Liber 333

Keskustelu muusta kuin Azazelin Tähden omasta kirjallisuudesta.
Mustafa
Viestit: 24
Liittynyt: Su Marras 17, 2013 9:04 pm

Liber 333

ViestiKirjoittaja Mustafa » Ke Huhti 26, 2017 8:05 pm

Onko kukaan muu lukenut Tempel ov Bloodin kirjaa Liber 333? Tämä kirja asettaa satanismille ihan uuden (vanhan?) näkökulman sisältäen mm. kertomuksia (ja kuvia) jenkkisotilaiden Lähi-idässä tekemistä ihmisuhrauksista, ryhmään jäseniksi liittyvien henkilöiden koulutusohjelmaan kuuluvasta eristämisestä, väkivallasta ja nöyryyttämisestä, taistelukaasujen valmistusohjeita massamurhan tekemiseksi, poliisiin soluttautuneiden satanistien tahallisia surmatöitä rotumellakoiden aiheuttamiseksi, moottoripyöräjengien huumekaupan tukemista jne. Eli lyhyesti sanottuna sivilisaation saattamista terminaalivaiheeseen, joka lienee satanismin päätavoite. Suosittelen ehdottomasti lukemaan, jos ei muuten, niin uudenlaisen näkökulman saamiseksi satanistiseen elämänkatsomukseen.
Avatar
Kenazis
Frater
Viestit: 697
Liittynyt: Su Syys 12, 2010 7:57 pm
Paikkakunta: Satakunta - Limbo

Re: Liber 333

ViestiKirjoittaja Kenazis » Ke Huhti 26, 2017 9:23 pm

Mustafa kirjoitti:Onko kukaan muu lukenut Tempel ov Bloodin kirjaa Liber 333? Tämä kirja asettaa satanismille ihan uuden (vanhan?) näkökulman sisältäen mm. kertomuksia (ja kuvia) jenkkisotilaiden Lähi-idässä tekemistä ihmisuhrauksista, ryhmään jäseniksi liittyvien henkilöiden koulutusohjelmaan kuuluvasta eristämisestä, väkivallasta ja nöyryyttämisestä, taistelukaasujen valmistusohjeita massamurhan tekemiseksi, poliisiin soluttautuneiden satanistien tahallisia surmatöitä rotumellakoiden aiheuttamiseksi, moottoripyöräjengien huumekaupan tukemista jne. Eli lyhyesti sanottuna sivilisaation saattamista terminaalivaiheeseen, joka lienee satanismin päätavoite. Suosittelen ehdottomasti lukemaan, jos ei muuten, niin uudenlaisen näkökulman saamiseksi satanistiseen elämänkatsomukseen.
Minä en ole koskaan nähnyt satanismin päätavoitteeksi yllämainittua. En itse asiassa satanismin miksikään tavoitteeksi. Enemmänkin koen fundamentalistisen abrahamilaisuuden tavoitteiksi sivilisaation saattamisen terminaalivaiheeseen.
"In darkness let me dwell, The ground shall sorrow be..."
obnoxion
Sodalis
Viestit: 1024
Liittynyt: Ti Touko 25, 2010 7:59 pm

Re: Liber 333

ViestiKirjoittaja obnoxion » Ke Huhti 26, 2017 9:57 pm

Kuulostaa kyllä aivan älyttömältä. Voin sanoa että ei kiinnosta tämä kirja pätkääkään. Ei kai tähän voi muuta sanoa kuin että toivottavasti suojelupoliisi ehtii suuremmilta kiireiltään käymään meidänkin foorumilla ja pistää Mustafan seurantaan.
One day of Brahma has 14 Indras; his life has 54 000 Indras. One day of Vishnu is the lifetime of Brahma. The lifetime of Vishnu is one day of Shiva.
obnoxion
Sodalis
Viestit: 1024
Liittynyt: Ti Touko 25, 2010 7:59 pm

Re: Liber 333

ViestiKirjoittaja obnoxion » To Huhti 27, 2017 8:36 am

Tahdon vielä lisätä että en mielelläni tahdo tukahduttaa keskustelua, mutta en henkilökohtaisesti voi ottaa vastuuta että olen mahdollisesti käynyt keskustelua terroritekoa tai muuta vakavaa rikosta suunnittelevan henkilön kanssa, joka myöhemmin päätyy toteuttamaan ihanteitaan. Tämähän ei millään tapaa poikkea ISISin tai kouluampumisten ihannoinnista. Jos emme tee mitään ja jotain tapahtuu, onko seuralla enää edellytyksiä jatkaa mielekkäästi olemassaoloaan?

Tämä todennäköisesti on ainakin osittain trollausta tai provosointia, koska vakavammin otettavan uhan ollessa kyseessä alusta olisi varmasti suojatumpi. Mutta siitä huolimatta, ainakaan itse en voi antaa tällaisen jatkua tekemättä mitään. Toivottavasti sinäkin Mustafa käsität että puheistaan voi joutua vastaamaan. Tuollaisten asioiden monomaaninen tuottaminen nettifoorumilla ei nykymaailmassa ole välttämättä pikkuasia.

Ja jos jotain tapahtuu niin varmasti isot nettikirjakaupatkin miettisivät kahdesti onko syytä myydä Libet 333:n kaltaista paskaa.
One day of Brahma has 14 Indras; his life has 54 000 Indras. One day of Vishnu is the lifetime of Brahma. The lifetime of Vishnu is one day of Shiva.
Avatar
Nefastos
Frater
Viestit: 1960
Liittynyt: Ma Touko 24, 2010 10:05 am
Paikkakunta: Helsinki

Re: Liber 333

ViestiKirjoittaja Nefastos » To Huhti 27, 2017 10:00 am

Itse ymmärrän vähän paremmin tätä halua puhua myös alaspäisen tien käytännöistä. Tämän foorumin yksi hyvä puoli on - ja se nimenomaan osoittaa seuran kommunikaation toimivan täsmälleen ensimmäisen ohjelmakohtamme (yhdistämisen työ) mukaisesti - että hyvin monenlaiset ihmiset voivat kokea sen harvinaiseksi turvasatamaksi ajatuksille, joista muualla ei pääse keskustelemaan. Mutta olen samaa mieltä siitä, että jonkinlainen raja on kuitenkin väistämättä oltava. Aitoa keskustelua ei ole jonkin ajatuksen tai maailmankuvan hehkuttaminen tavalla, joka käy räikeästi seuramme jotakin valittua perusideaa (tässä tapauksessa rakkaudellisuutta) vastaan. Keskustelua anti-ideologioista ei tulisi minusta kieltää absoluuttisesti, sillä itse koen että maan alle kokonaan pakotetut asiat käyvät sellaisesta vain vaarallisemmiksi; sen sijaan se kuinka asioista keskustellaan, vaatii selvästikin hienosäätöä foorumin ylläpitoon.
obnoxion kirjoitti:Tahdon vielä lisätä että en mielelläni tahdo tukahduttaa keskustelua, mutta en henkilökohtaisesti voi ottaa vastuuta että olen mahdollisesti käynyt keskustelua terroritekoa tai muuta vakavaa rikosta suunnittelevan henkilön kanssa, joka myöhemmin päätyy toteuttamaan ihanteitaan. Tämähän ei millään tapaa poikkea ISISin tai kouluampumisten ihannoinnista. Jos emme tee mitään ja jotain tapahtuu, onko seuralla enää edellytyksiä jatkaa mielekkäästi olemassaoloaan?


Niin, selvästikin foorumeillemme on laadittava selkeämmät säännöt, joiden tullessa rikotuiksi asiasta ei enää tarvitse keskustella, vaan keskustelufoorumien aivan yleiseen käytäntöön kuuluvat perusbannit (aikamääräiset tai lopulliset) voivat sitten moderaattorit laittaa voimaan sen enempää miettimättä - tietysti varoituksen jälkeen, milloin kyseessä on pienempi rike. Ketjuja en lähtisi poistamaan kuin hyvin harvoissa erityistapauksissa, sulkea niitä toki voi.

Mielipiteet mielipiteinä, olkoon sanoja sanotun takana täysin tai suu puoliksi virneessä. Ja tällaiset keskustelut, joissa funktiona on pahuuden alaspäisen tien ihailu tai fantasiointi, ovat harvinaisen puhtaasti seuran idean vastaisia. Ihmiset tuntuvat helposti sekoittavan toisiinsa sananvapauden rajoittamisen & toisaalta keskustelujen lopullisen funktion - keskustelijan intention - dialogisuuden vaatimuksen. Onko viestin tarkoitus keskustella vaiko onko se vain masturbatorinen, kuten trollauksessa, on tärkeä kysymys. Tällä foorumillahan ei ole minkäänlaista järkeä käydä jankkaamassa seuran ideologialle vastakkaisia ajatusrakenteita, oli kyseessä sitten pahuuden ihannointi tai jokin muu esoterialle vastakkainen ajattelumalli. Kritiikki, jos sellaista tahdotaan Azazelin Tähden jäsenille tai ajatuksille edustaa, tulee sekin esittää kohteliaasti & rakentavasti.
Faust: "Lo contempla. / Ei muove in tortuosa spire / e s'avvicina lento alla nostra volta. / Oh! se non erro, / orme di foco imprime al suol!"
obnoxion
Sodalis
Viestit: 1024
Liittynyt: Ti Touko 25, 2010 7:59 pm

Re: Liber 333

ViestiKirjoittaja obnoxion » To Huhti 27, 2017 10:42 am

Minun on vaike suhtautua tyynesti näin inhottavan raukkamaisiin asioihin. Siksi en tiedä haluanko osallistua keskusteluun. Oma kantani lienee tullut selväksi. Mikäli Mustafa käsittelee näitä asioita teorian tasolla, hänen olisi minusta hyvä sanoutua viipymättä niiden käytänteistä irti tässä ketjussa.

Minun asiakseni jää miettiä aiheutuuko minulle tuollaisen viestin lukemisesta jonkinlainen eettinen tai oikeudellinen ilmoitusvelvollisuus. Jos voisin olla varma että jollain ilmoituksella voisin estää yllä kuvailtuja asioita tapahtumasta, tekisin sen heti. Pidän kuitenkin todennäköisenä että mitään ei ole tapahtumassa, tai vaikka olisi, mikään ilmoitus jonka voisin tehdä tuskin sitä voisi estää.
One day of Brahma has 14 Indras; his life has 54 000 Indras. One day of Vishnu is the lifetime of Brahma. The lifetime of Vishnu is one day of Shiva.
Abhavani
Frater
Viestit: 236
Liittynyt: To Helmi 12, 2015 2:11 pm

Re: Liber 333

ViestiKirjoittaja Abhavani » To Huhti 27, 2017 1:34 pm

Mustafa kirjoitti:... jos ei muuten, niin uudenlaisen näkökulman saamiseksi satanistiseen elämänkatsomukseen.
Tämä viimeinen lause on tavallaan ihan validi pointti, joskin muotoilisin sen itse varmasti hyvin toisella tavoin sillä koen itsekin satanismin tavoitteet ja päämäärät aivan päinvastaisiksi. Niin erilaisiksi, ettei voida enää puhua uudenlaisesta näkökulmasta vaan jostain aivan muusta. Minulta itse asiassa löytyy (luulisin?) tämä vihkonen omasta kokoelmastani; olen sen joskus ostanut osana isompaa nippua mutta on unohtunut hyllyyn lojumaan eli jäänyt toistaiseksi lukematta. Jos viitsin ja jaksan, voin joskus lukaista ja tulla antamaan oman mielipiteeni. Joskun tätä tuskin tulee tapahtumaan kovinkaan pian. Kuvatunkaltaiset teot ovat ihan käypää esimerkkiä jonkinlaisesta alemman tason psykologian varjopuolesta ja sen vakavasta eskaloitumisesta/ylilyönnistä, joka voi tutkimismielessä olla mielenkiintoista mutta ei itsessään ansaitse sympatiaa tai ole mitenkään kiehtovaa. Ainakin tällainen on omiaan muistuttamaan siitä, että on olemassa paljon satanistisiksi elämänkatsomuksiksi kutsuttua töhöilyä ja ekstremismiä, ja ettei kaikki satanismiksi nimetty ideologia/aate/younameit ole todellakaan synkassa keskenään (saati sitten Azazelin Tähden edustaman satanismin kanssa).
Avatar
Benemal
Frater
Viestit: 465
Liittynyt: To Helmi 23, 2012 8:24 pm

Re: Liber 333

ViestiKirjoittaja Benemal » To Huhti 27, 2017 2:49 pm

Onoxion, olet antanut itsesi tulla "triggeröidyksi". Kirja ei ole tuttu, mutta tulee mieleen Pekka Siitoimen tyylinen trollaus, vaikka osittain ihan vakavissaankin. Kyllä sananvapaus kuuluu hulluillekin. Sellainen ilmoittelu on ihan turhaa, myös sen takia ettei edes tappouhkauksia tutkita, kun on muita kiireitä ja kiinnostuksen puutetta.
Numinous
Viestit: 38
Liittynyt: Su Joulu 18, 2016 9:01 pm

Re: Liber 333

ViestiKirjoittaja Numinous » To Huhti 27, 2017 3:42 pm

Abhavani kirjoitti:
Mustafa kirjoitti:... jos ei muuten, niin uudenlaisen näkökulman saamiseksi satanistiseen elämänkatsomukseen.
Tämä viimeinen lause on tavallaan ihan validi pointti, joskin muotoilisin sen itse varmasti hyvin toisella tavoin sillä koen itsekin satanismin tavoitteet ja päämäärät aivan päinvastaisiksi. Niin erilaisiksi, ettei voida enää puhua uudenlaisesta näkökulmasta vaan jostain aivan muusta. Minulta itse asiassa löytyy (luulisin?) tämä vihkonen omasta kokoelmastani; olen sen joskus ostanut osana isompaa nippua mutta on unohtunut hyllyyn lojumaan eli jäänyt toistaiseksi lukematta. Jos viitsin ja jaksan, voin joskus lukaista ja tulla antamaan oman mielipiteeni. Joskun tätä tuskin tulee tapahtumaan kovinkaan pian. Kuvatunkaltaiset teot ovat ihan käypää esimerkkiä jonkinlaisesta alemman tason psykologian varjopuolesta ja sen vakavasta eskaloitumisesta/ylilyönnistä, joka voi tutkimismielessä olla mielenkiintoista mutta ei itsessään ansaitse sympatiaa tai ole mitenkään kiehtovaa. Ainakin tällainen on omiaan muistuttamaan siitä, että on olemassa paljon satanistisiksi elämänkatsomuksiksi kutsuttua töhöilyä ja ekstremismiä, ja ettei kaikki satanismiksi nimetty ideologia/aate/younameit ole todellakaan synkassa keskenään (saati sitten Azazelin Tähden edustaman satanismin kanssa).
Jungille psyykkistä kypsyyttä ilmensi varjon integroiminen osaksi persoonaa. Satanismi on tapa mennä kohti tuota varjoa, mutta se on jo käsitteellisesti eräänlainen vastafilosofia tai antiteesi ja jos oma ajattelu jää tälle antiteesin tasolle, se on minusta yksinkertaisesti kypsymättömyyttä.

14-vuotiaana kun tuli uppouduttua metallimusiikin maailmaan ja käytyä keikalla, aina säännöllisesti törmäsi näihin sankareihin, jotka halusivat olla pelottavimpia ja pahimpia ihmisiä maan päällä. Nyt kun ISIS tekee käytännössä sitä, mistä nämä fantasioivat, lienee tällaisen "synnyin tappamaan, aiheuttamaan tuhoa, tuottamaan tuskaa" -mentaliteetin viehättävyys laskenut jonkin verran. Fantasioina ja tutkimuksena psyykeen varjopuolesta nuo mielikuvat ovat minusta edelleen kiinnostavia ja stimuloivia, mutta oman identiteetin rakentaminen tälllaisten asioiden ympärille kehittää minusta vain kaikkein karkeimpia sielun osia ja tekee ihmisistä rasittavia.

Voidakseen olla jollakin tavalla ihmistä kehittävä filosofia, pitää minusta satanismiin olla sisäänrakennettuna ironisuus koko käsitettä kohtaan. Ilman tätä ironiaa kyseessä on jälleen yksi filosofia, joka antaa alibin paskamaisille teoille ja asenteille.
Mustafa
Viestit: 24
Liittynyt: Su Marras 17, 2013 9:04 pm

Re: Liber 333

ViestiKirjoittaja Mustafa » To Huhti 27, 2017 4:03 pm

Jaahas, myrsky vesilasissa… Tässä täytyy nyt huomioida, että kyse on kirja-arvostelusta; minä en ole kirjoittanut kyseistä kirjaa enkä myöskään myy sitä. Suomessa sitä saa ihan esim. Adlibriksen kautta. Pari faktaa lienee kiistattomia:

1. Tällainen kirja on olemassa ja yleisessä levityksessä.
2. Kirja koskee erästä satanismin suuntausta, joten sen kuvittelisi kiinnostavan joitakin tämän palstan lukijoita, onhan AT profiloitunut (tai on ainakin joskus ollut) satanismin kontekstiin.

Hämmentävää nähdä, kuinka omasta elämänkatsomuksesta poikkeavia asioita säikähdetään vaikka suurin osa mainituista asioista tuossa opuksessa on esitetty kertomakirjallisuutena tarinoiden muodossa. Kuten sanottu, kirjaan voi tutustua ihan vain erilaisten näkökulmien tutkimisen hengessä. Onhan nuo aika extremeä mutta joskus hurjienkin juttujen lukeminen auttaa käsittelemään oman psyyken varjopuolia.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa