Azazelin Tähti pilkkaa totuutta ja Saatanan mysteerejä.

Veljille esitetyt kysymykset.
Sothoth
Frater
Posts: 325
Joined: Fri May 28, 2010 1:18 pm

Azazelin Tähti pilkkaa totuutta ja Saatanan mysteerejä.

Postby Sothoth » Wed Apr 06, 2011 11:47 pm

Sillä, kuka minä olen, ei ole merkitystä. Todellinen itseytemme löydy ei mistään valmiista kuolemanalaisista muodoista, vaan avaruuden sysipimeydestä, pimeyden kuningattaren kohdusta, itse Kuolemasta, joka pitää sisällään kaikki mahdollisuudet. Kirjoitan tämän pilkkakirjoitukseni tuosta kohdusta siinneeiden naamioiden äänellä, joiden mielestä Azazelin Tähti tekee pilkkaa totuudelle. Me olemme leegio, meitä on monta; jos ette ota meidän ääntämme huomioon, seuranne kuuluu tuhoutua. Nauramme teille, kuvittelette Katsokaa tuota kourallista suomalaisia satanisteja, he luulevat palvelevansa Saatanaa, korkeinta luoduista, mutta tosiasiassa he eivät ole löytäneet lopullista totuutta itsestään. Kuinka nuo houkat voivat uskotella pitävänsä totuuden avaimia käsissään?

Katsokaa Jeesusta, Nasaretin äpärä kuvitteli olevansa muka korkeakin henkinen opettaja, mutta me satanisteina poljemme hänen totuutensa jalkoihimme, kuten teki hänen pettänyt Juudas ja kolmasti kieltänyt Pietari. Teemme näin myös omalle totuudellemme. Tiedämme varsin hyvin, ettei se miksi itseämme luulemme, ole itse totuus. Löytääksemme tuon totuuden, kiroamme kaikki valmiit kaavat, emmekä voi hyväksyä mitään itseemme, jota emme koe rehelliseksi, jääkylmän älymme lahjomattoman todistuksen hyväksymäksi. Jatkuvasti joudumme vaeltamaan tuskissamme pimeydessä, sillä mikään löytämämme ei ole ollut lopullinen vastaus. Sitä ei ole myöskään teidän naurettava seuranne. Ette te palvele sen paremmin totuutta kuin Anton LaVey, hänen hedonisminsa oli sentään rehellistä. Luuletteko, että metafyysiset kaavanne kuvaavat totuutta? Houkat! Älyllinen ylpeytenne on teidät sokaissut. Ette te tiedä totuutta sen paremmin kuin mekään. Mutta me sentään tiedostamme tietämättömyytemme.

Suurin osa kirjoituksistanne on Johannes Nefastoksen tekemiä. Hänen kuivakan yliälylliset pohdintansa eivät ole sen kummempi ohjenuora kenellekään kuin Raamatun moraaliset ohjeetkaan. Lässähtäneitä sivistyssanoja ja tyhjyyttään kumisevia latinan- ja sanskriitinkielisiä termejä vilisevät tekstit pitkästyttävät meidät kuoliaaksi. Kuinka voitte pitää esimerkiksi sellaista kirjaa kuin Fosforos minään henkisenä totuutena? Kauneimmat ja nerokkaimmat taiteelliset tuotokset, olivat ne sitten musiikkia, kirjallisuutta, kuvataidetta, tai jotain muuta. ylittävät Azazelin Tähden tympeän jargonin moninkertaisesti, mitä tulee kokonaisvaltaiseen totuuteen.

Mutta kritiikimme ei kohdistu vain Azazelin Tähteen, vaan myös kaikkiin muihin houkkiin, jotka Saatanaa luulevat palvelevansa. Black Metal kuvittelee olevansa muka hienoakin Saatanan musiikkia. Ha! Teillä ei ole aavistustakaan, millaista musiikkia kaavailemamme temppelin papit tulvat soittamaan. Artesaanimme valmistavat uudenlaiset soittimet, joista kukaan ei ole koskaan kuullutkaan.

Tämän maailman taide ja uskonto ja filosofia on meistä epätyydyttävää. Katsokaa esimerkiksi sellaista teosta kuin Tolkienin Taru Sormusten herrasta, jota tämän maailman ihmisen pitävät muka jotenkin onnistuneena kirjana. Tosiasiassa koko kirja on tylsää jaarittelua jo läpikäymistämme asioista. Samoin on muiden mestariteoksina pitämienne elokuvien ja kirjojen laita. Me tulemme luomaan jotain, jota ette edes aavistaneet olevan olemassa tässä maailmassa. Vain kaiken sen, joka on ollut, on, ja on oleva, sisällään pitävästä pimeydestä voi löytää nuo kaikista kauneimmat kruununjalokivet. Me tulemme tekemään sen.

Asetan vertauskuvallisesti veitsen kurkullenne, Azazelin Tähti, ja sen jäsenet. Jos ette kykene vastaamaan kysymyksiimme ja kehittämään seuraamme vaatimuksiemme mukaan, seuranne kuuluu tuhoutua! Jos löydätte joskus vastaukset kysymyksiimme, saatamme joskus liittyä seuraanne, mutta vielä emme sitä voi tehdä.

Tämä ei jää tähän. Tiedän, että joku tulee vielä vastustamaan teitä, ja hän tekee sen eri lailla kuin me. Teidän on osattava vastata tuon kynnyksenvartijan kysymyksiin, tai kuolette kuin rotat.
obnoxion
Sodalis
Posts: 2090
Joined: Tue May 25, 2010 7:59 pm

Re: Azazelin Tähti pilkkaa totuutta ja Saatanan mysteerejä.

Postby obnoxion » Thu Apr 07, 2011 8:39 am

Asiat, joita ei voida kuvitella, ja joita ei voida käsitellä älyllisesti, on kohdattava alastomana hautausmalla, ja niiden kysymyksiin vastattava elämässä ja teoissa. On hylättävä kaikki, ja samaistuttava vain siihen pyhään periaatteeseen, jonka olemme valinneet maailmalle laiksi; olkoon tuo valitsemamme laki yhtä monimutkainen kuin toora, talmud ja mishna, tai yksinkertainen kuin totuus.

Koska luu ei vuoda ulos haavasta, eikä veri pidä miestä pystyssä, me voimme katsoa Leegion kulkevan meistä sikoihin, ja sioista suureen mereen.
One day of Brahma has 14 Indras; his life has 54 000 Indras. One day of Vishnu is the lifetime of Brahma. The lifetime of Vishnu is one day of Shiva.
Lux

Re: Azazelin Tähti pilkkaa totuutta ja Saatanan mysteerejä.

Postby Lux » Thu Apr 07, 2011 10:46 am

Hmm...onko tämä fra Sothothin kirjoittama kuvitteellinen provokaatio vai jonkun aidosti olemassaolevan tahon kriittinen kannanotto?

Oli kummin hyvänsä, niin vastaan siihen omasta puolestani: Henkilökohtaiset käsitykseni, Nefastoksen kirjoitukset tai AT:n esilletuomat kannanotot eivät tyydytä minuakaan, eivätkä ne ilmaise "lopullista totuutta". Mikään kirjoitettu, sanoin, tai kuvallisesti/taiteellisesti ilmaistu ei voi näin tehdä. Ne voivat kuitenkin johdattaa oikeiden kysymysten ja vastausten äärelle, ja ovat näin tehneet. Sormi, joka osoittaa kuuta, ei ole kuu.

Image

"Locusts have no King, yet they attack in formation."
User avatar
Nefastos
Frater
Posts: 3666
Joined: Mon May 24, 2010 10:05 am
Location: Helsinki

Re: Azazelin Tähti pilkkaa totuutta ja Saatanan mysteerejä.

Postby Nefastos » Thu Apr 07, 2011 11:02 am

Henkien meri on puhunut, ja puheenvuoro on esitetty oikeaoppisesti. Kun nämä viemärivedet pyyhkivät jalkoja 24/7 ellei itse ota niitä subjektiivisesti puhdistaakseen, ei ole ihme että monet herkät & hyvät ihmiset päätyvät lopulta "ellet voi voittaa heitä, liity heihin"-tielle. Muutama irrallinen huomio:

Kannattaa huomata kuinka henget puhuvat aina äänilajissa jossa totuus on valmiiksi määritelty. Astraalinen suggestio välittyy aina fanaattisuutena, koska demoneille ei ole olemassa malttia eikä harkintaa. Etenkin nykyisenä aikana, kun kaikki on niin pirun harmaansävyistä tai eri väreissä kulkevaa eikä mitään absoluuttista löydy, tällainen pasuunanjyly on erityisen kiehtovaa.

Toiseksi, fra Sothoth, suosittelen varovaisuutta näissä kokeiluissa. Se on luiska joka pudottaa nopeasti tarkoitusperistä riippumatta.

Teidän on osattava vastata tuon kynnyksenvartijan kysymyksiin, tai kuolette kuin rotat.


Toden totta. Pienenä huojennuksena, rotat ovat eräitä sitkeähenkisimmistä selviytyjistä. Olen aiemminkin verrannut AT:ta rottiin ja torakoihin, sillä näytämme jakavan tämän saman kyvyn selvitä eteenpäin vaikeistakin kriisitilanteista.
Faust: "Lo contempla. / Ei muove in tortuosa spire / e s'avvicina lento alla nostra volta. / Oh! se non erro, / orme di foco imprime al suol!"
Sothoth
Frater
Posts: 325
Joined: Fri May 28, 2010 1:18 pm

Re: Azazelin Tähti pilkkaa totuutta ja Saatanan mysteerejä.

Postby Sothoth » Thu Apr 07, 2011 12:44 pm

Allright, selvennän asiaa ja tarkoitusperiäni sen taustalla. Tarkoitukseni oli antaa puheenvuoro Azazelin Tähteä vastustavalle varjoimpulssille. Myönnän, että saatoin mennä liiallisuuksiin. Tarkoituksena oli siis ikään kuin ottaa AT:n kohdistuva antagonismi itseeni ja ilmaista se täällä. Näiden asioiden kanssa tulee noudattaa suurta varovaisuutta jatkossa. Kultaisen keskitien äärimmäisyys on Tiellä kulkemista; sen molemmin puolin avautuvat syvät kuilut.

Olkoon tämä siis opiksi minulle itselleni ja meille. Toimikaamme tahdon, rakkauden ja ymmärryksen alaisuudessa, veljet.

EDIT: Selvennän vielä: Mielestäni joissain asiossa täytyy ilmaista varjoimpulssi muuntaen sitä sitä inspiroivaan ja vähemmän vahingoittavaan muotoon, sillä muuten saattaisi olla, että joku muu taho, jolla ei ole yhtä puhdas intentio voi tuon impulssin ilmaista mennen vielä enemmän vikaan. Joskus voi olla paras ratkaisu ottaa "haava" itseensä, jos tietää mitä tekee. Mutta kuten, todettua vaara on näissä asioissa aina läsnä.
User avatar
Aquila
Frater
Posts: 717
Joined: Sat Jul 17, 2010 12:14 pm

Re: Azazelin Tähti pilkkaa totuutta ja Saatanan mysteerejä.

Postby Aquila » Thu Apr 07, 2011 3:01 pm

Illalla tekstin lukiessani se kyllä onnistui säväyttämään. Juurikin sen takia, että tavallaan se voisi olla totta, ja jossakin mielessä sitä onkin.

Varsin merkittävä ristiriita ilmenee siten, että toisaalta nämä "äänet" käskevät hakemaan todellista itseyttä, mutta samalla esittävät vaatimuksen kuunnella omia käskyjään, mikä luonnollisesti kääntyisi tuota itseyttä vastaan.
Sothoth
Frater
Posts: 325
Joined: Fri May 28, 2010 1:18 pm

Re: Azazelin Tähti pilkkaa totuutta ja Saatanan mysteerejä.

