Ilmoituksista

Ostetaan, myydään, vaihdetaan tai lahjoitetaan okkulttista kirjallisuutta tai esineistöä.
User avatar
Nefastos
Frater
Posts: 3521
Joined: Mon May 24, 2010 10:05 am
Location: Helsinki

Ilmoituksista

Postby Nefastos » Sun Oct 31, 2010 4:43 pm

Tällä alueella voi myydä tai etsiä itselleen okkultismi/uskonto/filosofia-aiheisia kirjoja tai muuta esineistöä. Näihin aiheisiin mitenkään liittymättömät ilmoitukset voidaan poistaa tai niistä voidaan huomauttaa ylläpidon harkinnan mukaan.

Ottakaa huomioon, että koska keskustelualueelle kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen, ilmoituksiin kannattaa antaa myös oma sähköpostiosoite tai muu yhteystieto siltä varalta, että vastaus tulee muualta kuin foorumin rekisteröityneiltä käyttäjiltä.
Faust: "Lo contempla. / Ei muove in tortuosa spire / e s'avvicina lento alla nostra volta. / Oh! se non erro, / orme di foco imprime al suol!"
obnoxion
Sodalis
Posts: 1893
Joined: Tue May 25, 2010 7:59 pm

Re: Ilmoituksista

Postby obnoxion » Tue Jan 15, 2013 8:45 am

Tulemme tästä eteenpäin käyttämään myynti-ilmoitusten suhteen johdonmukaisesti tapauskohtaista harkintaa. Tämä tarkoittaa että arvioimme jokaisen yksittäisen myynti-ilmoituksen kokonaisuutena, ja päätämme niiden asianmukaisuudesta oman yhteisen harkintamme mukaan.

Mikäli haluat tarkistuttaa ilmoituksesi ennen julkaisua, voit lähettää sen osoitteeseen:

mail@azazel.fi

Tarkistuttaminen etukäteen ei ole välttämätöntä.
One day of Brahma has 14 Indras; his life has 54 000 Indras. One day of Vishnu is the lifetime of Brahma. The lifetime of Vishnu is one day of Shiva.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest