Azazelin Tähden radiohaastattelut

Veljille esitetyt kysymykset.
Muuttuja
Posts: 8
Joined: Sun Jan 25, 2015 9:42 pm

Re: Azazelin Tähden radiohaastattelut

Postby Muuttuja » Thu Aug 16, 2018 11:00 am

Perttu mokoma. Ei unohdu tämä radioääni.
User avatar
Nefastos
Frater
Posts: 3479
Joined: Mon May 24, 2010 10:05 am
Location: Helsinki

Re: Azazelin Tähden radiohaastattelut

Postby Nefastos » Thu Aug 16, 2018 12:19 pm

Pertusta on puhuttu usein tällä foorumillamme. Useampi jäsen on kertonut hänen poismenonsa koskettaneen heitä yllättävänkin syvästi. Saman suorastaan käsinkosketeltavan kokemuksen huomaa yhteisöstä laajemminkin. Pidän siunaavana, ylösnostavana asiana Suomen kansalle sitä, kuinka upeasti se on Pertun osannut ottaa vastaan.

Perttu oli todellakin merkuriaalinen välittäjä, psykopompos kuten sanotaan, jonka osana oli tehdä matkaa kahden maailman välillä, sielun todellisuuksissa. Hän suoriutui tuosta työstään ihailtavasti, upeasti. Kuten niin monet nekrologit ovat jo aivan oikein esittäneet, hän ei koskaan katsonut ketään alaspäin, vaan kunnioitti kaikkia. Perttu teki todellista Azazelin Tähden työtä perustuskirjamme ytimen mukaisesti: yhdistämisen työtä rakkauden & totuudellisuuden jatkuvan ponnistuksen alaisuudessa. Samalla hän pysyi kauniisti inhimillisenä ihmisenä, persoonallisesti omana itsenään. Hän jos kuka pystyi yhdistämään upeasti persoonan, muille tehdyn työn (ei vain ammatillisen vaan myös lähimmilleen: perheelle ja ystäville) – ja hengen velvoitteen toteuttamisen. Hän osasi nauttia elämästä sielukkaasti ja kykeni, paljon paremmin kuin esimerkiksi minä, näkemään kauneutta fyysisessä, näennäisen karkeassa, pimeässä ja hankalassa maailmassa.

Maanantaina kävimme kahden sisaren kanssa viemässä tuohukset ja kukkia Hakaniemenrantaan, joka tällöin oli paljastunut kuolinpaikaksi. Perttu olisi aivan varmasti osannut arvostaa sitä erikoista dâkini-hahmoa, ulkoisesti nuorehkoa naista, joka juuri kynttilöitämme tuulessa sytyttäessä tuli pyöränsä selässä & selvästi muuntuneessa sieluntilassa puhumaan meille kuinka juuri nyt olisi järjestettävä "bileet", koska Perttu Häkkinen on "aivan kuin pyhimys". Viereiseltä baarilaivalta kantautui samanaikaisesti kevyt diskobiitti, jota ystävämme olisi myös syvästi arvostanut.

Tunnen syvää kaipausta ja surua ystäväni poismenon johdosta. Mutta suurempi on iloni, että Perttu niin esimerkillisen kauniisti eli elämänsä ihmisenä ja aitona etsijänä. Me tapaamme vielä.

Perttua jäivät kaipaamaan hänen vaimonsa ja kaksi pientä lastaan, ja heille kohdistakaamme rakkautemme & sympatiamme voimat, vielä enemmän kuin hänelle itselleen, joka eli elämänsä niin kauniisti, että hänellä ei ole minkäänlaista hätää.
Faust: "Lo contempla. / Ei muove in tortuosa spire / e s'avvicina lento alla nostra volta. / Oh! se non erro, / orme di foco imprime al suol!"
Muuttuja
Posts: 8
Joined: Sun Jan 25, 2015 9:42 pm

Re: Azazelin Tähden radiohaastattelut

Postby Muuttuja » Thu Aug 16, 2018 2:17 pm

Juuri noin.
User avatar
A.A.
Posts: 81
Joined: Wed Aug 04, 2010 9:15 pm
Contact:

Re: Azazelin Tähden radiohaastattelut

Postby A.A. » Thu Aug 16, 2018 3:39 pm

Kauniisti sanottu Johannes.
Muuttuja
Posts: 8
Joined: Sun Jan 25, 2015 9:42 pm

Re: Azazelin Tähden radiohaastattelut

Postby Muuttuja » Mon Jun 10, 2019 10:45 am

https://yle.fi/uutiset/3-10820219
"Viime kesänä kuolleen Perttu Häkkisen säätiö perusteilla – jääkiekkoilija Topi Jaakola lahjoitti perustamista varten 50 000 euroa"
"Jos oma häröily henkiolentojen, roskaelokuvien tai syntetisaattoreiden parissa on sellaista, josta Häkkinen olisi pitänyt niin lähesty rohkeasti, kertoo yksi säätiön perustajajäsenistä."

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest