Page 1 of 4

21 Polkua Pimeyden Valtakuntaan

Posted: Mon Apr 02, 2018 9:36 pm
by Loki
Onko kukaan muu vielä tutustunut kirjaan 21 Polkua Pimeyden Valtakuntaan? Taitaa olla tämän hetken isoin juttu suomalaisen satanismin kentällä. Vähään aikaan ei olekaan mitään uutta julkaistu tällä kentällä + kirja esittelee Suomessa hyvin vähän tunnettua traditionaalista satanismia. Tässä takakansiteksti:

"21 Polkua Pimeyden Valtakuntaan on hätkähdyttävä ja harvinainen, traditionaalista satanismia käsittelevä teos. Se perustuu suomalaisten harjoittajien omiin kokemuksiin ja ajatuksiin kolmen vuosikymmenen ajalta. Teos opastaa lukijaa tällä vaativalla polulla kohti uudenlaiseksi ihmiseksi tulemista ja satanismin elämistä todeksi todellisen elämän tekojen kautta. Lisäksi se esittää sekä teorian että käytännön niistä toimista, joilla nykyinen sivilisaatiomme voidaan viedä päätökseensä, kutsuen lukijansa osalliseksi tähän todelliseen Pimeyden Työhön."

Kovaa settiä näyttäisi olevan tämä kirja!!!

Re: 21 Polkua Pimeyden Valtakuntaan

Posted: Mon Apr 02, 2018 10:57 pm
by Fatuus
Kyseessä lienee kirjan nimestä ja esittelyn retoriikasta päätellen jotain ONA-liitännäistä materiaalia?

Re: 21 Polkua Pimeyden Valtakuntaan

Posted: Mon Apr 02, 2018 11:06 pm
by Kenazis
Fatuus wrote:Kyseessä lienee kirjan nimestä ja esittelyn retoriikasta päätellen jotain ONA-liitännäistä materiaalia?
Tai sitten kyseessä on vanhan lautapelin lisäosa. Ainakaan tuolla nimellä ei mitään löydy.

Re: 21 Polkua Pimeyden Valtakuntaan

Posted: Tue Apr 03, 2018 7:55 am
by Loki
On siinä ONA mainittu mutta toisaalta sanotaan, että liittyy vain osittain siihen. Jonkin verran mukana John Deetä, Crowleya, evolalaista Kali Yugaa ja linkolalaista syväekologiaa.

En tiedä tuleeko kirja ns. julkisesti myyntiin, liikkuu enemmän kädestä käteen, mutta kaverilta saamani tiedon mukaan kannattaa kysellä Sarvikaupasta tai Horror Shopista. "True-hommat" ei aina löydy netistä...

Re: 21 Polkua Pimeyden Valtakuntaan

Posted: Tue Apr 03, 2018 11:14 am
by Kenazis
Kuka tämän on kirjoittanut? Tai ketkä? Olisi jo niin paljon mihin tässäkin ketjussa tarttua, mutta sanotaan vain, että voisihan tuollaisen mielenkiinnosta lukea.

Re: 21 Polkua Pimeyden Valtakuntaan

Posted: Tue Apr 03, 2018 11:31 am
by Loki
Kirjan esipuheessa sanotaan, että kirjoittajat tulevat säilymään nimettöminä. Kannessa lukee tekijänä "Louhi Loosi". Mitään paino- tai julkaisutietoja ei löydy. Voi olla, että jälleenmyyjät pitävät kirjan suhteen matalaa profiilia kun siinä on aika rajuakin settiä mukana. Mutta on occult-näkökulmasta mielenkiintoinen, siitä välittyy sellainen pitkään asian parissa puuhastelleiden ääni, jossa ei perinteisen ONA-matskun tapaan keskitytä dissaamaan muita suuntauksia vaan löydetään yhtäläisyyksiä mm. mainituista Deen ja Crowleyn visioista. Jotkut kirjan metafyysiset pohdinnat ovat hämmentäviä, en ole koskaan ajatellut asioita sillä tavalla. Tavallaan ne käyvät järkeen mutta ovat kuitenkin jotenkin... no, pelottavia.

Re: 21 Polkua Pimeyden Valtakuntaan

Posted: Fri Apr 06, 2018 6:06 am
by lux ferre
http://horror-shop.net/fi/tuote/1739100 ... ltakuntaan tuolta voi tilata kirjan ite tuli tilattua pitää tehdä kirja arvostelu kun on lukenut

Re: 21 Polkua Pimeyden Valtakuntaan

Posted: Fri Apr 06, 2018 8:19 am
by Kenazis
ONA:n symbolihan tuossa kannessa näyttää komeilevan.

Re: 21 Polkua Pimeyden Valtakuntaan

Posted: Fri Apr 06, 2018 10:18 am
by Fatuus
Mainitaan vielä että Azazelin Tähden "Louhi looshilla" ei ole minkäänlaista tekemistä tämän materiaalin kanssa, vaikka tuskin kukaan vähäänkään asioihin perehtynyt näin voisi kuvitellakaan.

Re: 21 Polkua Pimeyden Valtakuntaan

Posted: Fri Apr 06, 2018 12:50 pm
by Kenazis
lux ferre wrote:http://horror-shop.net/fi/tuote/1739100 ... ltakuntaan tuolta voi tilata kirjan ite tuli tilattua pitää tehdä kirja arvostelu kun on lukenut
Pistä vain kirja-arvostelua, kun saat sellaisen aikaiseksi. Tuskin tulee itse hommattua vaikka kiinnostaisi "yleissivistävässä mielessä" lukea. Luulen silti, että ei sisällä mitään, jota ei olisi tuotu ilmi englanninkielisissä ONA-julkaisuissa.