Page 1 of 1

Ongelmia foorumilla

Posted: Tue Nov 06, 2018 7:24 am
by Fatuus
Foorumit on nyt SSL-suojattu. Jostain syystä http-versio ei suostu ohjaamaan https-versioon, mutta jälkimmäiseen pääsee linkeistä azazel.fi-pääsivun kautta. Täten sitä kautta kannattaa nyt kulkea foorumin puolelle, ei vanhojen kirjanmerkkien/selainhistorian kautta. Mikäli et siis pääse kirjautumaan foorumille tunnuksillasi, käytä alla olevia linkkejä:

https://www.azazel.fi/forum
https://www.azazel.fi/discussion

Edit. Typot

Re: Ongelmia foorumilla

Posted: Sun Jan 13, 2019 6:48 pm
by Smaragd
Kuten osa onkin jo huomannut, foorumeilla on ollut teknisiä ongelmia kirjautumisen suhteen. Ongelmat ovat jatkuneet ilmeisesti jo useamman kuukauden ajan, mutta palautteen vähyydestä johtuen ja ongelman käyttäjäkohtaisuuden takia se on päässyt jatkumaan. Vikoja korjaillaan ja toivottavasti saadaan foorumit pian taas toimimaan kunnolla. Sillä välin voi haudutella ajatuksiaan esimerkiksi kirjoittamalla niitä muistiin myöhemmin foorumeille lisättäväksi.

Toivotan talven siunaamaa hiljennystä sitä tarvitseville.

Re: Ongelmia foorumilla

Posted: Tue Jan 15, 2019 10:39 pm
by Aquila
Kaiken pitäisi nyt toimia kuten kuuluukin. Ilmoitelkaa mikäli ongelmia vielä ilmenee!

Re: Ongelmia foorumilla

Posted: Fri May 10, 2019 12:00 am
by Fatuus
Ongelmia foorumille sisäänkirjautumisen ja kirjautuneena pysymiseen liittyen on jatkunut syksystä aivan viime päiviin saakka. Nyt muutamia korjausliikkeitä asian suhteen on tehty foorumiremontin yhteydessä, ja katsotaan josko mystiset viat olisi selätetty. Ongelmat ovat koskettaneet vain osaa foorumin käyttäjistä, ja niiden paikantaminen on ollut varsin haasteellista. Mikäli kuitenkin edelleen huomaatte ongelmia mainittujen seikkojen suhteen, niin ilmoitelkaa asiasta tähän ketjuun tai veljeskunnan yleiseen sähköpostiin: mail (at) azazel.fi. Kiitos!