Sielunkumppanit ja Twin Flame-suhteet

Oman elämän ja nykymaailman yhteen sovittaminen.
User avatar
Malja
Soror
Posts: 60
Joined: Thu Aug 03, 2017 10:35 pm

Re: Sielunkumppanit ja Twin Flame-suhteet

Post by Malja »

Nefastos wrote:
Sat Mar 14, 2020 1:50 pm
Koen, että ihmisen reinkarnaatioprosessi ei ole lineaarinen, vaan salaisuus piilee Ajan oikeassa käsittämisessä. Kaikki Aionit, aikakaudet, eli sefirat, "luomispäivät", ovat läsnä samanaikaisuudessa.
Hyvin mahdollista, tällainen näkemys on niin arkikokemuksesta poikkeava, että sitä ei tule ihan ensimmäisenä ajatelleeksi. Kiitos, että otit näkemyksen esille.
Nefastos wrote:
Sat Mar 14, 2020 1:50 pm
Minun on siis tuotava elämässäni kaikki yhteen, fokusoitava suunnattomasti, jolloin punainen lanka jälleen löytyy. Tällaisessa prosessissa se mikä ensin oli vain symbolinen viittaus dharmaan tulee vähitellen puhdistumaan dharmaksi todella johdattavassa merkityksessä. Sen voi kohdata missä tahansa missä elää; kohtaaminen voi alkaa työstä, suhteesta, esoteerisen harjoituksen muodosta, tai tavasta kohdata toinen ihminen. Kun suuntaa seurataan, sen näkee yhtä selkeämpänä, ja oma ponnistus auttaa tässä enenevästi.
Täytynee siis pitää mieli ja sydän avoimena ja havainnoida kiihkottomasti arjen näytelmiä. Joskus tavoitan kaiken kiireen, sutinan ja pikkumaisuuden keskellä erilaisen, raikkaan tuntemuksen. Miellyttävän, mutta ei sillä tavalla nautinnollisen, että se turruttaisi tai houkuttelisi takertumaan.
Ehkä se on minun johtolankani.
Post Reply