Yhteistyötä Azazaelin kanssa ja kysymys

Veljille esitetyt kysymykset.
Jukka
Posts: 3
Joined: Sun Nov 11, 2018 2:17 pm

Yhteistyötä Azazaelin kanssa ja kysymys

Postby Jukka » Sun Nov 11, 2018 4:19 pm

Vajaa kuukausi sitten kutsuin Azazaelin elämääni opettamaan ja näyttämään asioita. Annoin luvan kuiskia minulle asioita.
Kirjailen paremmalla ajalla hänen oppejaan, mutta alla on mielenkiintoinen juttu johon haluaisin teiltä enemmän perehtyneiltä kommentteja.


Azazael näytti minulle miten hän näkee minut(viestiin liitetty linkki näiden kahden kuvan välimuoto) ja avasi minut kuin säikeinen kosminen verkko joka oli kuitenkin ihmismäinen mutta muodoton. Sitten hän laittoi jonkin mustan(heijastamaton) esineen sydämeni kohdalle. En osaa sanoa oliko se lahja, vai jotain mikä oli minun jo ennenkin mutta sain takaisin.
Osaisiko kukaan sanoa mitä tuo musta heijjastamaton esine tarkoittaa. Esine oli toteemin tapainen, sillä oli ehkä sellaisen Dooberman koiran pää, mutta enemmän petomainen, esine oli ihan kuin käsin veistetty taidokkaasti.

https://i.ylilauta.org/96/790cbec4.jpg
Alfalfa

Re: Yhteistyötä Azazaelin kanssa ja kysymys

Postby Alfalfa » Mon Nov 12, 2018 9:56 am

Jukka wrote:
Sun Nov 11, 2018 4:19 pm
Azazael näytti minulle miten hän näkee minut(viestiin liitetty linkki näiden kahden kuvan välimuoto) ja avasi minut kuin säikeinen kosminen verkko joka oli kuitenkin ihmismäinen mutta muodoton. Sitten hän laittoi jonkin mustan(heijastamaton) esineen sydämeni kohdalle. En osaa sanoa oliko se lahja, vai jotain mikä oli minun jo ennenkin mutta sain takaisin. Osaisiko kukaan sanoa mitä tuo musta heijjastamaton esine tarkoittaa. Esine oli toteemin tapainen, sillä oli ehkä sellaisen Dooberman koiran pää, mutta enemmän petomainen, esine oli ihan kuin käsin veistetty taidokkaasti.
En ole järjestön jäsen, mutta esitän kuitenkin oman tulkintani kokemuksestasi. Merkityksen tulkinnan kannalta ei ole sinänsä merkitystä, näyttikö jokin oman mielesi kokonaisuutena ylittävä olento sinulle kyseisen asian, vai oliko se ennemmin oman alitajuntasi ilmentymää. Samoin mielen rajojen järkkyminen saattaa johtaa siihen, että kokee valvetilassa alitajuisia merkityksiä, aivan kuin näkisi merkityksellistä unta. Uneksimisen merkityksellisyys ei siltä kannalta kuitenkaan häviä, että se kykenee kertomaan olennaista sinusta itsestäsi — ja unessasi oli kysymys sinusta itsestäsi.
                          Se, minkä sinä sait takaisin, saattoi olla sinussa myös aikaisemmin esimerkiksi mahdollisuutena, mutta antamisen kautta tehtynä todelliseksi — mahdollisuuden todelliseksi tekeminen on samalla lailla sinussa itsessäsi ennen kuin se todellistuu, niin että tavallaan se on vaikutuksen tulosta ja toisaalta se oli sinulla myös aikaisemin.
                          Toteemi on ihmisen hengen ulkoinen aistillinen ilmentymä ja sellaisena se ei ole esimerkiksi pelkkää puuta, vaan sen tarkoitus on muodostaa tietoinen pysyvä yhteys määrättyyn sisäiseen kokemukseen — pysyvänä ulkoisena merkkinä se kykenee palauttamaan ihmisen mielentilan uudelleen kyseiseen henkiseen tilanteeseen. Kunnioittaessaan toteemia, ihminen kunnioittaa sitä mikä on hänessä itsessään. Samoin kokemuksesi on sinun sydämesi asia ja se ainoastaan ilmenee sinulle ulkoisena todellisuutena. Alitajunnan ”kieli” on sellaista, sillä se ei yleensä kykene ilmenemään suoraan tietoisuudelle, vaan sen täytyy käyttää vihjaavia merkkejä.
                         Musta ja heijastamaton on ymmärrettävästi sellaista, mikä ei säteile ympäristöönsä ja pysyy siten näkymättömänä — heijastaminen on ilmentymistä ja se mikä ei ilmene, ei ole myöskään keskinäisesti jaettavissa. Sinun toteemisi on sydämessäsi koska se on yksityinen. Siinä mielessä kokemuksesi kuvastaa henkisen tilanteesi yksityisyyttä, jota ei voida jakaa suoraan toiselle ihmiselle. Saksalaisen K. F. L. Dobermannin kehittämä dobermann -koirarotu tunnetaan voimakkuudestaan ja se valittiin ominaisuuksiensa vuoksi esimerkiksi viralliseksi sotakoiraksi toisessa maailmansodassa, jossa siitä käytettiin lempinimeä Devil Dog. Sikäli kun koiran pää oli petomaisempi, se on selvä viittaus paholaismaisena pidettyihin ominaisuuksiin. K. F. L. Dobermann jalosti kyseisen koirarodun suojelemaan itseään, koska työskenteli vaarallisissa olosuhteissa ja samoin sinulla on tarvetta kyseisten ominaisuuksien kehittämiselle itsessäsi.
                          Toisaalta esine on veistetty käsin ja veistos on luonnon ja taidon yhdistelmä — veistämisessä luonnollinen raaka-aine jalostetaan ihmisen taitavan toiminnan alaiseksi. Koskien sinun sydäntäsi, se tarkoittaa luonnollisten kykyjesi työstämistä ominaisuuksiksi, jotka muistuttavat dobermannista, kuten älykkyys, tarkkaavaisuus ja voimakkuus. Kokemuksesi kokonaismerkitys on siten luonnollisten kykyjesi työstäminen yksityisessä ”sydämessäsi” dobermannista muistuttavaksi kurinalaiseksi voimaksi, joka vastaa sinulle kokemustasi paholaisesta.
                          Loppuhuomiona sen verran, että oman mielensä — jonka valtakunta on meille kokonaisina olentoina vastaavasti tärkeä kuin tietoinen aistillisen toiminnan maailma — merkityksellisten ilmentymien tiedostamaton heijastaminen ulkomaailmassa toimiviksi voimiksi valveilla, on todennäköisesti ihmistä heikentävää. Ongelma ei ole siinä, että alitajuiset merkitykset ilmenevät tavalla tai toisella, vaan siinä että kyseisiä tajunnan alueita ei ole tarkoituksenmukaista sekoittaa keskenään, minkä takia niiden sopivampi ilmenemismuoto olisi unessa. Silmät kiinni ja tiedostamattomina ulkomaailmaista, emme sekoita maailmoja keskenään ja merkitykset pääsevät ilmenemään meille vapaammin, kun ei ole pelkoa niiden sekoittamisesta aistillisen tietoisen toiminnan maailmaan. Olemme molempien meille tärkeiden maailmojen asukkaina kehittäneet unen ja valveen voimakkaan keskinäisen eroamisen, koska se on meille hyödyllinen.
                          Koska kokemuksesi viittaa kamppailun tarpeellisuuteen, Azazelin Tähden sisäisen ryhmän näkökulmista punainen saattaa houkutella. Punaisella näkökulmalla on vastaavuus Mars -planeetan kanssa, joskaan siinä ei ole tarkoitus olla itsetarkoituksellisen sotaisa — ja näkökulmaan ei tarvitse pyrkiä oman vastaavuuden kautta, vaan omaksuakseen uutta, kaikkien näkökulmien ollessa toisiaan täydentäviä ja tarpeellisia kokonaisuuden kannalta. Raakapuun työstäminen yksilön voimaksi viittaa myös muuntamiseen, korottamiseen ja uudesti syntymiseen, jotka kuuluvat perinteisesti punaiseen näkökulmaan. Järjestön jäsenet varmaankin kertovat sinulle aiheesta enemmän. Toisaalta on huomionarvoista, että kokemuksessasi sydämesi — tunteen elin — liittyi mustaan päähän — ajattelun elin —, mikä saattaa viitata myös tarpeeseen yhdistää älyllinen yksilöllinen voima tunteeseen. Sisäisen ryhmän musta näkökulma korostaa sellaista yksilöllistä voimaa.
Jukka
Posts: 3
Joined: Sun Nov 11, 2018 2:17 pm

Re: Yhteistyötä Azazaelin kanssa ja kysymys

Postby Jukka » Mon Nov 12, 2018 9:18 pm

Kiitos vastauksestasi. Tuollaista tekstiä pitää ajatuksella pureksia.
Palaan asiaan.

Unohtui mainita että kokemukseen liittyi sellainen vahva sähköinen kundaliinityyppinen euforia.
User avatar
Heith
Sodalis
Posts: 2500
Joined: Fri May 31, 2013 12:54 pm

Re: Yhteistyötä Azazaelin kanssa ja kysymys

Postby Heith » Tue Nov 13, 2018 9:27 pm

On aina vaikeaa ja ongelmallista purkaa tai analysoida toisten kokemuksia, oli kysymys sitten valve- tai unitiloista. Kaikissa astraalikokemuksissa korostan aina maltillisuuden hyvettä. Yleensä pidempi tie on lopulta se mikä opettaa enemmän enkä mitenkään voi suositella pitkäkestoista astraalitrippailua. Astraalimaailman tila on sinällään verrallinen materiaaliseen maailmaan siinä mielessä että siellä(kin) on paljon roskaa ja vääristymiä. Tällä en tarkoita sitä että Jukka kokemuksesi olisi arvoton tai väärä; ainoastaan sitä että informaatio on usein värittynyttä ja joskus käy niin ettei koskaan hoksaa mistä kokemuksessa oli kyse. Sekin on aivan ok. Mainittakoon vielä että olen itse astraaliherkkä. Maltti on valttia ei liity puoleltani pelkoon vaan yksinkertaisesti siihen minkä oma kokemukseni asian parissa on osoittanut parhaaksi lähestymistavaksi.

Mitä tulee dobermanneihin, noihin sangen väärinymmärrettyihin, sympaattisiin ja reippaisiin koiriin, oli heidän kehittäjänsä aika arkisesti veronkerääjä. Ymmärrettävästi epäsuosittu ammattikunta. Koira on siitä mielenkiintoinen symboli että koirastahan aina tulee jossain määrin samankaltainen kuin omistajastaan (vaiko kenties toisin päin?). Koira itsessään on oikein positiivinen symboli, mutta kuten kaikissa symboleissa, värittyy ymmärrys aina jonkin verran katselijan kokemuksen kautta. Esimerkkinä: jollekin toiselle käärme on positiivinen, ja toiselle erittäin negatiivinen ja pelottava symboli.

Mitä tulee veljeskunnan aspekteihin lienevät nämä suhteellisen turhia tässä yhteydessä, kun kysymyksen kirjoittaja ei ole aspektien, tai veljeskunnan jäsen.
Jukka
Posts: 3
Joined: Sun Nov 11, 2018 2:17 pm

Re: Yhteistyötä Azazaelin kanssa ja kysymys

Postby Jukka » Fri Nov 30, 2018 11:43 am

Testijakso Azazelin kanssa päättyi. Paljon pureskeltavaa jäi ja sain suurimman osan asioista kirjattua ylös.
Poistuessaan Azazel puhui minulle omalla kielellään jos jotain vastaavuutta hakisi niin kuulosti persialta/arabialta.
En tietenkään ymmärtänyt tätä ja sitten hän käänsi sanattomaksi viestiksi joka meni näin suurin piirtein "poistun nyt, kokemus oli minulle mieleinen" Sitten tunsin yhteyden katkeavan.

Azazael esiintyi minulle punaisena sodan jumalana ja kokemuksesta sanoisin, että jos entisiä elämiä on olemassa niin tämä ei ollut ensimmäinen yhteistyömme. Sain paljon paremman käsityksen itsestäni ja miten omat tunteet vaikuttavat itseeni. Myös kaksi "valemuisto" jotka ovat vaikuttaneet taustalla minuun tuli osoitettua. Koitan nyt purkaa näiden vaikutusta elämääni.

Matkaan mahtui myös huumoria. Yritin kerran kolme kertaa ruokaa laittaessa pistää roskaa roskiin ja joka kerta se meni ohi roskiksen. Kuulin hänen sanovan sarkastiseen sävyyn "No olispas tuo typerää".

Puhaltelen hetkisen tässä ja sitten aloitan vastaavan yhteistyön Kuningas Paimonin kanssa, ehkä askeleen syvemmälle. Leviathan veti suunnattomasti puoleensa, mutta en ole siihen vielä valmis.

Oma lähestyminen okkultismiin on suora ja käytännönläheinen. Koitan pitää mieleni tarkoituksella harhailemasta filosoofisista pohdiskeluista, vaikka sitä suorastaan rakastan. Pelkään tuollaisen filosoofisen pohdiskelun olevan jonkin asteista masturbaatiota tärkeän aiheen ympärillä.

Minulle tämä on totta, niin lesser black magic kuin greater black magic.
Kirjoittaja on noin 40v business orientoitunut perheellinen mies.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest