Maailmalla tapahtuu

Tapahtumat, kohtaamiset, tapaamiset, uutisoinnit.
Locked
User avatar
Nefastos
Posts: 3029
Joined: Mon May 24, 2010 10:05 am
Location: Helsinki

Re: Maailmalla tapahtuu

Post by Nefastos »

Nagahel wrote:...jos ja kun ymmärtävät vastuunsa.


Tavallaan varmasti vastuuta ymmärretään, mutta yleensähän asia menee niin, että oma ääripää koetaan objektiivisesti parhaaksi mahdolliseksi kaikille.

Jos luemme vaikka tämän tuoreen uutisen maya-kalenterista joka, kuten sanotaan, on "niin kutsuttujen 'salatieteiden' harrastajille mielenkiintoinen", niin on jo jotenkin suloista huomata, kuinka joka kappaleessa pyritään alleviivaamaan sitä että tämä ei nyt kuitenkaan merkitse yhtään mitään. Logiikan ymmärtää kyllä hyvin.
Faust: "Lo contempla. / Ei muove in tortuosa spire / e s'avvicina lento alla nostra volta. / Oh! se non erro, / orme di foco imprime al suol!"
Lux

Re: Maailmalla tapahtuu

Post by Lux »

Nefastos wrote:Tavallaan varmasti vastuuta ymmärretään, mutta yleensähän asia menee niin, että oma ääripää koetaan objektiivisesti parhaaksi mahdolliseksi kaikille.
Niin...ja kun kielet ovat sekaisin ja sekä tiede että uskonto ovat "rappiolla ja eksyksissä", niin ei se ihme ole ettei yhteistä säveltä löydy.
Nefastos wrote:Jos luemme vaikka tämän tuoreen uutisen maya-kalenterista joka, kuten sanotaan, on "niin kutsuttujen 'salatieteiden' harrastajille mielenkiintoinen", niin on jo jotenkin suloista huomata, kuinka joka kappaleessa pyritään alleviivaamaan sitä että tämä ei nyt kuitenkaan merkitse yhtään mitään. Logiikan ymmärtää kyllä hyvin.
Ei savua ilman tulta, olen kuullut joskus itse sanottavan. Se tuntuu jotenkin sopivalta tässä yhteydessä.

Verhot eteen ja silmät kiinni niin asiaa ei ole olemassakaan.

EDIT: Kelju K. Kojootti ja Maantiekiitäjä ovat seikkailuineen muutenkin varsin osuva vertauskuva tieteelliselle kâma-manakselle ja henkiselle buddhi-manakselle. Tämän vuoksi ovela, nokkela ja ilkeäkin Kelju K. Kojootti - tuo amerikkalainen vastine kotoisalle ketullemme - ei koskaan saa maantiekiitäjää - näennäisen yksinkertaista ja naiivia, hyväntahtoista henkistä tajuntaa - kiinni: jälkimmäinen liikkuu nopeammin ja eri olemassaolon tasolla kuin aineellinen ja harmaan tekninen logiikka.
Absconditus
Posts: 23
Joined: Thu Jun 10, 2010 5:20 pm
Location: Helsinki

Re: Maailmalla tapahtuu

Post by Absconditus »

Zimbabwelaiset naiset raiskasivat miehiä ja keräsivät spermaa luultavasti rikastumisrituaaleja varten, epäiltynä mahdollisesti koko maan laajuinen naisryhmittymä.
obnoxion
Posts: 1806
Joined: Tue May 25, 2010 7:59 pm

Re: Maailmalla tapahtuu

Post by obnoxion »

Cultor P wrote:Zimbabwelaiset naiset raiskasivat miehiä ja keräsivät spermaa luultavasti rikastumisrituaaleja varten, epäiltynä mahdollisesti koko maan laajuinen naisryhmittymä.
Olen seurannut tätä uutisointia itsekin, mutta vain kotimaisesta mediasta, ja luonnollisesti "maagisesti kiinnostavia" yksityiskohtia on ollut saatavilla niukasti. Kuten uutisessa kerrottiin, Zimbabwen televisio on esittänyt aiheeseen liittyen ainakin uhrin haastattelun, joten ehkä tämä tulee vielä saataville YouTubesta.

Muuten tässä lienee kyse samoista keinoista ja samoista päämääristä kuin aikoinaan Euroopassakin paljon julkisuutta saaneissa "muti-murhissa". Muti-murhat liitetään erityisesti Etelä-Afrikan valtioon, joka on Zimbabwen rajanaapuri. Muti-murhista löytyy paljon materiaalia verkosta. Lyhykäisyydessään kyse on kuitenkin menetelmästä, jossa lapsia kidutetaan hengiltä, ja heidän silvottuja ruumiinosiaan käytetään onnnenkaluina. Mitä pidempään lapsi kituu ja mitä hirvittävämmin hän huutaa, sitä voimakkaampia ovat hänen ruumiinosansa onnenkaluina. Toivottu onni on laadultaan usein painottunut bisneksen sujuvuuteen, ja tällaisia silvottuja ruumiinosia haudataan esimerkiksi yritysten ovien alle.

Tuntuu oudolta että joku kuljettaisi kidutetun lapsen ruumiinosaa tai raiskaus-spermaa onnenkalunaan. Onnella (luck) tarkoitetaan todennäköisesti sitä maagista voimaa josta itse käytämme nimitystä prana, ja kuten seksidemoni-ketjussammekin nousi esille, on tässäkin kyse vampyrismin tekniikka hyödyntävästä metodista. Johannes taisi tästä keskustellessamme verrata menetelmää siihen jos lainaisi pankista rahaa ziljoonan prosentin korolla.

Mikäli tämä järkyttävä ja kursailematon musta magia tuo huulille puheet pimeästä Afrikasta, on aihetta todeta että lapsia kohdellaan brutaalisti bisnesetujen nimissä myös meidän puolellamme maailmaa. Pimeydellä ei tässä tapauksessa voida tietenkään tarkoitta mahdollista taikauskoa, vaan piittaamattomuutta muiden kärsimyksestä. Tällainen pimeys viihtyy aivan hyvin myös modernin maailmankuvan lämmössä.
One day of Brahma has 14 Indras; his life has 54 000 Indras. One day of Vishnu is the lifetime of Brahma. The lifetime of Vishnu is one day of Shiva.
Lux

Re: Maailmalla tapahtuu

Post by Lux »

Itsellekin tuli muti-murhat ja rituaalit uutisesta mieleeni.
obnoxion wrote:Mikäli tämä järkyttävä ja kursailematon musta magia tuo huulille puheet pimeästä Afrikasta, on aihetta todeta että lapsia kohdellaan brutaalisti bisnesetujen nimissä myös meidän puolellamme maailmaa. Pimeydellä ei tässä tapauksessa voida tietenkään tarkoitta mahdollista taikauskoa, vaan piittaamattomuutta muiden kärsimyksestä. Tällainen pimeys viihtyy aivan hyvin myös modernin maailmankuvan lämmössä.
Touché. Nefastos mainitsi tosiaan 'ziljoonan prosentin korosta', ja tämän ylläolevan lainauksen teemaan liittyen taisi olla veli Gestas, joka mainitsi suurin piirtein siten, että länsimaalainen tuskin viitsisi pidellä silvottuja ruumiinosia yrityksensä tervetuloa -maton alla ja hokea jotain alkukantaisia murmurointeja; saadakseen samat edut länsimaalainen ihminen ostaisi luu- tai lihajauheen kliinisesti purkista pimeiltä markkinoilta ja hänen seremoniallinen rituaalinsa siihen liittyen koostuisi sikarista ja lasillisesta viskiä takkatulen loimussa istuskellen. Taustalla pyörisi tietysti snuff-porno tai pedofiilikuvia...Alkukantaisuuden, tietämättömyyden ja taikauskon korvaa tässä "sivistyneessä" mustan magian lajissa täysin kylmän välinpitämätön logiikka.
obnoxion
Posts: 1806
Joined: Tue May 25, 2010 7:59 pm

Re: Maailmalla tapahtuu

Post by obnoxion »

Libra wrote:Kerrankin osuin oikeaan osoitteeseen, kun uutisia selasin!

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194706 ... osta+.html
Puutunpa tähänkin asiaan, kun nyt näyttää sairauslomalaiselle siunaantuneen ajan lisäksi hieman yllättäen myös jaksamista.

Näin provosoivaan sävyyn tehdystä ehdotuksesta on tietenkin helppo provosoitua - erityisesti, väitän, jos ei tahtoisi provosoitua. On sanottava että pari väristystä kulki selkääni pitkin tätä lukiessani. Asiantuntijuus yhdellä tieteen saralla ei selvästikään tee miehestä kaikkien alojen asiantuntijaa, saati herrasmiestä.

Mutta tässä kohtaa tarjoaisin teologeille sitä passivisuutta & naisellisutta jotka mainitsin jo tiedettä käsittelevässä ketjussamme uskonnon hyveiksi tässä ajassamme. Erityisesti kun puhumme protestanttisuudesta, jonka näkisin eräällä tapaa aktiiviseen niskurointiin pohjautuvana liikkeenä, tekisi hyvää järjestää itselleen oppitunti nöyryydessä, etenkin kun sitä näin sopivasti tarjotaan. Teologiaa tutkittakoon yliopsitolla ainoastaan humanistiselta pohjalta, ja uskonnollinen puoli vetäytyköön kirkon helmaan. Näin tiede saisi mitä haluaisi, ja uskonto saisi mitä se tarvitsisi.
One day of Brahma has 14 Indras; his life has 54 000 Indras. One day of Vishnu is the lifetime of Brahma. The lifetime of Vishnu is one day of Shiva.
Lux

Re: Maailmalla tapahtuu

Post by Lux »

obnoxion wrote:Asiantuntijuus yhdellä tieteen saralla ei selvästikään tee miehestä kaikkien alojen asiantuntijaa, saati herrasmiestä.
Aivan näin, ja juuri tämähän on sekä koko modernin ajan ongelma yleensäkin, sen vuoksi myös mm. tieteen ja uskonnon piirissä ilmenevä ongelma - siis liiallinen erikoistuneisuus, spesialismi ja tästä syntyvä hajanaisuus. Sekä uskonnon että tieteen harjoittajien ja mahtimiesten parissa tarvittaisiin aitoon ennakkoluulottomuuteen ja avoimuuteen perustuvaa yleismaailmallisuutta nykyisen pilkkoutuneisuuden ja separatismin sijaan. Ei mitään kestävää "suurta yhtenäisyysteoriaa" tulla koskaan löytämään tai kehittämään pelkästään säieteoriaa tai aavikon isien hengellisiä tekstejä akatemioiden pölyttyneissä kirjastoissa niitä kaukoputkilla tai suurennuslaseilla tutkaillen.
obnoxion wrote:Mutta tässä kohtaa tarjoaisin teologeille sitä passivisuutta & naisellisutta jotka mainitsin jo tiedettä käsittelevässä ketjussamme uskonnon hyveiksi tässä ajassamme. Erityisesti kun puhumme protestanttisuudesta, jonka näkisin eräällä tapaa aktiiviseen niskurointiin pohjautuvana liikkeenä, tekisi hyvää järjestää itselleen oppitunti nöyryydessä, etenkin kun sitä näin sopivasti tarjotaan.
Hyvä pointti, mutta itse tarjoaisin vastineeksi kuitenkin pikemminkin 'passiivista vastarintaa' kuin vetäytymistä. Toisin sanoen, tieteen ja tiedemiesten - we call them wizards here - militanttiin hyökkäykseen vastattaisiin rakkaudellisella kommunikaatiolla ja sovitteluyrityksellä.

EDIT: Ei Kristuskaan vetäytynyt puusepänverstaaseensa omiaan touhuamaan, vaan soimasi ja ruoski aikanaan sekä fariseuksia (kuorettuneen uskonnon edustajia) että lainopettajia (kuorettuneen tieteen edustajia) ulkoisesti ja näennäisesti hyvin ankarasti, koska hänellä oli sydämessään rakkaus.

Voi teitä...!
obnoxion wrote:Teologiaa tutkittakoon yliopsitolla ainoastaan humanistiselta pohjalta, ja uskonnollinen puoli vetäytyköön kirkon helmaan. Näin tiede saisi mitä haluaisi, ja uskonto saisi mitä se tarvitsisi.
Itse lisäisin tähän vielä kuitenkin sen, että hengellisyyttä ja henkistä tiedettä pyrittäisiin tuomaan aktiivisesti tieteentutkimuksen pariin. Tämä ei ole kuitenkaan helppoa, koska tällaiselle löytyy vastarintaa sekä teologien kuin luonnontieteilijöiden parissa, etenkin täällä pohjolan kuppikuntaisissa änkyräpiireissä. Ensinmainitut näkevät sen helposti jonkinlaisena pyrkimyksenä sekularistiseen harhaoppiin ja hyökkäykseen kirkkoa tai teologian dogmatiikkaa kohtaan, kun taas jälkimmäiset pitävät sitä puhtaana hölynpölynä ja hyödyttömänä rahanhukkauksena. Onneksi tähänkin asiaan on täysin väistämättä tulossa muutos ennen pitkää.
User avatar
Insanus
Posts: 835
Joined: Sat Aug 21, 2010 7:06 am
Location: Helsinki

Re: Maailmalla tapahtuu

Post by Insanus »

Ehkä kevyttä liioittelua ilmassa mutta aikamoinen väite on supervirus joka tappaisi puoli maapalloa.

http://www.iltasanomat.fi/terveys/uusi- ... keli_likea
Jumalan synnit ovat kourallinen hiekkaa ihmisen valtameressä
User avatar
Nefastos
Posts: 3029
Joined: Mon May 24, 2010 10:05 am
Location: Helsinki

Re: Maailmalla tapahtuu

Post by Nefastos »

Tuossa uutisoinnissa oli mielenkiintoista myös se, kuinka se ehkä auttaa meitä ymmärtämään jotain esoterismiin liittyvästä vastuullisuudesta kaikessa puheessa/ilmaisussa.
- Ensinnäkin oli todella huono idea tehdä tappavasta viruksesta erittäin tarttuva, tappava virus. - Toinen huono idea oli julkistaa, miten se on tehty. Toiset voivat kopioida sen, Inglesby puuskahtaa.


Asia ei ole yksioikoinen puoleen tai toiseen.
Faust: "Lo contempla. / Ei muove in tortuosa spire / e s'avvicina lento alla nostra volta. / Oh! se non erro, / orme di foco imprime al suol!"
Lux

Re: Maailmalla tapahtuu

Post by Lux »

Uutisessa itseäni sävähdytti eniten sen viimeinen kappale.

Eivätkö tutkijat ole tosiaan tietoisia sellaisesta hyvin vanhasta ja tappavasta super-viruksesta, joka on tappanut, raiskannut, sotinut ja riehunut planeetallamme hyvin tuhoisin seurauksin jo melko kauan, ja jonka nimi on homo sapiens?

***

Vastikään Myyrää ja satuja ylistäneenä tämä osui eilen illalla silmiini:

http://www.hs.fi/kulttuuri/Myyr%C3%A4-p ... 5550442393

Lepää rauhassa, 20. vuosisadan parhaimman piirroshahmon tekijä, nero, ja kulttuuri-imperialistien ansiokas vastustaja. Olen vakuuttunut siitä, että Myyrä on Kristuksen ktooninen ja saturnaalinen avatara.
Locked