Muinaiset astronautit

Vakaumukset, moraalisäännöt, muut seurat ja uskonnot.
User avatar
Kenazis
Frater
Posts: 988
Joined: Sun Sep 12, 2010 7:57 pm
Location: Satakunta - Limbo

Muinaiset astronautit

Postby Kenazis » Sat Jan 20, 2018 5:48 pm

Tämä aihe on varmaan joillekin tuttu - ellei muuten niin - tv-sarjasta Ancient astronauts. Yksinkertaisesti kysymys on siitä, että maan ulkopuolinen äly on vastuussa, milloin mistäkin. Esimerkiksi jostain tai kaikista seuraavista asioista: elämän luomisesta maapallolle, ihmisen poikkeavasta älykkyydestä, tieteestä ja tieteellisestä kehityksestä, kulttuurisesta kehityksestä. Useimmiten tuntuu kyseisten muinaisastronauttitutkijoiden piirissä olevan niin, että kaikki hyvä ja poikkeava tulee jostain muualta kuin ihmiseltä itseltään. Muinaiset astronautit nimitys viitannee siihen, että muinaiset tarinat kuten myytit ja uskonnot todella kuvaisivat aivan aktuaalisia (muinaisia) historiallisia tapahtumia, joissa kerrotan maan ulkopuolisten olentojen vierailuista maapallolla. Näistä vierailusta kuulemma löytyy paljon todisteita ja viitteitä eri kulttuurien tarinoista, esineistä ja kirjoituksista (egyptissä hieroglyfeistä ja pyramideista, luolamaalauksista jne.) Ukkosenjumalan vaunut ja myyttiset maagiset aseet ovat kuvauksia ”avaruusaluksista” ja muukalaisten teknologiasta jne. Sana vapaampi kuin koskaan...
"We live for the woods and the moon and the night"
obnoxion
Sodalis
Posts: 1913
Joined: Tue May 25, 2010 7:59 pm

Re: Muinaiset astronautit

Postby obnoxion » Sat Jan 20, 2018 6:20 pm

Täytyy sanoa että avaruusolennot, ainakaan sellaiset jotka hallitsevat tekniikan ja biologian, eivät kaikessa ajanmukaisuudessaan ole minusta koskaan vaikuttanut todennäköiseltä selitykseltä millekkään. Ne ovat ennemmin meidän aikamme sallittuja selityksiä tuntemattomille merkityksille, jotain millä pitää pyhä mielikuvitus jokseenkin elinvoimaisena. Jos tällaisia olentoja on olemassa, en pidä sitä erityisen tärkeänä tai kiinnostavana asiana. En ylipäänsä ole kiinnostunut avaruuden valloituksesta. Planeetat ja tähdet kiinnostavat minua lähinnä vertauskuvina.
One day of Brahma has 14 Indras; his life has 54 000 Indras. One day of Vishnu is the lifetime of Brahma. The lifetime of Vishnu is one day of Shiva.
User avatar
Benemal
Frater
Posts: 764
Joined: Thu Feb 23, 2012 8:24 pm

Re: Muinaiset astronautit

Postby Benemal » Sun Jan 21, 2018 6:46 pm

Vanha ja rakas tuttu, koska yksi ensimmäisistä kirjoista, mitä luin, oli Von Dänikenin. Oma näkemykseni on, että muinaiset sivilisaatiot olivat edistyneempiä, kuin tiedetään ja alieneja ei tarvita. Mutta ongelma on tieteen hitaus ja kapeakatseisuus. Tutkimukset jätetään kesken ja ihmisille kerrotaan, että tämä on selvä juttu, eikä täällä mitään nähtävää ole. Esimerkiksi pari vuotta sitten, kun Indonesiasta löytyi pyramidi, jonka iäksi saatiin 22 000 vuotta (siis juuri tieteellisellä tutkimuksella, sen löysi sattumalta geologi), niin kansainvälinen arkeologinen yhteisö sai lobattua kiellon paikan tutkimiselle. Mysteerien tutkiminen jää siis usein muille ihmisille, mikä on itseasiassa ihan hyvä juttu. Hijattain Graham Hancokin kataklysmiteoria myös todistettiin tieteellisesti. Kaksi vuosikymmentä herjaamista sai sietää ensin. Itse en en pidä ylipäätään tiedemiehinä sellaisia skeptisistejä, vaan rappeutuneena papistona.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests