Fra Lux erotettu veljeskunnasta

Tapahtumat, kohtaamiset, tapaamiset, uutisoinnit.
User avatar
Benemal
Posts: 562
Joined: Thu Feb 23, 2012 7:24 pm
Location: South-Fin

Re: Fra Lux erotettu veljeskunnasta

Post by Benemal »

Koska en ole joogi, olen harjoittanut vain ruumiillisen jätteen poistoa julkisissa vessoissa, mutta psyykkisesti löysin paskatankkeja haisevampia ja pimeämpiä leveleitä. Niissä myös elää mikrobeja vaarallisempia eliöitä. Kaikki se on myös osa meidän aktualisoitunutta astraalitasoamme, eli internetia. Hulluus on tarttuvaa, eikä välttämättä henkilökohtaisen karman seurausta.
User avatar
Smaragd
Posts: 1120
Joined: Thu Jan 09, 2014 4:27 am

Re: Fra Lux erotettu veljeskunnasta

Post by Smaragd »

Benemal wrote: Fri Jul 17, 2020 4:08 pm Koska en ole joogi, olen harjoittanut vain ruumiillisen jätteen poistoa julkisissa vessoissa, mutta psyykkisesti löysin paskatankkeja haisevampia ja pimeämpiä leveleitä. Niissä myös elää mikrobeja vaarallisempia eliöitä. Kaikki se on myös osa meidän aktualisoitunutta astraalitasoamme, eli internetia. Hulluus on tarttuvaa, eikä välttämättä henkilökohtaisen karman seurausta.
Menee nyt hieman offtopicin puolelle, mutta Kuten Burroughs sanoi: kieli on virus. Kielet levittävät ajatuksia eikä niiden voimaa pienennä se miten fragmentaarisia, separatistisia ja siis puutteellisia, ne ovat. On merkillistä miten alttiita me olemme ihmisinä luottamaan siihen hulluuteen, missä voiman tuntu on ainoa oikein toimimisen ja kenties totuudenkin mittari. Jotain oleellistahan voiman havaitseminen siellä tai täällä kertoo meistä itsestämme - voimassa on Saatanan läsnäolo. Voi kunpa muistaisimme aina siihen liittyvän haasteen.
"Would to God that all the Lord's people were Prophets”, Numbers 11:29 as echoed by William Blake
obnoxion
Posts: 1806
Joined: Tue May 25, 2010 7:59 pm

Re: Fra Lux erotettu veljeskunnasta

Post by obnoxion »

Smaragd wrote: Fri Jul 17, 2020 4:35 pm Menee nyt hieman offtopicin puolelle, mutta Kuten Burroughs sanoi: kieli on virus. Kielet levittävät ajatuksia eikä niiden voimaa pienennä se miten fragmentaarisia, separatistisia ja siis puutteellisia, ne ovat. On merkillistä miten alttiita me olemme ihmisinä luottamaan siihen hulluuteen, missä voiman tuntu on ainoa oikein toimimisen ja kenties totuudenkin mittari. Jotain oleellistahan voiman havaitseminen siellä tai täällä kertoo meistä itsestämme - voimassa on Saatanan läsnäolo. Voi kunpa muistaisimme aina siihen liittyvän haasteen.
Tämä on mielestäni hyvin oleellinen asia, ja yksi ihmisen keskeisistä haasteista - miten paeta kielen vankilasta, kieltä käyttäen. Sillä kieli on toki opittava, ja säilytettävä. Mutta on kestämätöntä että se vangitsee ajatukset, ja siten koko maailman. Todellinen, sisäinen ekstaattisuus herättää paniikkia, vaikka (tai ehkä juuri siksi) sitä laajalti ulkoisesti jäljitellään.

