Azazelin Tähti - Aatteesta & veljeskunnasta julkaistu

Keskustelu Azazelin Tähden kirjoista, lehdistä, artikkeleista.
Avatar
Fatuus
Frater
Viestit: 605
Liittynyt: To Touko 27, 2010 1:52 pm

Azazelin Tähti - Aatteesta & veljeskunnasta julkaistu

ViestiKirjoittaja Fatuus » Ke Loka 17, 2012 6:32 pm

Johannes Nefastoksen kirja Azazelin Tähti - Aatteesta ja veljeskunnasta on vastikään julkaistu Viidennen Askeleen kautta. Teos pitää sisällään eri lähteistä koottuja kirjoituksia AT:n opetuksista ja lähtökohdista. Pääosin seuran nettisivuilla alunperin julkaistuista artikkeleista koostuva kirjoituskokoelma painottuu erityisesti hengellisen satanismin filosofian tarkasteluun sekä veljeskunnan rakenteeseen ja käytäntöihin. Mukana myös ennen julkaisematonta ja aiemmin vain seuran sisäisesti jaettua materiaalia. Lisätietoja löytyy julkaisijan nettisivuilla: viidesaskel.fi
Veni, lumen cordium,
dulce refrigerium.
O lux beatissima,
reple cordis intima.
Avatar
Nefastos
Frater
Viestit: 1960
Liittynyt: Ma Touko 24, 2010 10:05 am
Paikkakunta: Helsinki

Re: Azazelin Tähti - Aatteesta & veljeskunnasta julkaistu

ViestiKirjoittaja Nefastos » To Loka 18, 2012 3:56 pm

Painokoneilla on tosiaan taipumus reagoida joihinkin teksteihin varsin mystisillä tavoilla, mutta viimeinkin kirja saatiin ulos onnellisesti.

Sivustoartikkelien lisäksi teokseen sisältyy pitempi kirjoitus "Hänen työnsä tekemisestä maailmassa" sekä valittuja otteita muista kirjoista. Ennen julkaisemattomia ovat artikkelit Satanismin apologia ja Paradoksin herra. Liitteenä on otteita aiemmin vain veljeskunnan jäsenten käyttöön annetusta julkaisusta ("Veljille #1").
Faust: "Lo contempla. / Ei muove in tortuosa spire / e s'avvicina lento alla nostra volta. / Oh! se non erro, / orme di foco imprime al suol!"

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija