21 Polkua Pimeyden Valtakuntaan

Keskustelu muusta kuin Azazelin Tähden omasta kirjallisuudesta.
jaska
Posts: 2
Joined: Fri May 04, 2018 10:05 am

Re: 21 Polkua Pimeyden Valtakuntaan

Post by jaska »

Vipera wrote:Välillä piti miettiä, että lukeeko tässä satanismia käsittelevää kirjaa vai Vastarintaliikkeen värväysopusta
Juu, nämä yhteydet kyllä tuotiin selvästi esille. Käsillä on siis värväysopus, jonka satanismia käsittelevä osuus on todella heppoista ja nopeasti kokoon kyhättyä. Takakannessa mainostettu "kolmen vuosikymmenen kokemus ja ajattelu" ei välity tekstistä millään tavalla.

Pari nopeaa huomiota kirjan ristiriidoista:
Eurooppalainen sivilisaatio on rappiolla kristillisten ja juutalaisten vaikutteiden vuoksi. Sivilisaation tuhoutumista on vauhditettava mutta vauhdittamisen keinoja haetaan historian kenties tunntetuimmalta kristilliseltä kabbalistilta, eli John Deeltä. Sivulla 29 kirjoittaja toivoo, että joku onnistuisi deeläisessä operaatiossa (nimien lausumisessa) ja sivulla 63 todetaan, että "todelliset Pimeyden Voimat eivät ilmesty kuvitteellisia nimiä käyttämällä".

Perustellessaan juutalaisvastaista politiikkaa kirja siis tukeutuu juutalaiselle mystiikalle perustuvaan maailmankatsomukseen. Kabbalan vaikutus näkyy myös sivun 52 Wyrdin puussa (vrt. elämänpuu).

Kirjassa puhutaan hierarkioista ja ollaan huolissaan diversiteetin katoamisesta ja maailman yhdenmukaistumisesta. Kirjoittajien edustaman satanismin harjoittaminen on kuitenkin kokonaan suurimman yksittäisen tasapäistäjän, eli internetin varassa. Aloitusluvun kirjoittaja kertoo häneen lapsena vaikutuksen tehneistä sähköposteista, mietiskelyn tueksi printataan netistä kopiopaperille tarot-korttien kuvia ja rituaalitarvikkeita tilataan nettiapteekista. Näkisin, että siitä on elitismi kaukana kun adepti googlailee tarot-kuvia ja tökkii itseään peukaloon netistä tilatulla muovisella diabeteskynällä... Antielitismi kasvaa koomisiin mittauhteisiin, kun sivulla 60 puhutaan Galaktisesta Imperiumista (sic), jonka nimi on napattu suoraan Star Wars-elokuvista. Kirjoittajat pyrkivät vapauttamaan todellisen egonsa muiden vaikutuksesta, mutta ovat valmiita muuttamaan kuukaudeksi luolaan vain siksi, että nettiauktoriteetti kehottaa toimimaan näin.

Akausaalisen ja kausaalisen suhdetta ei juurikaan avata ja se jää sotkuiseksi. Miten on mahdollista vaikuttaa kausaalisesti kausaalisesta akausaaliseen ja miksi siihen edes täytyy vaikuttaa, jos akausaalinen kerran sulkee kaiken sisäänsä ja ohjaa kaikkea (kausaalisesti)? Mikä on se voima, joka kaventaa akausaalisen alaa ja jolta akausaalista on suojeltava? jne.

