mutta henkinen polku itsessään on niin kovin mielenkiintoinen, että tämäkin elämä tarjoaa paljon saavutettavaa ymmärryksen saralla. Ymmärrykseen ja rakkauteen kai koko polku perustuu.

Henkinen polku minulle on kuin erikoisen rpg-pelin storyline. Main story kuljettaa koko ajan kohti Nirvanaa, mutta main storya ei voi suorittaa jos ei suorita oikeita side questeja ensin. On olemassa myös sidequesteja, jotka hidastavat main storyn läpipelaamista tai jopa vievät päätarinan pelaamista taaksepäin. Kuitenkin jokainen tehtävä on mielenkiintoinen ja on mahdollista saavuttaa päätavoite eri sivutehtävien läpi kulkemalla.

Tällä hetkellä tärkeitä työkaluja tarinan kulussa ovat yksilönä kehittyminen, totuudellisuus, kirjallisuus ja rukoilu. Azazelin Tähden löytämisen jälkeen koen ottaneeni valtavia harppauksia ymmärryksen tasolla ja kiitänkin teitä kaikki jotka olette kirjoituksianne ja kirjallisuuttanne jakaneet. Ne ovat vieneet tämän yksilön ymmärrystä paljon syvemmälle. Opiskelu ja tasapainon kanssa kamppailu myös ovat loppujen lopuksi haastavuudessaan aika mielenkiintoista puuhaa.

Eli tässä elämässä henkisellä polulla haluan saavuttaa mahdollisimman paljon ymmärrystä siten että se ei koidu kenenkään toisen kustannuksella. Löytää taitoja jotka ovat minussa syvällä. Saada yhteys ja löytää tasapaino. Kaikkien elämien päätavoite on sitten se Nirvana.
User avatar
SanatKumara
Posts: 38
Joined: Thu Aug 11, 2022 8:08 pm

Re: Mitä Te haluatte saavuttaa "henkisen polun" tiellä

Post by SanatKumara »

Jumaluuden, todellisen minän syntymisen eloon jo tällä planeetalla ja tässä ajassa. Nirvanan. Kuolemattomuuden. Tuossahan nuo, kaikki samaa.
My heart is Your home! O Mother! Dance in the Charnel ground of my heart which You created and turn me into a warrior of Yours!
AnssiV
Posts: 16
Joined: Tue Apr 26, 2022 11:03 am

Re: Mitä Te haluatte saavuttaa "henkisen polun" tiellä

Post by AnssiV »

Haluan tulla guruksi.
Gu means darkness, ru means dispeller. One who dispels your darkness is a Guru.
Locked