Mutta nyt ollaan todellakin otsikon aiheen vieressä...
One day of Brahma has 14 Indras; his life has 54 000 Indras. One day of Vishnu is the lifetime of Brahma. The lifetime of Vishnu is one day of Shiva.
Tulihenki
Posts: 227
Joined: Tue Jun 12, 2012 2:24 pm
Contact:

Re: Fra Lux erotettu veljeskunnasta

Post by Tulihenki »

Boreas wrote: Thu Jul 16, 2020 1:59 pm Lisäksi olen harjoittanut aikoinaan myös julkisissa vessoissa sitä, että olen piirtänyt sinne mahdollisimman korkeita visioita ja viestejä kaiken sen saastan tilalle ja vierelle, mitä näistä paikoista löytyy.
Melkein harmillista ettet tee sitä nykyään ''minun'' vessoille, kun joutuisin ne aina puhdistamaan pois. Omanlaisensa harjoitus olisi molemmille sekin! Anteeksi, pakko oli jatkaa vielä yhdellä viestillä. Vessat vie näköjään nyt mennessään.
Angolmois

Re: Fra Lux erotettu veljeskunnasta

Post by Angolmois »

Kukapa meistä syrjään heitetyistä olisi aivan terve. EN tunne mitään muuta kuin syvintä myötätuntoa tätä planeettaa ja maailmanaikaa kohtaan.
User avatar
Nefastos
Posts: 3029
Joined: Mon May 24, 2010 10:05 am
Location: Helsinki

Re: Fra Lux erotettu veljeskunnasta

Post by Nefastos »

Rúnatýr wrote: Sat Jul 18, 2020 10:20 pmKukapa meistä syrjään heitetyistä olisi aivan terve.

Henkilökohtaisesti en usko, että maapallolla elää aivan psyykkisesti tervettä ihmistä. Ja tarkoitan tätä kirjaimellisesti, vaikkakin "vihittyjen" suhteen käsite hieman muovautuu, koska omat puhdistuvat erikoislaatuisuudet alkavatkin muistuttaa jotakin sellaista, mikä näkyy esimerkiksi hautausmaan aidan läpi kasvavana puuna: tilanne on ja ei ole luonnoton; sen erikoislaatuisuudesta paljastuu kauneus täysin armottoman itsereflektion ja palvelevuuden kautta.

Sen sijaan syrjään heitetyn käsitteeseen en usko ollenkaan, paitsi sitten jonkinlaisessa symbolistis-teologisessa "synnin" merkityksessä: että me kaikki ihmiset olemme tulleet syrjäänheittäytyneiksi siitä olemassaolon todellisesta aidoimmasta pyhyydestä, joka ilmenee vain nirvânin ymmärrykselle. Ketään ei heitetä pois, mutta me itse viskomme kyllä itseämme milloin minnekin. Ja sanon tämän ottaen huomioon jopa sen yhteiskunnallisen tason, josta AT:n yhteyksissä on lupa puhua vain abstraktilla ja yleishumaanisella tasolla.
Faust: "Lo contempla. / Ei muove in tortuosa spire / e s'avvicina lento alla nostra volta. / Oh! se non erro, / orme di foco imprime al suol!"
Angolmois

Re: Fra Lux erotettu veljeskunnasta

Post by Angolmois »

Nefastos wrote: Sun Jul 19, 2020 11:38 am
Rúnatýr wrote: Sat Jul 18, 2020 10:20 pmKukapa meistä syrjään heitetyistä olisi aivan terve.

Henkilökohtaisesti en usko, että maapallolla elää aivan psyykkisesti tervettä ihmistä.
"Maapallo on aurinkokunnan mielisairaiden sijoituspaikka." - Bernard Shaw
User avatar
Benemal
Posts: 562
Joined: Thu Feb 23, 2012 7:24 pm
Location: South-Fin

Re: Fra Lux erotettu veljeskunnasta

Post by Benemal »

Gurdjieffin Beelsebubin mukaan koko galaksin mielisairaalassa asutaan. Käy kyllä järkeen.
Locked