Muinaiset astronautit

Vakaumukset, moraalisäännöt, muut seurat ja uskonnot.
Avatar
Kenazis
Frater
Viestit: 697
Liittynyt: Su Syys 12, 2010 7:57 pm
Paikkakunta: Satakunta - Limbo

Muinaiset astronautit

ViestiKirjoittaja Kenazis » La Tammi 20, 2018 5:48 pm

Tämä aihe on varmaan joillekin tuttu - ellei muuten niin - tv-sarjasta Ancient astronauts. Yksinkertaisesti kysymys on siitä, että maan ulkopuolinen äly on vastuussa, milloin mistäkin. Esimerkiksi jostain tai kaikista seuraavista asioista: elämän luomisesta maapallolle, ihmisen poikkeavasta älykkyydestä, tieteestä ja tieteellisestä kehityksestä, kulttuurisesta kehityksestä. Useimmiten tuntuu kyseisten muinaisastronauttitutkijoiden piirissä olevan niin, että kaikki hyvä ja poikkeava tulee jostain muualta kuin ihmiseltä itseltään. Muinaiset astronautit nimitys viitannee siihen, että muinaiset tarinat kuten myytit ja uskonnot todella kuvaisivat aivan aktuaalisia (muinaisia) historiallisia tapahtumia, joissa kerrotan maan ulkopuolisten olentojen vierailuista maapallolla. Näistä vierailusta kuulemma löytyy paljon todisteita ja viitteitä eri kulttuurien tarinoista, esineistä ja kirjoituksista (egyptissä hieroglyfeistä ja pyramideista, luolamaalauksista jne.) Ukkosenjumalan vaunut ja myyttiset maagiset aseet ovat kuvauksia ”avaruusaluksista” ja muukalaisten teknologiasta jne. Sana vapaampi kuin koskaan...
"In darkness let me dwell, The ground shall sorrow be..."
obnoxion
Sodalis
Viestit: 1024
Liittynyt: Ti Touko 25, 2010 7:59 pm

Re: Muinaiset astronautit

ViestiKirjoittaja obnoxion » La Tammi 20, 2018 6:20 pm

Täytyy sanoa että avaruusolennot, ainakaan sellaiset jotka hallitsevat tekniikan ja biologian, eivät kaikessa ajanmukaisuudessaan ole minusta koskaan vaikuttanut todennäköiseltä selitykseltä millekkään. Ne ovat ennemmin meidän aikamme sallittuja selityksiä tuntemattomille merkityksille, jotain millä pitää pyhä mielikuvitus jokseenkin elinvoimaisena. Jos tällaisia olentoja on olemassa, en pidä sitä erityisen tärkeänä tai kiinnostavana asiana. En ylipäänsä ole kiinnostunut avaruuden valloituksesta. Planeetat ja tähdet kiinnostavat minua lähinnä vertauskuvina.
One day of Brahma has 14 Indras; his life has 54 000 Indras. One day of Vishnu is the lifetime of Brahma. The lifetime of Vishnu is one day of Shiva.
Avatar
Benemal
Frater
Viestit: 465
Liittynyt: To Helmi 23, 2012 8:24 pm

Re: Muinaiset astronautit

ViestiKirjoittaja Benemal » Su Tammi 21, 2018 6:46 pm

Vanha ja rakas tuttu, koska yksi ensimmäisistä kirjoista, mitä luin, oli Von Dänikenin. Oma näkemykseni on, että muinaiset sivilisaatiot olivat edistyneempiä, kuin tiedetään ja alieneja ei tarvita. Mutta ongelma on tieteen hitaus ja kapeakatseisuus. Tutkimukset jätetään kesken ja ihmisille kerrotaan, että tämä on selvä juttu, eikä täällä mitään nähtävää ole. Esimerkiksi pari vuotta sitten, kun Indonesiasta löytyi pyramidi, jonka iäksi saatiin 22 000 vuotta (siis juuri tieteellisellä tutkimuksella, sen löysi sattumalta geologi), niin kansainvälinen arkeologinen yhteisö sai lobattua kiellon paikan tutkimiselle. Mysteerien tutkiminen jää siis usein muille ihmisille, mikä on itseasiassa ihan hyvä juttu. Hijattain Graham Hancokin kataklysmiteoria myös todistettiin tieteellisesti. Kaksi vuosikymmentä herjaamista sai sietää ensin. Itse en en pidä ylipäätään tiedemiehinä sellaisia skeptisistejä, vaan rappeutuneena papistona.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija