Page 1 of 1

tuhomagia

Posted: Wed Dec 29, 2010 1:44 am
by blackflame
toivottavasti en eistä asiaani nytten liian lapsellisesti niin olisiko kellään hyviä neuvoja esim. tuhota vastustajansa magian avulla lopullisesti?

ja mitä mieltä voodoo nukeista onko kokeneita?

Re: tuhomagia

Posted: Wed Dec 29, 2010 3:47 pm
by Zetekh
Toivottavasti ainakin elämässäsi toimit pitkäjänteisemmin ja hartaammin, kuin mitä viesteissäsi.

Magia on siitä mukava "systeemi" (so. todellisuus on magiaa), että kun päästään käsiksi mihin tahansa voimiin itsessä ja sitä kautta muissa, niin sen jälkeen niiden käyttäminen tulee täysin turhaksi de facto okkultisella tiellä. Jos tämän jälkeen voimia käytetään, niin se on kuin masturbaatiota veitsellä - jossa oma kalu irtoaa ja jos on muita osallisena, heitä saattaa ainakin kuvottaa vierestä seuraaminen. Muiden tuhoamisen ajattelu tuntuu monestikin olevan vain oman elämän loppumiseen ja lopettamiseen liittyvien kysymysten delegointia ja projisointia muiden tuhoamiseen, kun ei viitsitä tai osata katsoa omaan napaan. Ja se oma napa on se vastustaja, joka ottaa naamion kulloisessakin ihmisessä joka sattuu vain tielle huonona päivänä. Kuinka tuhota vastustaja? Siinäpä pulma.

EDIT: Moderaattorit voisi melkein siirtää tämän vaikka tuonne aktiivimagian alaisuuteen, jos kokevat koko aiheen olemassaolon validiksi?

Re: tuhomagia

Posted: Wed Dec 29, 2010 6:52 pm
by obnoxion
Kain wrote:EDIT: Moderaattorit voisi melkein siirtää tämän vaikka tuonne aktiivimagian alaisuuteen, jos kokevat koko aiheen olemassaolon validiksi?
Minusta tämä voisi jäädä ainakin toistaiseksi omaksi aiheekseen. Katsoisin ensin mihin suuntaan keskustelu ketjua vie, ja päättäisin vasta sen jälkeen koko aiheen kohtalosta.
Mutta tämä on vain oma näkemykseni joka perustuu tämänhetkiseen tilannearviooni, ja muut moderaattorit tekevät epäilemättä kuten parhaaksi näkevät, kunhan seuraavan kerran ovat paikalla.

-Mod-

Re: tuhomagia

Posted: Wed Dec 29, 2010 11:43 pm
by Lux
Ainoa "tuhomagia" mitä itse suosittelen on, että jokainen vakavasti okkultismista ja pitkäjänteisestä, pysyvästä henkisestä kehityksestä kiinnostunut henkilö tuhoaisi illuusiot ja harhakäsitykset omasta itsestään ja maailmasta ympärillämme. Siitä on ainakin hyvä aloittaa.

Re: tuhomagia

Posted: Thu Dec 30, 2010 3:26 pm
by Kenazis
Kuten Herr Nagahel tuossa ylempänä jo mainitsi niin ainoa tuhoamiseen liittyvä (maaginen) toiminta tulisi tapahtua henkilön sisäisesti, kohdistuen omiin sisältä kumpuaviin sekä negatiivisesti ympäristöön vaikuttavia voimia kohtaan. Tällaisina voimina voimme nähdä esimerkiksi "asiat" kuten katkeruus, kateus, kostonhimo tai vaikkapa laiskuus. Ainoa oikeanlainen "kosto" on mielestäni saavutettavissa antamalla itsestä hyvä kuva ja esimerkki seurattavaksi muille, tällöin myös halutun "koston kohde" joutuu itse käsittelemään omia negatiivisia tunteita kuten yllämainittua katkeruutta.

Keskittyisin siis mieluummin itseni "ylentämiseen" ja sen vaikutuksen levittämiseen ympäristöön kuin asettamaan esteitä muille ja sitä kautta "alentamaan" vastaavasti itseäni. Tämä on tosin vain minun asenteeni asiaan ja kaikki ovat vapaita valitsemaan oman tiensä johtakoon se sitten jonkinasteiseen valaistumiseen tai vastakkaisesti jonkintasoiseen regressiivisen tuhoutumisen alaspäin vievään spiraaliin.

Re: tuhomagia

Posted: Thu Dec 30, 2010 5:39 pm
by Aquila
Kain wrote:Ja se oma napa on se vastustaja, joka ottaa naamion kulloisessakin ihmisessä joka sattuu vain tielle huonona päivänä. Kuinka tuhota vastustaja? Siinäpä pulma.
Tässä varsin hyvä näkökulma. Jos lähtee tuhoamaan näitä ulkopuolisia vastustajia, voi myös olla aivan varma, että seuraava vastus on jo nurkan takana odottamassa. Tämä onkin sitten loputon taistelu, koska ihminen ei voi päihittää maailmaa. Maailmaa ja muita ihmisiä vastaan taistellessa voi lopulta ainoastaan hävitä, koska todellinen vihollinen ei koskaan ole ihmisen itsensä ulkopuolella, vaikka joskus siltä näyttääkin. Muut ihmiset usein heijastavat niitä puolia, joita emme aina näe itsessämme. Siten se todellinen vihollinen on meissä itsessämme, mutta missään nimessä sitäkään ei pidä lähteä kohtaamaan väkivalloin ja tuhovoimin.

Re: tuhomagia

Posted: Fri Feb 04, 2011 2:54 pm
by obnoxion
Lainaan kotisivujemme uusimmasta tekstipoiminnasta "Mustan Magian lajit":

"Ensimmäisessä lajissa mustaa magiaa se luokitellaan vaikutuksensa mukaisesti: jotakin tuhotaan. Kuitenkin, kuten on esitetty jo tämän teoksen aiemmissa osissa, tuhoamisen ja luomisen työt ovat aina sidoksissa toisiinsa, ja luominenkin edellyttää tuhoamista. Tuho ja kuolema eivät ole itseisarvollisesti pahoja asioita, vaan tulevat sellaisiksi vain väärin käytettyinä."

Suosittelen tätä fra Nefastoksen kirjoitusta viestiketjun aiheesta vakavasti kiinnostuneille.