Tätä kirjaa ei ole suunnattu lukevalle yleisölle vaan nuorille ja helposti ohjailtaville toiminnan miehille. Futishuligaanit, pikkurikolliset, nettinihilistit yms. yli-ihmisen (l. terroristin) poikaset saattavat tästä saada jotain irti, muille kirja edustaa useasta eri lähteestä huolimattomasti yhteenlaitettua nettiajan ad hoc -satanismia.
Loki
Posts: 7
Joined: Mon Apr 02, 2018 2:14 pm

Re: 21 Polkua Pimeyden Valtakuntaan

Post by Loki »

Suurin osa kommenteista täällä viittaa siihen, että lukijat eivät tunne tuota ONA-traditiota ja arvostelu jää siten huonolle pohjalle. Kuten tuossa kirjassa sanotaan, tämä ei sovellu perusteokseksi kyseiseen traditioon vaan täydentää muita tekstejä.

Esim. John Deen Liber Logaeth mainitaan jo vanhoissa ONA-teksteissä (kuten "Galaktinen Imperiumikin"). Dee oli kabbalisti mutta Enochian-järjestelmä ei tietääkseni ole millään tavalla kabbalistinen. "Kuvitteellisilla nimillähän" tuossa viitataan juuri grimoire-tyyliseen rituaalimagiaan jossa käytetään hepreankielisiä jumalnimiä. Muutenkaan kirjasta ei tullut mieleen mikään "juutalaisvastainen politiikka". Wyrd-puu taas ei liity mitenkään kabbalan elämänpuuhun. Jos liittyisi, niin joutuisit väittämään, että kaikki aurinkokuntaamme esittävät graafit joissa auringon ympärille laitetaan kuusi taivaankappaletta perustuvat sefiroiden puuhun. Hullunkurinen väite, koska sehän on juuri toisinpäin, eli puu perustuu käsitykseen aurinkokunnasta?

Myöskään kirjan teknologiakriittisyys ei taida oikeasti olla ristiriidassa nykyteknologian käytön kanssa sillä siinähän sanotaan, että teknologinen kehitys kuuluu näihin viimeisiin aikoihin. Teknologiaa ei pyritä torjumaan vaan visioidaan jopa ihmisen ja teknologian yhteensulautumisesta. Veren käyttäminen rituaaleissa taas on okkultismin historian tunnetuimpia asioita.

Jos tätä kirjaa tarkastelee vihervasemmistolaisten tai humanististen silmälasien lävitse, niin se varmasti ärsyttää. Mitä enemmän olen sitä lukenut, sitä rautaisemmalta se vaikuttaa. Totta on se, että tämä on toiminnan miesten kirja, ei nojatuolissa homehtuvien ajattelijoiden, jotka eivät tule koskaan elämässään vaikuttamaan mitenkään tähän maailmaan. Itseä jo kutkuttaa tulevat mielenosoitukset ym., kuka ottaa noista neuvoista vaarin, tuleeko puukotuksia, pommi-iskuja? Montaa asiaa tuosta aion lähteä itsekin kokeilemaan. Itsensä kehittäminen, fyysisesti ja psyykkisesti onnistunee hyvin tuon kirjan ohjeilla. Samalla manifestoidaan Saatana todelliseksi tähän maailmaan, oman itsen kautta. Mutta harvasta tähän on, siksi kirja varmaan ärsyttääkin monia.
Kenazis
Frater
Posts: 1191
Joined: Sun Sep 12, 2010 7:57 pm
Location: Satakunta - Limbo
Lodge membership: Graal, Pentagrammaton

Re: 21 Polkua Pimeyden Valtakuntaan

Post by Kenazis »

Loki wrote:Jos tätä kirjaa tarkastelee vihervasemmistolaisten tai humanististen silmälasien lävitse, niin se varmasti ärsyttää. Mitä enemmän olen sitä lukenut, sitä rautaisemmalta se vaikuttaa. Totta on se, että tämä on toiminnan miesten kirja, ei nojatuolissa homehtuvien ajattelijoiden, jotka eivät tule koskaan elämässään vaikuttamaan mitenkään tähän maailmaan.
Gorgorothin Infernusta lainaten ”niin kauan jatkamme kunnes humanismi voittaa”. Eli mikä humanismissa nyt on vikana? Parempi on homehtua nojatuolissa ajatellen, kun homepäisenä toiminnan miehenä touhuta mitä sattuu, kun ajattelu on jäänyt taka-alalle. Vaikuttamatta jättäminen on usein parempi vaihtoehto kuin väärän vaikutuksen luominen.

Loki wrote:Itseä jo kutkuttaa tulevat mielenosoitukset ym., kuka ottaa noista neuvoista vaarin, tuleeko puukotuksia, pommi-iskuja? Montaa asiaa tuosta aion lähteä itsekin kokeilemaan. Itsensä kehittäminen, fyysisesti ja psyykkisesti onnistunee hyvin tuon kirjan ohjeilla. Samalla manifestoidaan Saatana todelliseksi tähän maailmaan, oman itsen kautta. Mutta harvasta tähän on, siksi kirja varmaan ärsyttääkin monia.
Suosittelisin fyysiseen itsensä kehittämiseen vaikka kirjoja: The Complete guide to bodyweight training & eat and run. Psyykkisen ja henkiseen itsensä kehittämiseen vaikka kirjoja: The Mind illuminated & Psychology Course Companion. Saatana on jo todellisena tässä maailmassa eikä sitä tarvitse väkivallan keinoin kokeilla manifestoida. Väkivallalla perinteisesti manifestoidaan ihan erilaista arkkityyppistä ”jumaluutta”. Uskon, että kirja ärsyttää lähinnä samasta syystä kuin ONA:n perustaja/johtohahmot ovat siirtyneet muihin kuvioihin. Ja, kuten olemme huomanneet väkivalta kukoistaa lähinnä sivistyksen puuttuessa. Kirja ehkä myös ärsyttää juuri sen takia, että niin monesta on juuri puukotuksiin ja pommi-iskuihin, kun oma paikka maailmassa on hukassa.
"We live for the woods and the moon and the night"
Tähti
Posts: 217
Joined: Wed Oct 15, 2014 11:00 am

Re: 21 Polkua Pimeyden Valtakuntaan

Post by Tähti »

Yksi mitä tietty voi suositella, jos siihen pystyy, eli oppiminen muiden kokemuksista.

Esim 70-luvulla oli huomattavasti enemmän terroritekoja maailmanlaajuisesti kuin nykyään, kuinka moni heistä suosittelee vielä niitä. Tai millainen fiilis muuten niistä pitkän ajan päästä.

Aika moni tainnut myöhemmin katua moniakin tekojaan. Tietyssä mielessä kuitenkin semmoisia tekoja, joilla voi olla aika masentavia vaikutuksia erittäin pitkään myös itselle. Riski-palkkiosuhde voi olla vähän heikko. Kuinka moni esim suosittelee leikkaamaan oman vasemman kätensä irti nopeasti mitään ajattelematta, aika monet ihmiset koittaa ainakin harkita aika pitkään kuinka fiksuja jotkut äärimmäiset teot on.
User avatar
Insanus
Frater
Posts: 1126
Joined: Sat Aug 21, 2010 7:06 am
Location: Helsinki
Lodge membership: Chántra, Hermes

Re: 21 Polkua Pimeyden Valtakuntaan

Post by Insanus »

Loki wrote:Totta on se, että tämä on toiminnan miesten kirja, ei nojatuolissa homehtuvien ajattelijoiden, jotka eivät tule koskaan elämässään vaikuttamaan mitenkään tähän maailmaan. Itseä jo kutkuttaa tulevat mielenosoitukset ym., kuka ottaa noista neuvoista vaarin, tuleeko puukotuksia, pommi-iskuja? Montaa asiaa tuosta aion lähteä itsekin kokeilemaan. Itsensä kehittäminen, fyysisesti ja psyykkisesti onnistunee hyvin tuon kirjan ohjeilla. Samalla manifestoidaan Saatana todelliseksi tähän maailmaan, oman itsen kautta. Mutta harvasta tähän on, siksi kirja varmaan ärsyttääkin monia.
Tajuan väkivallan vaikutuksen maailmaan ja galaktinen imperiumi nyt varmaan on poliittinen utopia siinä missä mikä tahansa muukin, mutta jää minulle hyvin hämäräksi mitä helvetin tekemistä tällä terrorismilla on Saatanan manifestoimisen kanssa? Näkeehän sen jo tämän kirjan ilmeisesti motivoivista vaikutuksista että nojatuolihomekorvilla on helvetisti vaikutusta suggeroitavissa oleviin "toiminnan miehiin", joilla ei ole "vihervasemmistolaisia laseja" jos kirjoittavat vaikka kirjan. Se ei ole mikään uutinen, mutta saan vaikutelman että tässä on ensisijaisesti kyse nimenomaan maailmallisista vaikutuksista ja juuri "siinä samalla" Saatanan manifestoimisesta vähän kuin oheistuotteena. Saatanan manifestoiminen kiinnostaa tätä seuraa, vihervasemmistolaisuus ja galaktinen imperiumi ei kiinnosta. Siksi tuntuu etteivät intressit kohtaa.
With a taste of a poison paradigm
User avatar
Heith
Posts: 2378
Joined: Fri May 31, 2013 12:54 pm

Re: 21 Polkua Pimeyden Valtakuntaan

Post by Heith »

En ole lukenut kirjaa mitä tässä puidaan joten perustan kommenttini ainoastaan nyt tässä käytyyn keskusteluun.

Haluan huomauttaa että seuramme foorumi ei ole paikka minne voi kirjoitella terrorismia ihannoivia viestejä. Mikäli siis sellaista haluat Loki jatkaa, tee se muualla.

Vaikka on totta että Azazelin Tähti pyrkii yhdistämään sellaisia esoterian muotoja jotka yleisesti ottaen nähdään vastakkaisina, ja me siten keskustelemme myös vaikeista aiheista, väkivalta ei ole esoteriaa. Se on ainoastaan askelma alaspäiselle tielle, heikon ihmisen valinta. Luovutus, kompastuminen, periksianto.

Väkivalta on aina seurausta erehdyksestä. Anteeksianto, rakkaus ja empatia, oikeudenmukaisuus vaativat paljon suurempaa ponnistusta ja selkärankaa kuin viha, tuho, viettiensä seuraaminen. Minusta usein vaikuttaa siltä että nämä alleviivatusti itseään yksilöinä ajattelevat “vahvat ja itsenäiset” ovat mitä suurimmassa määrin joukkoihin hakeutuvia ja tarkkaan näiden ryhmien sosiaalisia ja usein hieman hullunkurisia sääntöjä noudattavia. Ilmiö on havaittavissa erinomaisesti esimerkiksi blackmetal-piireissä.

Maailman suuntaa kääntää ja muuttaa paljon enemmän esimerkiksi taide kuin mikään puukkojen heiluttelu. Sillä lopulta jokainen ihmisen mielettömyys ja sota painuu unohduksiin, jokainen ego muuttuu maaksi, sukupuut ja kansat tuhkaksi -mutta Rembrandt ja Da Vinci, he ovat ikuisia.
obnoxion
Posts: 2168
Joined: Tue May 25, 2010 7:59 pm

Re: 21 Polkua Pimeyden Valtakuntaan

Post by obnoxion »

Minä vähän "parantelin" tuota listaa. Eikö tämä voisi olla myös ihan toimiva tie...? (Alla oleva lista muokattu Lokin jakamasta listasta, joka on vahingossa poistettu ketjusta).


- perinteen kirjallisuuteen tutustuminen
- harhaoppisuuden riitin suorittaminen (yksi vaihtoehtoa: käyttäen antikristillistä symboliikkaa - ei varastamista)
- villieläimen metsästäminen perinteisillä menetelmillä ja valmistaminen ruoaksi - perustaitojen ja etiikan opettelu paikallisessa metsästysseurassa

1. Astevihkimys (okkulttinen rituaali)

- puoli vuotta kestävä okkulttinen perehtyminen seitsenkertaisen avaimen käyttöön
- "salainen tehtävä" eli meditatiivisem tehtävän aloittaminen heti sen jälkeen (eli toimiminen jossaki monotonisessa fyysisessä työsdä vuoden ajan)

- fyysisten haasteiden suorittaminen (kymmenien kilometrien juoksu/marssi/pyöräilyharjoitukset)

2. Yö tähtitaivaan alla - saa liikkua ja torkkua jo siltä tuntuu, mutta voi myös valita tiukemman linjan.

- seksimagian rituaali kumppanin kanssa joka tietää mistä on kysymys ja on aikuinen
- lisää fyysisiä haasteita entistä pidemmillä matkoilla ja lyhyemmässä ajassa
- oman esoteerisen ryhmän vetäminen ja ryhmärituaalien suorittaminen aikuisten kanssa jotka tietävät mistä on kysymys
- epäitsekkyys on ihmisuhrin ainoa käypä muoto - ketään ei saa tappaa

3. Astevihkimys (kolme kuukautta yksin luonnossa)

Tämän jälkeen asteiden väliset tehtävät näyttävät liittyvän enemmän ihmisen sisäiseen kehitykseen ja oman kohtalon löytämiseen osana aikakausien kohtaloita.
One day of Brahma has 14 Indras; his life has 54 000 Indras. One day of Vishnu is the lifetime of Brahma. The lifetime of Vishnu is one day of Shiva.
User avatar
Insanus
Frater
Posts: 1126
Joined: Sat Aug 21, 2010 7:06 am
Location: Helsinki
Lodge membership: Chántra, Hermes

Re: 21 Polkua Pimeyden Valtakuntaan

Post by Insanus »

Sähläsin ja muokkasin Lokin viestiä kun yritin lainata siitä osaa ja kadotin koko viestin.
With a taste of a poison paradigm
User avatar
Insanus
Frater
Posts: 1126
Joined: Sat Aug 21, 2010 7:06 am
Location: Helsinki
Lodge membership: Chántra, Hermes

Re: 21 Polkua Pimeyden Valtakuntaan

Post by Insanus »

Puheena olleista ihmis- ja eläinuhreista ja ihmisen luonnollisesta sotaisuudesta kuitenkin sen verran, että vaikka tuhoisuus kuuluu ihmisyyteen, ei sen tarvitse johtaa murhaan sen enempää kuin seksuaalisuuden raiskauksiin. Murhan ja raiskauksen fantasiat voivat ilmaista toki luonnollisia intohimoja, mutta niiden käytännön teossa toteuttaminen on hyvin eri asia. Ei itsensä myöntäminen tarkoita että kaikille vieteille pitää pukea kaikkein karkein asu.
With a taste of a poison paradigm
User avatar
Benemal
Frater
Posts: 1041
Joined: Thu Feb 23, 2012 7:24 pm
Location: South-Fin
Lodge membership: Lucifer, Phanes

Re: 21 Polkua Pimeyden Valtakuntaan

Post by Benemal »

Nykyään on niin paljon, mitä tulee vastustaa ja kun samalla väkivallaton toiminta pyritään estämään lainsäädännöllä ja sensuurilla, on viha ja turhautuminen varmaa. Satanistit lienevät pieni joukko, verrattuna esim. poliittiseen oikeistoon, mutta Lokin kommentista sain vaikutelman, että tämä yhteys on olemassa suoraa toimintaa harkitsevilla. Kannattaa miettiä, onko mitään hyötyä taistella liberalismia vastaan samanlaisilla keinoilla, kuin mitä antifa käyttää ja onko tällaisella mitään tekemistä satanismin kanssa.
Locked