LBRP

Rituaalit, loitsut, rukoukset, meditaatioharjoitukset ja maagiset teot.
Post Reply
User avatar
Kenazis
Frater
Posts: 986
Joined: Sun Sep 12, 2010 7:57 pm
Location: Satakunta - Limbo

LBRP

Post by Kenazis »

Pyrin hieman perehtymään perinteiseen Lesser Banishing Ritual of the Pentagrammiin (+ sen "jälkeläisiin" ja variaatioihin). Ja ajattelin, että tänne voisi aiheesta infota ja kysellä. Itselläni olisi alkuun kysymys, jos joku vaikka osaisi vastata. Miksi Arkkienkelien invokaatiossa on Auriel Hanielin sijaan ja eikö Michael (Hod) oikella ja Auriel/Haniel (Netzach) vasemmalla ole väärin päin?
"We live for the woods and the moon and the night"
obnoxion
Sodalis
Posts: 2090
Joined: Tue May 25, 2010 7:59 pm

Re: LBRP

Post by obnoxion »

Itse tein LBRP:ä muutaman toista vuotta melko säännöllisesti. Se oli osa noin kahden tunnin harjoitusta. Harjoituksen sydämenä oli meditaatio hengitysharjoituksineen, jota edelsi & seurasti LBPR sekä LHBR.
Kenazis wrote:Miksi Arkkienkelien invokaatiossa on Auriel Hanielin sijaan ja eikö Michael (Hod) oikella ja Auriel/Haniel (Netzach) vasemmalla ole väärin päin?
On monta tapaa yhdistää arkkienkelit elämänpuuhun. Enkelten kutsu tulee ymmärtääkseni suoraan 1800-luvun juutalaisesta rukouskirjasta The Hirsch Siddur, joten sieltä suunnalta löytynee myös perustelut. En enää muista miten itse asian aikoinaan ajattelin.
One day of Brahma has 14 Indras; his life has 54 000 Indras. One day of Vishnu is the lifetime of Brahma. The lifetime of Vishnu is one day of Shiva.
Vanadís

Re: LBRP

Post by Vanadís »

Jos seisot rituaalissa kohti itää ja kutsut Michaelin oikean käden puolelle, kutsut hänet etelään eli juuri oikeaan (hänen hallitsemaansa) ilmansuuntaan ja tulen elementin edustajaksi. Eli tässä vaiheessa on tarkoitus naarata paikalle ilmansuuntien jampat ja energiat - ei verrata sijaintiin suhteessa elämänpuuhun.

Kirjoittelin LBRP:sta joskus suomeksi vähän taustoja ja nakuttelin auki Israel Regardien eri versioita rituaalista:

http://thuleia.com/lbrp.html
User avatar
Kenazis
Frater
Posts: 986
Joined: Sun Sep 12, 2010 7:57 pm
Location: Satakunta - Limbo

Re: LBRP

Post by Kenazis »

Freija wrote:Eli tässä vaiheessa on tarkoitus naarata paikalle ilmansuuntien jampat ja energiat - ei verrata sijaintiin suhteessa elämänpuuhun.


Tämä aukesi pian tutkailun jälkeen, mutta jotenkin en tahtonut luovuttaa siitä, että kaikki ovat paikoillaan muodollisessa harmoniassa (but they never are).
Freija wrote:Kirjoittelin LBRP:sta joskus suomeksi vähän taustoja ja nakuttelin auki Israel Regardien eri versioita rituaalista:

http://thuleia.com/lbrp.html
Very interesting indeed, näin nopealla silmäyksellä. Pitää lukea ajatuksella ja aika lukukaverina. Kiitos tästä.
"We live for the woods and the moon and the night"
Post Reply