Tarot-korttien käyttö

Rituaalit, loitsut, rukoukset, meditaatioharjoitukset ja maagiset teot.
User avatar
Shivaprasaada
Posts: 111
Joined: Fri Feb 24, 2017 9:40 pm

Tarot-korttien käyttö

Postby Shivaprasaada » Sun Mar 12, 2017 9:44 pm

Hei kaikille foorumilaisille!

Haluaisin kysyä teiltä, jotka käytätte Tarot-kortteja, joko ennustamiseen tai muuhun selvänäköisyyteen. Mikä Tarot-pakka on mielestänne paras ja miksi?
obnoxion
Sodalis
Posts: 1911
Joined: Tue May 25, 2010 7:59 pm

Re: Tarot-korttien käyttö

Postby obnoxion » Mon Mar 13, 2017 8:53 pm

Minulla on kotona useita pakkoja, mutta en ole pitkään aikaan niitä käsitellyt. Vaikka povaaminen on minusta viehättävä tapa, itse olen käyttänyt kortteja ennemmin oman sielun syväheijasteluun.

Tarot on ollut minulle eräs okkultismin innostavimpia alueita, etenkin kun se kytkeytyy heprean aakkostoon. Se tapa jolla Tarotissa kirjain puhkeaa kukkaan, ja kuinka visuaalinen universumi tiivistyy parista kynänjäljestä muodostuvaan kirjainmerkkiin, osuu suoraan omien kiinnostusteni ytimeen.

Vierastan kuitenkin monia pakkoja, kuten pinnallisia teemapakkoja ja muistilistanomaisesti koottuja vastaavuushenkareita. Pidän vanhoista pakoista, etenkin jos pienet salaisuudet on yksilöllisesti kuvitettu. Myös moderni, kokeellisempi ilmaisu toisinaan kiinnostaa.

Vaikka minulla on useita mukaelmia Crowleyn pakasta, en ole niitä pitkään aikaan käyttänyt. Olen niin vahvasti sitä mieltä että Tzaddi=Tähti, ja että Crowleyn vaihdos pilaa koko Elämän Puun, etten pysty hänen järjestelmäänsä perustuvia pakkoja käyttämään.
One day of Brahma has 14 Indras; his life has 54 000 Indras. One day of Vishnu is the lifetime of Brahma. The lifetime of Vishnu is one day of Shiva.
User avatar
Shivaprasaada
Posts: 111
Joined: Fri Feb 24, 2017 9:40 pm

Re: Tarot-korttien käyttö

Postby Shivaprasaada » Mon Mar 13, 2017 9:55 pm

Itse astuin okkultismin, hengellisyyden ja uskonnollisuuden elämään juuri Tarot-korttien kautta.

Lapsena minut kasvatettiin ateistiksi ja en uskonut magiaan ja mystisiin voimiin tai mihinkään paranormaaliin ennen kuin aloin lapsena nähdä enneunia, jotka toteutuivat.

15-vuotiaana Elämänkatsomustiedon tunnilla opettajamme toi meille Crowleyn Thot-tarotkortit ja ennustimme niistä tulevaisuuttamme ja esitimme erilaisia kysymyksiä liittyen elämäämme ja huomattuani, että sain ihmeellisesti kaikki vastaukset, hylkäsin skientismin eli sokean tieteisuskon ja vakuutuin magian olemassaolosta.

Hankin pian Crowleyn tarot-kortit ja muutaman muunkin kuten Rider-Waite-pakan ja Tarot of Witches pakan, joka esiintyi James Bond Live and let die - elokuvassa.

Huomasin kuitenkin Crowleyn tarottien olevan ylivoimaisesti parhaimmat.

16-vuotiaana minä löysin Jumalan ja luovuin ateismista ja mystiset voimani jotka olin saanut armonlahjana, johtivat minut etsimään mystisten voimieni lähdettä ja siten löysin Jumalan.

Myöhemmin noin 24-vuotiaana hankin kokoelmiini Doreen Virtuen Archangel Power Tarot Cards-pakan, hänen Angel Tarot Cards-pakan ja hänen Ascended Masters Oracle Cards-pakan. Hankin myös Diana Cooperin Atlantis-kortit ja Yksisarviset-kortit. Hankin myös kiinalaiset I Ching - Muutoksen kirja- ennustuskortit ja nämä kaikki hankkimani pakat ovat palvellet minua hyvin.

26-vuotiaana minä löysin Shukrācharyan eli Luciferin ja Shivan.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests