Kysymyksistä

Veljille esitetyt kysymykset.
Post Reply
User avatar
Nefastos
Frater
Posts: 3802
Joined: Mon May 24, 2010 10:05 am
Location: Helsinki

Kysymyksistä

Post by Nefastos »

Tämän aihealueen alla vastataan kaikkiin erityiskysymyksiin, elleivät ne tule luontevasti esille muissa yhteyksissä. Kysymykset voi esittää veljeskunnan jäsenille yleisesti (jolloin jokainen voi tietysti antaa vastaukseksi vain oman henkilökohtaisen näkemyksensä) tai jollekin veljistä erityisesti, jos kyse on esimerkiksi ajatuksesta tietyssä artikkelissa, tms.

Kysymykset koskien veljeskunnan sisäisiä asioista tullaan ohittamaan. Tiedusteluihin jäsenmääristä, kokoontumisista, mahdollisista rituaalikäytännöistä ja jäsenten henkilökohtaisista asioista ei vastata.

Mikäli luet foorumia mutta et syystä tai toisesta halua rekisteröityä käyttäjäksi, voit antaa sähköpostitse lähetetyssä yhteydenotossasi luvan esittää vastauksen kysymykseesi foorumilla. Tällöin ylläpito voi antaa vastauksen tämän aihealueen alla, jolloin siitä on hyötyä myös muille samaa asiaa mahdollisesti pohtineille.
Faust: "Lo contempla. / Ei muove in tortuosa spire / e s'avvicina lento alla nostra volta. / Oh! se non erro, / orme di foco imprime al suol!"
Post Reply