Postby Sothoth » Thu Apr 07, 2011 5:10 pm

Tästä tulee taas mieleen itseyden olemus. Kuinka moni on miettinyt, että useimmat ihmiset, jotka tekevät ns. pahaa, vain seuraavat noiden naamioiden suggestiota omassa elämässään luullen niitä omiksi haluikseen? Todellinen itse ei ole ruumis sen enempää kuin se on mikään psykologinen tunne; persoona on naamio, jonka sielu on tietyssä kehitysvaiheessa ottanut itselleen. Tuo persoona on jatkuvassa muutoksen tilassa, siinä missä itse tajunnan ydin on kuolematon ja häviämätön.

Tämä on vaara tunteellisuuden liiassa painottamisessa; toisaalta palavalle tunteelle on annettava oma paikkansa, ja mielestäni Azazelin Tähdessä voisi olla enemmän tilaa tunteellis-uskonnolliselle suuntaukselle, jota ei sitäkään tarvitse nähdä järjettömänä. Kyseessä on enemmänkin kysymys siitä, minkä kukin kokee subjektiivisesti mielekkääksi.

Toisaalla olemme foorumillamme äskettäin puhuneet suhtautumisesta tieteeseen, jos menemme ns. analyyttiselle puolelle. Me emme mielestäni voi Azazelin Tähdessä hyökätä tiedettä vastaan, jos kohta voimme sitä kritisoida. Periaatteessa näen, että nykyaika ei voi ketään pakottaa seuraamaan mitään valmista mallia, poislukien ne perimmäiset eettiset mallit, joiden pohjalta toimitaan. Voimme vain omalla esimerkillämme valmistaa tietä eteenpäin toimimalla ns. oikein. On kuitenkin muistettava, että tuo ns. oikea toiminta voi olla hyvinkin epäsovinnaisia muotoja saavaa toimintaa, mutta siitä on hiottava väkivaltaiset säröt pois. "Mustan" ja "Valkean" magian välillä on hämähäkin seitinlanka; tarkoitan tällä sitä, kuinka pieninkin epäpuhtaasta motiivista tehty teko saattaa johtaa keidät suureen erehdykseen, siinä missä puhtaista motiiveista tehty teko voi olla oikea vastaus. Yhtä kaikki emme saa tuudittautua siihen, että joku tuntuu oikealta. Tämän vuoksi on älyä ja harkintaa painottettava, ettemme aikaansaa vahinkoa heittäytymällä suin päin demoniseen inspiraatioon, joka on suuri vaara etenkin tunteelliselle luonteelle.

Sitten taas muistakaamme se, että jos kritisoimme jotain asiaa, suunnatkaamme kritiikki itse asiaan, älkäämme heijastako siihen omaa älyllistä ylpeyttämme pitämällä kynsin hampain kiinni omasta mielipiteestämme, tai kritisoimalla henkilöä persoonallisesti. Tällainen toiminta kertoo mielestäni vain, siitä ettei omaa itseä ole ymmärretty, kun halutaan pitää valheellisesta muodosta kiinni. Tuli mieleen, että tämä voisi olla ns. tieteellis-objektiivisen nykyajattelun panos okkultismille; hyvä tutkija ei painota omia mielipiteitään, vaan pyrkii toimimaan ns. objektiiviselta (epäpersoonalliselta) pohjalta, vaikkei tuo objektiivisuus olisikaan mikään absoluuttinen totuus. Toisaalta näin ei nykytiede väitäkään. Virhe tehdään siinä vaiheessa, kun mennään ns. tiedeuskovaisuuden puolelle.
obnoxion
Sodalis
Posts: 2090
Joined: Tue May 25, 2010 7:59 pm

Re: Azazelin Tähti pilkkaa totuutta ja Saatanan mysteerejä.

Postby obnoxion » Thu Apr 07, 2011 8:23 pm

Tnahara wrote:Illalla tekstin lukiessani se kyllä onnistui säväyttämään.
Itsekkin taisin tarkistaa kolme kertaa luinko nimimerkin oikein... :)
Sothoth wrote:Tarkoitukseni oli antaa puheenvuoro Azazelin Tähteä vastustavalle varjoimpulssille.
...mutta melko nopeasti tajusin pointin.
One day of Brahma has 14 Indras; his life has 54 000 Indras. One day of Vishnu is the lifetime of Brahma. The lifetime of Vishnu is one day of Shiva.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest