Azazelin Tähti - Aatteesta & veljeskunnasta julkaistu

Keskustelu Azazelin Tähden kirjoista, lehdistä, artikkeleista.
Post Reply
User avatar
Fatuus
Frater
Posts: 683
Joined: Thu May 27, 2010 1:52 pm

Azazelin Tähti - Aatteesta & veljeskunnasta julkaistu

Post by Fatuus »

Johannes Nefastoksen kirja Azazelin Tähti - Aatteesta ja veljeskunnasta on vastikään julkaistu Viidennen Askeleen kautta. Teos pitää sisällään eri lähteistä koottuja kirjoituksia AT:n opetuksista ja lähtökohdista. Pääosin seuran nettisivuilla alunperin julkaistuista artikkeleista koostuva kirjoituskokoelma painottuu erityisesti hengellisen satanismin filosofian tarkasteluun sekä veljeskunnan rakenteeseen ja käytäntöihin. Mukana myös ennen julkaisematonta ja aiemmin vain seuran sisäisesti jaettua materiaalia. Lisätietoja löytyy julkaisijan nettisivuilla: viidesaskel.fi
Veni, lumen cordium,
dulce refrigerium.
O lux beatissima,
reple cordis intima.
User avatar
Nefastos
Frater
Posts: 3737
Joined: Mon May 24, 2010 10:05 am
Location: Helsinki

Re: Azazelin Tähti - Aatteesta & veljeskunnasta julkaistu

Post by Nefastos »

Painokoneilla on tosiaan taipumus reagoida joihinkin teksteihin varsin mystisillä tavoilla, mutta viimeinkin kirja saatiin ulos onnellisesti.

Sivustoartikkelien lisäksi teokseen sisältyy pitempi kirjoitus "Hänen työnsä tekemisestä maailmassa" sekä valittuja otteita muista kirjoista. Ennen julkaisemattomia ovat artikkelit Satanismin apologia ja Paradoksin herra. Liitteenä on otteita aiemmin vain veljeskunnan jäsenten käyttöön annetusta julkaisusta ("Veljille #1").
Faust: "Lo contempla. / Ei muove in tortuosa spire / e s'avvicina lento alla nostra volta. / Oh! se non erro, / orme di foco imprime al suol!"
Post Reply