Womb 'zine

Keskustelu muusta kuin Azazelin Tähden omasta kirjallisuudesta.
Post Reply
Sûrya-Ishtara
Posts: 42
Joined: Wed Jun 02, 2010 10:30 am
Contact:

Womb 'zine

Post by Sûrya-Ishtara »

Vaikka kyse ei olekaan varsinaisesti kirjallisuudesta, vaan kaiken lisäksi black metalliin keskittyvästä omakustanne-musiikkilehdestä, niin näkisin lehden sisimmän essenssin ja tendenssin tekemiseen olevan maailmankatsomuksellisesti kokonaisvaltaisempi ja korkeampiin sfääreihin pyrkivämpää kuin monet muut vastaavat bm-relaatioon liittyvät lehdet. Mikäli moderaattorit näkevät aiheen irrelevanttina suhteessa foorumiin yleiseen ideaan, niin voivat poistaa tämän.

Womb #3 on saapumassa painosta itsellemme muutaman viikon sisään; otin hieman ennakkoa mainostuksessa, eli ennakkovarauksia voinee pistää allaolevaan, promootiotekstistä löytyvään mailiosoitteeseen.

* * * * *

Image

A third offering from the motherly womb of all the angelic and daemonic beings and creations ever created within this existence; the semen was sown in order to conceive something that rises the men from pure mediocrity to fulfill the Will of a True Man - in this context, we devote ourselves on the altar of Black Art, so bow deep down & rejoice with us in Death!


Content:

Funerary Bell (FIN)
Panphage (SE)
Nåstrond (SE)
Vogelsang (GER)
Mahlkebre (FRA)
Jumalhämärä (FIN)
"The Equilibrium Manifesto" -essay (originally published in '97, written by T. Koelling)
Blood Red Fog (FIN)

Price 5,00 EUR (incl. postages) within EU, 6 EUR elsewhere. Bundle-price for issues no. #2 (Cosmic Church, Saturnian Mist, Ride for Revenge, Serpent Ascending, Sepulchral Aura, Janvs, Emit, Wodulf) & no. #3 is 7 EUR. Paying methods: bank transfer inside Europe, PayPal. Contact: wombzine666@hotmail.com

http://wombzine.blogspot.com
Last edited by Sûrya-Ishtara on Tue Jun 28, 2011 2:04 pm, edited 1 time in total.
User avatar
Nefastos
Frater
Posts: 4292
Joined: Mon May 24, 2010 10:05 am
Location: Helsinki

Re: Womb 'zine

Post by Nefastos »

Onnea lehdelle. Moderaattoreilla ei ollut sanottavaa tätä mainostusta (tai, jos hyvin käy, keskustelua) vastaan. Vaikka Azazelin Tähdellä ja Black Metal -alakulttuurilla on selkeät eronsa eikä näiden kahden energioita voi pitää samankeskisinä, yhteyksiä on kuitenkin niin paljon että yritys sulkea BM-aiheet täysin ulkopuolelle olisi pitemmän päälle yhtä haitallinen kuin yritys tarjoilla molemmat sellaisenaan samalta lautaselta. Rinnastaisin tätä yhteyttä AT:n ja teosofian yhteyteen, jossa samaan tapaan on vahvat (ytimelliset) kaltaisuutensa ja vahvat (käytännölliset) eronsa monella tasolla.
Faust: "Lo contempla. / Ei muove in tortuosa spire / e s'avvicina lento alla nostra volta. / Oh! se non erro, / orme di foco imprime al suol!"
Sûrya-Ishtara
Posts: 42
Joined: Wed Jun 02, 2010 10:30 am
Contact:

Re: Womb 'zine

Post by Sûrya-Ishtara »

Loppujen lopuksi Black Metal -alakulttuurikin on vain muotopuoli, eikä itsessään ole muuta kuin tyhjä kuori - täten koska tahansa vaihdettavissa mihin tahansa muuhun muottiin. Ei ole kuitenkaan mielestäni täysin toivoton ajatus, etteikö Black Metal olisi yksi Mestarin instrumenteista monien muiden joukossa: muutoksenalainen mutta sisimmältä essensiltään "muuttumaton musta kallio".
obnoxion
Sodalis
Posts: 2168
Joined: Tue May 25, 2010 7:59 pm

Re: Womb 'zine

Post by obnoxion »

Metallien kanssa työskentely on aina aitoa alkemiaa kun se tehdään esoteerisista lähtökohdista. Eksoteerisista lähtökohdista sitä voisi kai verrata kaivostoimintaan.
One day of Brahma has 14 Indras; his life has 54 000 Indras. One day of Vishnu is the lifetime of Brahma. The lifetime of Vishnu is one day of Shiva.
Lux

Re: Womb 'zine

Post by Lux »

Womb -zinelle kuten black metallillekin on ehdottomasti paikkansa ja tähänastiset numerot ovat olleet antoisia lukea. Onnea omasta puolestani myös tälle tulevalle julkaisulle.

Itse vertaisin tätä 'metallien kanssa työskentelyä' perinteisesti pajatoimintaan niin eksoteerisesti kuin esoteerisestikin. Kaivostoimintakin kuulostaa hyvältä. Kummassakaan ei voi nokeentumista tai onnettomuuksia välttää, ja hyvä seppä taitaa niin miekkojen, kilpien kuin koriste- ja hyötyesineidenkin takomisen.
User avatar
Aquila
Frater
Posts: 801
Joined: Sat Jul 17, 2010 12:14 pm

Re: Womb 'zine

Post by Aquila »

Womb zine on kieltämättä ollut erittäin laadukas lehti ja täytyy varmasti jossain vaiheessa ostaa uusikin numero luettavaksi. Se, että lehdessä käsitellään asioita enimmäkseen BM -kulttuurin kautta ei tee siitä yhtään vähemmän arvokasta, kuin mitä olisi joku sellainen lehti, jossa lähestymistapa olisi toinen. Tämä riippumatta siitä, näenkö välttämättä itse kaikkia asioita samoin kuin joku lehdessä haastatelluista artisteista. Tällä on siinä mielessä positiiviset puolensa, että haastatteluissa on aina selkeän henkilökohtainen sävy, jolloin sanottua on helpompi arvioida suhteessa omiin näkemyksiinsä, kuin vaikkapa jotain okkultismia käsittelevää kirjaa lukiessa, jolloin teksti on usein kirjoitettu siinä muodossa, että se on ehdoton totuus, jota lukijan ei kannata kyseenalaistaa.
Post Reply