Page 1 of 1

Jooga

Posted: Fri Oct 11, 2013 9:25 pm
by Nefastos
Jos jollakulla foorumin lukijoista ei ole vielä Patanjalin kuuluisista joogasutrista suomenkielistä versiota, Suomalainen kirjakauppa myy tällä hetkellä Måns Broon kääntämää & toimittamaa laitosta hintaan 11 € 5 c:

Joogan filosofia

Edullista & helppoa siis poimia kulmakaupasta mukaan niidenkin, jotka eivät harrasta kirjojen tilailua netistä. Suomennoksen erityinen ansio on sanskritinkielisen alkutekstin pitäminen mukana sekä devanagari-kirjaimistolla että translitteroituna.

Re: Jooga

Posted: Mon Nov 18, 2013 3:25 pm
by Tulihenki
Itse suosittelen I.K. Taimnin Joogan Tiede -kirjaa, joka tarjoaa mielestäni erinomaisen kommentaarin joogasutrista. Taimni oli Teosofisen seuran puheenjohtaja, joka ei itsestään turhaa meteliä pitänyt. Taimni oli myös kemian professori ja hänen kirjoissa näkyy tieteellinen tausta yhdistettynä hyvin vakavaan suhtautumiseen okkultismiin.

Re: Jooga

Posted: Sun Dec 06, 2015 7:23 pm
by Stefanus
Nefastos wrote:Jos jollakulla foorumin lukijoista ei ole vielä Patanjalin kuuluisista joogasutrista suomenkielistä versiota, Suomalainen kirjakauppa myy tällä hetkellä Måns Broon kääntämää & toimittamaa laitosta hintaan 11 €
http://gaudeamus.pikakirjakauppa.fi/tuo ... 9524951319

Gaudeamuksella löytyy nyt 10€ hintaan jouluun asti. Itse tilasin jo omani.

Re: Jooga

Posted: Mon Mar 07, 2016 12:03 pm
by Vanadís
Toivottavasti joogasta kiinnostuneet huomasitte, että Nebun maaliskuun miitti on jooga-teemalla Salossa. Luvassa sekä asanoita että joogafilosofiaa:

http://www.azazel.fi/forum/viewtopic.ph ... =40#p10839