Page 1 of 1

Myydään keräilyesine

Posted: Thu Dec 08, 2016 5:45 pm
by Alanor Nestor
Käsityönä valmistettu aaltoteräinen uniikki tikari. Käyttämätön(edellisen omistajan mukaan) todella hyvässä kunnossa,"rustiikkisen oloinen", ikää selvästi jo takana. Ruostumatonta terästä,kiiltävä terä,tummapuisen kahvan koristeet messinkiä,painoa mukavasti. Muutama pienehkö rasvatahra terässä,joiden pitäisi lähteä kevyesti hiomalla pois, ei ruostetta . Ei sisällä tuppea mutta keinonahkainen teräsuojus tulee mukana.

Tämä ei ole mikään tehdasvalmisteinen kiinalainen imitaatio. Sopii esim.rituaaleihin laatunsa puolesta ja omien tutkimuksien perusteella vastaanottaa,että johtaa energiaa mukavasti, muuta työskentelyä en ole sillä tehnyt,joten varsin puhdas pitäisi vielä olla.

Käytin aikalailla vaivaa,intuitiota passelin instrumentin löytämiseksi maailmalta mutta olen harkinnan jälkeen päivittämässä omaa käytännön harjoitustani vähemmän maagiseen suuntaan,joten se uhkaa jäädä koristeeksi hyllyyni. Myydään aikuisiin,eettisiin,sekä mielellään myös osaaviin käsiin.Jos epäilen ettei äsken mainittu täyty niin en myy ;)
Kuvia saatavilla pyynnöstä koska vievät vain tilaa turhaan tässä. Fyysinen sijainti Pk-seutu.

Hinta neuvoteltavissa ja puhutaan varsin inhimillisistä summista,joten tämän ei pitäisi olla probleemi. Jos pitää postittaa niin kulut lisätään päälle.

A.N.

Re: Myydään "keräilyesine"

Posted: Thu Mar 16, 2017 1:56 pm
by Alanor Nestor
Hintapyyntö 100 euroa, sillä lähtee+ postikulut tarvittaessa päälle

Re: Myydään keräilyesine

Posted: Thu Mar 16, 2017 6:58 pm
by Numinous
Minulla voisi olla kiinnostusta. Tulisi Golden Dawn -henkiseen työskentelyyn. Jatketaan yv.

Re: Myydään keräilyesine

Posted: Thu Mar 23, 2017 11:51 am
by Alanor Nestor
Ilmoituksen esine on myyty.