Page 1 of 2

Azazelin Tähden blogi

Posted: Mon Apr 03, 2017 12:05 pm
by Vanadís
Azazelin Tähden blogi (ent. Lucifer Looshin blogi) on siis nykyään koko veljeskunnan yhteinen blogikirjoitusten alusta. Arkipäivän kilvoittelua ja intention puhtauden pohtimista uusimmassa kirjoituksessa: http://www.azazel.fi/lucifer/2017/04/ar ... -intentio/

Re: Azazelin Tähden blogi

Posted: Mon Apr 03, 2017 1:19 pm
by obnoxion
Upea, upea kirjoitus!

Re: Azazelin Tähden blogi

Posted: Fri May 05, 2017 12:10 pm
by Otava
Blogissa soror Vanadisin mietteitä vanhemmuudesta ja tarpeettoman kiireen luomisesta.

http://www.azazel.fi/lucifer/2017/05/kavele-nopeampaa/

Henkisen pyrinnön kannalta on minusta ehdottoman ok ajaa mopolla elämän moottoritietä, ja olla välittämättä muiden jopa vihaisista katseista.

Re: Azazelin Tähden blogi

Posted: Fri May 05, 2017 7:41 pm
by obnoxion
Erittäin sympaattista ja hyödyllistä pohdintaa, kiitos vaan sisar Vanadis! Minusta meillä on poikkeuksellisen tasokas blogi.

Re: Azazelin Tähden blogi

Posted: Sat May 06, 2017 8:22 am
by Shivaprasaada
Azazelin Tähden foorumi on ylipäätänsä hyvin monipuolinen keskustelufoorumi blogeineen.

Niin kuin täällä on sanottu. Tämä on melkeinpä kirjaimellisesti eräänlainen turvasatama, jossa voi keskustella kaikesta uskonnollisuuteen, filosofiaan, psykologiaan, okkultismiin, hengellisyyteen ja kaikkeen mikä tavalla tai toisella liittyy näihin ja melkein kaikesta maan ja taivaan välillä, joka liittyy sivuston puheenaiheisiin ja pohdinnanaiheisiin.

Itse en ole löytänyt ainakaan suomenkielistä sivustoa, jossa keskusteltaisiin näin laajasti ja monipuolisesti niin monista asioista ilman mitään turhaan dogmaattisuutta ja maailmankuvallista riitelyä.

Keskustelu on ollut suurimmaksi osaksi hyvin asiallista, värikästä ja rakentavaa ja jos joku on rikkonut foorumin eettisiä sääntöjä, asiaan on puututtu ja tarpeeksi kovalla kädellä, jos tilanne on vaatinut sitä.

Re: Azazelin Tähden blogi

Posted: Sun May 07, 2017 11:09 pm
by Nefastos
Juhlavaa päivitystä blogissa: Uusi puheenjohtajamme!

Re: Azazelin Tähden blogi

Posted: Thu May 11, 2017 9:22 am
by Abhavani
Nefastos wrote:Juhlavaa päivitystä blogissa: Uusi puheenjohtajamme!
Tervetuloa uudelle puheenjohtajalle, ja sydämelliset kiitokset sinulle Nefastos vuosien uurastuksestasi ja tekemistäsi inhimillisiä sietorajoja uhmaavista uhrauksistasi puheenjohtajan tehtävissä!

Re: Azazelin Tähden blogi

Posted: Thu May 11, 2017 11:41 am
by RaktaZoci
Nefastos wrote:Juhlavaa päivitystä blogissa: Uusi puheenjohtajamme!
Toivotan omasta puolestani myös tervetulleeksi uuden puheenjohtajamme. Saman aikaisesti haluan mitä nöyrimmin kiittää fra Nefastosta siitä uuvuttavasta, mutta samalla valaisevasta, työstä, jota hän on veljeskunnan puolesta tehnyt. Olen maininnut hänelle henkilökohtaisesti tästä asiasta useasti, mutta ilmaistakseni sen vielä näin julkisemmin, niin olen itse äärimmäisen onnellinen ja etuoikeutettu siitä, että saan elää tällä aikakaudella ja että olen saanut olla osa Työtä, jonka piiriin kuuluvat niin hienot ja jalot henkilöt kuin fra Nefastos sekä myös muut Azazelin Tähden aktiivit.

Salute, asianomaisille tasapuolisesti!

Re: Azazelin Tähden blogi

Posted: Tue Sep 26, 2017 2:33 pm
by Otava

Re: Azazelin Tähden blogi

Posted: Wed Sep 27, 2017 5:50 pm
by Sothoth
Hyvä teksti olennaisesta asiasta. Okkultistin elämähän voisi olla parhaassa tapauksessa jokahetkistä totuuden kontemplaatiota, jossa tarvitaan juuri näitä työvälineitä.