Argarizim: Luciferin lankeemus

Keskustelu Azazelin Tähden kirjoista, lehdistä, artikkeleista.
User avatar
Fatuus
Frater
Posts: 675
Joined: Thu May 27, 2010 1:52 pm

Argarizim: Luciferin lankeemus

Postby Fatuus » Wed Dec 02, 2015 4:09 pm

Johannes Nefastoksen kirjasta Argarizim: Luciferin lankeemus on otettu uusi painos. Kauan sitten loppuunmyyty, alunperin vuonna 2007 Ixaxaarin kautta julkaisu teos on nyt ilmestynyt sisällöltään uudistettuna ja kuvitettuna laitoksena.

"ARGARIZIM tutkii myyttiä Luciferin lankeemuksesta okkulttisesta näkökulmasta. Mikä oli tämä lankeemus, ja kuinka se liittyy pahuuden ja kärsimyksen ongelmiin maailmassa? Miksi sukupuolisuus tuomittiin voimakkaasti niin uskontojen kuin okkultisminkin piirissä vielä lyhyt aika sitten? Mikä on magian suhde moraaliin, ja missä kulkee tuomittavan ja pyhitetyn magian raja?

Näitä perusteemoja käsitellessään Argarizim esittää näkemyksensä mm. ihmisen kuolemanjälkeiseen elämään, kehon energiakeskusten käyttöön, sekä erilaisten henkisten aatteiden yhdistämistyöhön käytännön elämässä. Matkatessaan temaattisesti Dante Alighierin helvettitilojen läpi kirja punoo yhteen kolme käsittelytapaa: juutalais-kristillisen symboliikan, teosofisen opin sekä Azazelin Tähden satanistisen filosofian.

Kuvituksen kirjaan on tehnyt taiteilija Veera Pitkänen. Kirja on kokonaan uudistettu laitos Ixaxaarin vuonna 2007 julkaisemasta ensipainoksesta.
"

184 sivua, uudistettu ja kuvitettu toinen painos. Sidottu.

Kirjaa on tilattavissa suoraan kustantajalta.
Veni, lumen cordium,
dulce refrigerium.
O lux beatissima,
reple cordis intima.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests